0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή είναι χρήσιμο και ωφέλιμο να ακούγεται και η άλλη άποψη είμαι υποχρεωμένος, για να βγουν τα σωστά συμπεράσματα, να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Είμαι καθηγητής στο συγκεκριμένο φροντιστήριο 12 έτη. Φέτος διδάσκω τμήματα δευτέρας και τρίτης λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης. Οι σημειώσεις μου σε μορφή βιβλίου δίνονται σε κάθε μαθητή του φροντιστηρίου από την στιγμή της εγγραφής του! Ποτέ δεν μου έχει αρνηθεί οποιοσδήποτε να βγάλω φωτοτυπίες στο φωτοτυπικό του φροντιστηρίου και να τις μοιράσω στους μαθητές μου. Δεν έχουν φύγει 10 μαθητές από την πρώτη λυκείου τα τελευταία 12 έτη που δουλεύω στο φροντιστήριο. Το πιο πιθανό να μην έχει φύγει κανένας μαθητής της πρώτης λυκείου το τελευταίο τρίμηνο, χωρίς να είμαι βέβαιος για αυτό, γιατί δεν κάνω μάθημα στην πρώτη λυκείου. Για την δουλειά που κάνω στο φροντιστήριο νιώθω περήφανος! Οι μαθητές μου έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια, οι καθηγητές ανταγωνιστικών φροντιστηρίων και σχολείων της περιοχής επίσης. Θεωρώ λοιπόν άδικο να γίνεται αυτή η συζήτηση από τον phys με μοναδικό γνώμονα την δημοσίευση ανώνυμης και ψευδούς καταγγελίας σε ένα μικρό και άγνωστο blog, την αναφορά ενός μαθητή του φροντιστηρίου, που το μόνο κακό που είχε να πει για το φροντιστήριο ήταν ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν τσιγκούνης και την προσωπική του αντίληψη από μία και μόνο συνέντευξη.Θα ήταν προτιμότερο να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας και πολύ περισσότερο να διαμορφώνουμε άποψη, όπως τα βγάζουμε και στην επιστήμη μας. Αν δεν κάνω λάθος φιλοξενούμαστε σε ιστοσελίδα που αναφέρεται σε κοινότητα εκπαιδευτικών, δηλαδή επιστημόνων και όχι σε μεσημεριανή εκπομπή.Θοδωρής Κουρούκλης.Μαθηματικός.