0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι είμαστε μακριά από την Αθήνα δεν περιμένουμε να δούμε το μέγεθος της σημερινής συγκέντρωσης από τα κανάλια.Το Σάββατο έδειξαν μόνο κάποια κοντινά πλάνα από την πλατεία Κλαυθμώνος που αδικούσαν την πορεία.Το ξέρω γιατί ήμουν εκεί.Αν ήταν διαφορετική συγκυρία,τότε τα ελικόπτερά τους θα έπαιρναν πλάνα από ψηλά.Αλλά τί λέμε τώρα...
Παράθεση από: rublev στις Μαΐου 04, 2010, 03:04:27 pmΌσοι είμαστε μακριά από την Αθήνα δεν περιμένουμε να δούμε το μέγεθος της σημερινής συγκέντρωσης από τα κανάλια.Το Σάββατο έδειξαν μόνο κάποια κοντινά πλάνα από την πλατεία Κλαυθμώνος που αδικούσαν την πορεία.Το ξέρω γιατί ήμουν εκεί.Αν ήταν διαφορετική συγκυρία,τότε τα ελικόπτερά τους θα έπαιρναν πλάνα από ψηλά.Αλλά τί λέμε τώρα...και πολύ καλά κάνετε Παρά τις ιαχές περί δημοκρατίας κι ελευθερίας του τύπου και των μμε, οι δημοσιογράφοι αφιέρωσαν χρόνο αυτή τη φορά αλλά για να μη δείξουν τίποτε. Πλάνα κυρίως στην αρχή της συγκέντρωσης για να δείχνει λίγος ο κόσμος και στη συνέχεια πλάνα πολύ κοντινά για να μη φαίνεται πόσος κόσμος ήταν μαζεμένος.Όλοι την ίδια σχολή σκηνοθεσίας έχουν τελειώσει
Eγώ πραγματικά αναρωτιέμαι σχετικά με το εξής: Είναι κάλυψη αυτή από τα επίσημα στόματα του κλάδου μας; Και επιτέλους ας μπορέσουν να τονίσουν τα προβλήματα που δημιουργεί το νομοσχέδιο, αντί να αναλώνονται στα οικονομικά αιτήματα.
Παράθεση από: sirea στις Μαΐου 04, 2010, 03:35:13 pmΕμένα πάντως με προβληματίζει που δεν διαμαρτύρεται η συνδικαλιστική μας ηγεσία για την αντιμετώπιση του κλάδου και των εκπροσώπων του από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους!!!Δεν επιθυμούν οι συνδικαλιστές μας να αντιπαρατεθούν δημόσια με την υπουργό;Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, συνάδελφε, ο Πεππές, έχει ήδη βρεθεί στην ίδια εκπομπή με εκπροσώπους του ΥπΕΠΘ:στον Καμπουράκη με την ίδια τη Διαμαντοπούλουστη ΝΕΤ με τον γραμματέα του ΥπΕΠΘ.Αλλά τόσο απροετοίμαστος που ήταν, μάλλον κακό έκανε, για άλλη μία φορά, στον κλάδο μας παρά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=18456.0
Εμένα πάντως με προβληματίζει που δεν διαμαρτύρεται η συνδικαλιστική μας ηγεσία για την αντιμετώπιση του κλάδου και των εκπροσώπων του από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους!!!Δεν επιθυμούν οι συνδικαλιστές μας να αντιπαρατεθούν δημόσια με την υπουργό;
Άσχετο βρε παιδιά αυτή την περίφημη εκπομπή του Πολίτη με το θηλυκό Χίτλερ μπορούμε να τη δούμε κάπου στο διαδίκτυο; Ή να την κατεβάσουμε;
Θα γίνει κάποια συγκέντρωση και αύριο στην Καβάλα;Πιστεύω ότι τα ποσοστά απεργίας θα είναι ανεβασμένα αύριο.πολύ αμφιβάλλω.μακάρι να βγω ψεύτης.αλλά σήμερα συνάδελφοι αυτοί που εργάστηκαν ήταν οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι.αυτό τα λέει όλα.