*

Αποστολέας Θέμα: ...Διοριστέοι Νηπιαγωγοί, εκτίμηση!  (Αναγνώστηκε 55159 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ...Διοριστέοι Νηπιαγωγοί, εκτίμηση!
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 08, 2010, 09:27:52 pm »
Μάλλον, χωρίς να είμαι σίγουρη, εννοεί τα άτομα που το όνομά τους έχει ήδη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, των οποίων ο αριθμός ήταν 600. Απο εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι θεωρούνται συμπληρωματικοί διορισμοί, που δεν ξέρουμε αν θα γίνουν φέτος. Εδώ δεν ξέρουμε αν θα γίνουν οι βασικοί!!!!!

Το 40 διορίζεται μαζί με το 60. Αυτό είναι σίγουρο.
Αν πχ διορίσει τον Αύγουστο 30 διοριστέους, θα πάρει άλλους 20 από το 40
Μόνο αν εξαντληθεί όλο το 60, τότε γίνονται συμπληρωματικοί διορισμοί από το 40.

Για το 24μηνο δεν ξέρω τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:42:09 »

Αποσυνδεδεμένος giota.pat.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 09, 2010, 12:31:08 pm »
Η απάντησή μου ήταν προσ το τελευταί μνμ του npanag που ανέφερε ότι ο πινακας ΑΣΕΠ θα πρέπει να φτάσει μέχρι το 626. Δεν εννοούσα το 40% ως συμπληρωματικούς διορισμούς.

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 13, 2010, 08:35:16 pm »
Μήπως κάποιος συνάδελφος μπορεί να μου απαντήσει στο εξής; Στην περίπτωση που οι εναπομείναναντες διοριστέοι ΑΣΕΠ είναι κάτω από 300 και οι αντιστοιχοι του 40% θα είναι κάτω από 200 άτομα;Ή θα ισχύσει αυτό που γράφτηκε προηγουμένως ότι θα συμπληρωθεί το νούμερο απο τον πίνακα του 40%;

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 13, 2010, 11:30:51 pm »
Προσωπικά την είπα παραπάνω τη γνώμη μου, ότι δηλαδή σαν β' φουρνιά ΑΣΕΠ θα πάρει 300 άτομα που θα είναι από τη λίστα του ΑΣΕΠ (πιθανώς 150 φέτος και 150 του χρόνου. Κανείς δεν ξέρει ακόμη την ποσόστωση). Τώρα πόσα άτομα θα διοριστούν από 40% είναι δυστυχώς θολό. Δεν το έχει διευκρινίσει το υπουργείο, εξ ου και η αγωνία. Κανονικά πρέπει να πάρει και τα 200 άτομα, ανεξάρτητα από το 24μηνο που πρέπει να επίσης να διοριστεί (και μάλιστα ξεχωριστά από το 40% - με οποιαδήποτε ποσόστωση-).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:42:09 »

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 14, 2010, 12:06:14 am »
Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 14, 2010, 08:11:54 pm »
ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ 2009 : 210 άτομα από 30-24μηνο
                         199 άτομα από 40%
                         299 άτομα από ΑΣΕΠ

Από την α' φουρνιά δεν έχουν διοριστεί 19 άτομα (προφανώς δεν έκαναν αίτηση ή δεν έβαλαν πολλές περιοχές) (το έψαξα λεπτομερώς!!!)

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 15, 2010, 12:28:11 am »
Οι διπλοδιοριστέοι με τα μέχρι τώρα δεδομένα αν επέλεγαν να διοριστούν με τον ενιαίο πίνακα τότε προηγούνταν του πίνακα ΑΣΕΠ, αφού οι πίνακες 30μηνου, 24μηνου και 40% προηγούνται του πίνακα ΑΣΕΠ.
Ομως φέτος δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε την έννοια των διπλοδιοριστέων. Εδώ δεν ξέρουμε επίσημα αν θα πάρει ολόκληρο το 24μηνο ή το 40%. Στο νομοσχέδιο δεν λέει ούτε κουβέντα γι' αυτούς τους 2 πίνακες. Μόνο κάτι ψιλά λέει για το 30μηνο, που έτσι κι αλλιώς στους νηπιαγωγούς είναι ελάχιστα τα άτομα. 3 ή 4. Με βάση αυτή την μεγάλη αβεβαιότητα κανείς από τους διπλοδιοριστέους δεν ξέρει σε ποιον πίνακα να προσκολληθεί και ποιόν ν' αφήσει. Υπάρχει πιθανότητα να μην αφήσουν φέτος τον πίνακα του ΑΣΕΠ, οπότε αντίστοιχα να μην έχουμε συμπληρωματικούς διορισμούς.

Κανονικά βέβαια, κι αν το υπουργείο θέλει να αποφύγει νομικές περιπέτειες, θα πάρει μέσα στη διετία όλο το 24μηνο κι όλο το 40%.

Αποσυνδεδεμένος margarita23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 15, 2010, 01:10:14 am »
Στο νομοσχέδιο, άρθρο 9 μεταβατικές διατάξεις, αναφέρει ότι ως το σχολικό έτος 2011-2012 οι διορισμοί μόνιμων εκπ/κών γίνονται σε ποσοστό 60% από τον πίνακα ΑΣΕΠ και 40% από τον πίνακα αναπληρωτών με καθαρή προϋπηρεσία.
Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε θα πάρει το 40% ;

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 15, 2010, 11:59:50 am »
Δεν είπα ότι δεν θα πάρει το 40%. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα πάρει τα 330 άτομα (προσωπική εκτίμηση) του φετινού 24μηνου των νηπιαγωγών, όπως έχει υποχρέωση. Αν δεν τα πάρει σαν 24μηνο, πέρα από το 60-40, όπως λέει ο νόμος, τότε είναι πιθανή η φήμη που υπάρχει ότι θα ενσωματώσουν το 24μηνο μέσα στο 40%, εκτοπίζοντας το πραγματικό 40% σε θέσεις μη διοριστέες.
Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι υπάρχει αβεβαιότητα για το 40%. Εννοούσα το πραγματικό 40% χωρίς ανακατέματα του 24μηνου. Κι αν κατακλυστεί το 40% από τα άτομα του 24μηνου, θα δεχθεί το υπουργείο να έρθουν οι διπλοδιοριστέοι του ΑΣΕΠ να καταλάβουν θέσεις του 40% ήδη κατειλημμένες από το 24μηνο; Κατά τη γνώμη μου υπάρχει μια αβεβαιότητα εδώ, που οφείλεται στη όχι καλή ενημέρωση από το υπουργείο. Ετσι βέβαια υπάρχει και αβεβαιότητα για τους φετινούς συμπληρωματικούς διορισμούς στους νηπιαγωγούς.

Αν ξέρεις κάτι περισσότερο σχετικά με αυτά τα θέματα, (π.χ. θα διορίσει το 24μηνο πέραν του 40% όπως λέει ο νόμος), παρακαλώ ενημέρωσέ μας.

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 15, 2010, 01:05:42 pm »
Συγνώμη npanag δηλαδή κάποιος που έχει πάνω από 24 μήνες προυπηρεσία και ΑΣΕΠ θα πρέπει να επιλέξει σε ποιόν πίνακα θα είναι; Αυτό αν ισχύει θα φέρει μεγάλο μπέρδεμα. Εγώ για παράδειγμα έχω 27+ μόρια και ΑΣΕΠ και υπολογίζω ότι θα είμαι στον πίνακα του 40%  αφού αυτούς ορίζει ως σίγουρους διοριστέους για τη μεταβατική περίοδο. Αν όμως φωνάξει να κάνουν αίτηση και όσοι έχουν συμπληρώσει 24 μήνες θα πάω και εκεί! Έχεις κάποια ενημέρωση ότι θα πρέπει να επιλέξω εκ των προτέρων;Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει . Αφού στον ενιαίο πίνακα διορισμών εγγράφεσαι ούτως ή άλλως και από εκεί θα πάρει όσους τέλος πάντων πάρει!Το εικοσιτετράμηνο πιστεύω ότι θα το πάρει συμπληρωματικά.

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 15, 2010, 02:32:45 pm »
Όπου πληροίς τις προϋποθέσεις θα κάνεις κανονικά την αίτησή σου για διορισμό. Η μία αίτηση δεν αναιρεί την άλλη (το 24μηνο προτάσσεται του 40% στις τοποθετήσεις)...

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 15, 2010, 03:20:49 pm »
Δεν είμαι γνώστης της διαδικασίας διορισμού των διπλοδιοριστέων. Αυτό που θυμάμαι από την αίτηση διορισμού στην περσινή εγκύκλιο ήταν ότι είχε ένα σημείο που έλεγε: "είμαι υποψήφιος για διορισμό στον πίνακα" κι είχε 2 επιλογές: ΑΣΕΠ ή ΕΝΙΑΙΟ. Τώρα όσον αφορά τους διπλοδιοριστέους δεν γνωρίζω αν μπορούσαν να διαλέξουν τη μια από τις 2 επιλογές ή και τις 2 επιλογές. Επίσης γνωρίζω μόνο για μια αίτηση διορισμού στην πρωτοβάθμια εκπααίδευση κοινή για όλους. Δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλη αίτηση για ΑΣΕΠ κι άλλη για 24μηνο ή 40%. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είμαι γνώστης.
Θα ήταν προτιμότερο κάποιοι απ' τους περσινούς διπλοδιοριστέους να μας δώσουν τα φώτα τους.
Από κει και πέρα το μόνο το οποίο εκφράζω στα προηγούμενα μηνύματα είναι ερωτήσεις και αβεβαιότητα κι όχι σαφείς και τεκμηριωμένες εκτιμήσεις. Γι' αυτό και γράφω, δεν ξέρω τι θα γίνει με το 24μηνο, άτομα με θεμελιωμένο δικαίωμα διορισμού, δεν ξέρω τι θα γίνει με το πραγματικό 40% άτομα με θεμελιωμένο δικαίωμα διορισμού, δεν ξέρω τι θα γίνει με τους φετινούς διπλοδιοριστέους και άρα δεν ξέρω τι θα γίνει με τους συμπληρωματικούς διορισμούς και τέλος δεν ξέρω πόσους νηπιαγωγούς θα διορίσει φέτος και του χρόνου.
Μακάρι να κυλήσει ως είθισται, όπως και πέρσι. Τα γνωστά με τους πίνακες και τις προτεραιότητές τους, δηλαδή πρώτα το 30μηνο, μετά το 24μηνο, μετά το 40% και μετά το ΑΣΕΠ, επίσης μακάαρι να κυλήσει κατά τα γνωστά για τους διπλοδιοριστέους, να μπορούν να επιλέξουν και τον όποιο 2ο πίνακα. Μακάρι.

Συνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 15, 2010, 05:33:49 pm »
Ακομα και αν ειμαστε στη σειρα για μονιμο διορισμο καλουμαστε να κανουμε αιτηση για αναπληρωτες . Εκει συμπληρωνουμε ενα κουτακι , το οποιο λεει αν εχουμε συμπληρωσει το 24μηνο και ασεπ το συμπληρωνεις . Απο εκει και περα αν παρει 24μηνο σε διαλεγει , αν δεν παρει τοποθετησαι αυτοματα στο 40% και διοριζεσαι μεσω αυτου .  Οι διπλοδιοριστεοι εχουν δικαιωμα να επιλεξουν απο που θα διοριστουν και δεν μπορουν να επιλεξουν και τα 2 κουτακια . Συνηθως ομως επιλεγουν να διοριστουν μεσω του ενιαιου πινακα , γιατι προηγουνται εναντι του ασεπ στην επιλογη των περιοχων .

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 18, 2010, 08:50:46 pm »

σήμερα εγινε συνέλευση στην χαλκίδα και ο αιρετόσ είπε πωσ οι συνταξιοδ. στην πρωτοβ. είναι δεκαπλάσιεσ από κάθε χρόνο( δασκάλ.και νηπ.).Τα κενά θα είναι πάρα πολλά.

Ε'ιπε πωσ η Διαμαντοπ.δεν ξέρει τι τησ γίνεται πόσουσ θα διορίσει πόσοι θα γυρίσουν από αποσπάσεισ και και...

οι αποσπάσεισ θα βγουν κατα τισ 25 του μήνα τότε θα γίνουν και οι αιτήσεισ αναπληρωτών.Πολλόι με 25 χρόνια και πανω θα βγουν σε σύνταξη...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)