0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank3_5_10_1515.php
Συνάδελφοι στείλτε και βρίστε το ανδρείκελο τον Πρετεντέρη !!
Παιδιά, μπορεί να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά εγώ θα το πω. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ στο Mega! Νομίζετε ότι κάποιος που δε σχετίζεται με την εκπαίδευση κατάλαβε τι διεκδικούμε και αν έχουμε δίκιο; Γιατί αναλώθηκε σε χαρακτηρισμούς και δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία του θέματος;
Σας παρακαλώ μην απαντησετε σε υποκείμενα τύπου paparite. Απο εδώ και πέρα ας τους αγνοήσουμε και ας κοιτάξουμε τον αγώνα μας
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαΐου 04, 2010, 12:12:01 amΠαιδιά, μπορεί να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά εγώ θα το πω. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ στο Mega! Νομίζετε ότι κάποιος που δε σχετίζεται με την εκπαίδευση κατάλαβε τι διεκδικούμε και αν έχουμε δίκιο; Γιατί αναλώθηκε σε χαρακτηρισμούς και δεν ανέφερε τίποτε για την ουσία του θέματος;Συμφωνώ απόλυτα!Μπράβο τους για το θάρρος της γνώμης τους, αλλά μπορούμε να επικεντρωθούμε στα επιμέρους σημεία του νομοσχεδίου; Οι χαρακτηρισμοί δεν με ενόχλησαν.Δίκιο έχει, θα πρέπει να υπάρχει αντίλογος. Όμως, να επικεντρωνόμαστε σε άκρως εκπαιδευτικά θέματα εναντίον της ακατονόμαστης και πάντα με επιχειρήματα, για να μας πάρουν στα σοβαρά. Αλλιώς φαινόμαστε αναξιόπιστοι!
Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών (ΠΕΑΕ) Χρυσούλα Παπαγεωργίου δήλωσε ότι "φτάσαμε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ δεκάδες αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο απαιτώντας να παρέμβουμε με μία δίλεπτη δήλωση στην εκπομπή που θα μιλούσε η Αννα Διαμαντοπούλου. Στον πρώτο όροφο μας περίμεναν ΜΑΤ που επιτέθηκαν απρόκλητα, χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα πολλούς συναδέλφους εκ των οποίων δύο σοβαρά, στο κεφάλι και τα πλευρά".