0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: koth στις Μαΐου 03, 2010, 11:14:52 pmΕπίπεδο εκπαιδευτικών είναι αυτό; Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ η διαφορετική άποψη; Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ; Έχουμε αγανακτήσει και έχουμε εξαθλιωθεί...εμείς δεν θέλαμε ποτέ να μιλούμε με τη βία...και φαντάζομαι ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα ευγενή περιθώρια..όμως δεν εισακουστήκαμε και μας υποτιμήσανε..πώς θέλεις ν΄αντιδράμε..βρίζοντας στον πληθυντικό; Δεν είμαστε όλοι αδιόριστοι. Είμαστε και μόνιμοι και γονείς που έχουμε κάποια όνειρα για το μέλλον..για τα παιδιά μας. Και βλέπουμε κάποιους βίαια να μας στερούν την ελπίδα. Δεν έχουμε δικαίωμα ούτε να θυμώσουμε; Τι μας μένει;
Επίπεδο εκπαιδευτικών είναι αυτό; Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ η διαφορετική άποψη; Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ;
παιδιά τώρα είναι η ώρα. τώρα. δε θα κατέβαινα αύριο στην πορεία. αλλα τώρα έρχομαι. σε έξι ώρες είμαι κει.
Συγχαρητήρια στο συνάδελφο που μίλησε στην ΕΤ1 ! Εξέφρασε την πίκρα και την αγανάκτηση χιλιάδων εκπαιδευτικών.
Παράθεση από: αγράμματος στις Μαΐου 03, 2010, 11:14:04 pmΠαράθεση από: iason στις Μαΐου 03, 2010, 11:05:45 pmΠαράθεση από: αγράμματος στις Μαΐου 03, 2010, 10:59:09 pmΠαράθεση από: papariet στις Μαΐου 03, 2010, 10:53:04 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 03, 2010, 10:51:42 pmΌταν παλεύεις με γουρούνια δε μπορείς παρά να μπεις κι εσύ στις λάσπες.. και να γίνεις και εσύ γουρούνι και ίδιος με αυτούς που παλεύειςέλα ρε πασοκάκι κάνε μας την χάρη βραδυάτικα.σάλτα και χτενίσου μαζί με το βλαχάκι την υπουργό σου ρε χλεχλέ.Επίπεδο εκπαιδευτικών είναι αυτό; Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ η διαφορετική άποψη; Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ; δεν θα πέσω στο επίπεδο σου να σου απαντήσω. εδώ μας κλέψαν τα λεφτά και με μίσος προσπαθούν να μας απαξιώσουν και σένα σε πείραξε που είπα τον εγκάθετο ....ρε.Εσύ τώρα υποτίθεται πως διεκδικείς το δικαίωμα να εκπαιδεύεις τα παιδιά μας; Κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
Παράθεση από: iason στις Μαΐου 03, 2010, 11:05:45 pmΠαράθεση από: αγράμματος στις Μαΐου 03, 2010, 10:59:09 pmΠαράθεση από: papariet στις Μαΐου 03, 2010, 10:53:04 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 03, 2010, 10:51:42 pmΌταν παλεύεις με γουρούνια δε μπορείς παρά να μπεις κι εσύ στις λάσπες.. και να γίνεις και εσύ γουρούνι και ίδιος με αυτούς που παλεύειςέλα ρε πασοκάκι κάνε μας την χάρη βραδυάτικα.σάλτα και χτενίσου μαζί με το βλαχάκι την υπουργό σου ρε χλεχλέ.Επίπεδο εκπαιδευτικών είναι αυτό; Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ η διαφορετική άποψη; Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ; δεν θα πέσω στο επίπεδο σου να σου απαντήσω. εδώ μας κλέψαν τα λεφτά και με μίσος προσπαθούν να μας απαξιώσουν και σένα σε πείραξε που είπα τον εγκάθετο ....ρε.
Παράθεση από: αγράμματος στις Μαΐου 03, 2010, 10:59:09 pmΠαράθεση από: papariet στις Μαΐου 03, 2010, 10:53:04 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 03, 2010, 10:51:42 pmΌταν παλεύεις με γουρούνια δε μπορείς παρά να μπεις κι εσύ στις λάσπες.. και να γίνεις και εσύ γουρούνι και ίδιος με αυτούς που παλεύειςέλα ρε πασοκάκι κάνε μας την χάρη βραδυάτικα.σάλτα και χτενίσου μαζί με το βλαχάκι την υπουργό σου ρε χλεχλέ.Επίπεδο εκπαιδευτικών είναι αυτό; Γιατί ενοχλεί τόσο πολύ η διαφορετική άποψη; Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ;
Παράθεση από: papariet στις Μαΐου 03, 2010, 10:53:04 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 03, 2010, 10:51:42 pmΌταν παλεύεις με γουρούνια δε μπορείς παρά να μπεις κι εσύ στις λάσπες.. και να γίνεις και εσύ γουρούνι και ίδιος με αυτούς που παλεύειςέλα ρε πασοκάκι κάνε μας την χάρη βραδυάτικα.σάλτα και χτενίσου μαζί με το βλαχάκι την υπουργό σου ρε χλεχλέ.
Παράθεση από: tttzzz στις Μαΐου 03, 2010, 10:51:42 pmΌταν παλεύεις με γουρούνια δε μπορείς παρά να μπεις κι εσύ στις λάσπες.. και να γίνεις και εσύ γουρούνι και ίδιος με αυτούς που παλεύεις
Όταν παλεύεις με γουρούνια δε μπορείς παρά να μπεις κι εσύ στις λάσπες..
Μίλησε καλά ο συνάδελφος, παρά τα επεισόδια που προηγήθηκαν. Είναι σημαντικό ότι τόνισε τη θέση των μαθητών και των γονιών και δεν επικεντρώθηκε στο εργασιακό. Το συμπέρασμα του καναλιού με αγανάκτησε: "