*

Αποστολέας Θέμα: ...Διοριστέοι Νηπιαγωγοί, εκτίμηση!  (Αναγνώστηκε 55148 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ...Διοριστέοι Νηπιαγωγοί, εκτίμηση!
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 19, 2010, 03:20:40 pm »
Αν και δύσκολα γενικώς τα πράγματα... μακάρι συνάδερφοι να υπάρξουν πολλά κενά, ώστε να απορροφηθούν πολλά άτομα του κλάδου μας , από όλες τις κατηγορίες!!! Σίγουρα υπάρχουν πολλές συνταξιοδοτήσεις... για να δούμε τι θα γίνει... ??? Πάντως φέτος πιστεύω πως λόγω των συνταξιοδοτήσεων θα υπάρχουν κενά και στην Αττική!!! Πέρυσι στις δηλώσεις διοριστέων δεν είχαν βάλει την Αττική ως περιοχή προτίμησης, αλλά φέτος έχω την αίσθηση πως θα μπει!!! Όμως, με όλες αυτές τις περικοπές των μισθών, την ακρίβεια κλπ. ειλικρινά δεν συμφέρει κανέναν να μείνει πολύ μακριά από το σπίτι του! Όλος ο μισθός θα φεύγει σε ενοίκια, εισιτήρια, βενζίνες, κλπ.! Που λεφτά για εκπ/κό υλικό, ένδυση κλπ.???  Εκτός αν έχει κάποιος γονείς για στήριξη ή ένα καλό κομπόδεμα..... Θα δείξει..... Ας ευχηθούμε τα καλύτερα!!!!! ( Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:44:34 »

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 06, 2010, 12:18:46 pm »
Εγώ παιδά που είχα ελπίδα να με πάρουν με τους συμπληρωματικούς διορισμούς έστω και του χρόνου μάλλον πρέπει να το ξεχάσω έτσι; η σειρά μου στον πίνακα επιτυχόντων ΑΣΕΠ είναι 666 μπορεί να μου πει κάποιος;

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 06, 2010, 09:50:42 pm »
Αγαπητή συνάδερφε Φινιώ, μακάρι να μας πάρουν όλους!!! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εδώ κινδυνεύουν αυτοί που είναι ήδη διοριστέοι β' φουρνιάς, δηλαδή μέχρι το νούμερο 602, επομένως είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς που είναι πέραν των διοριστέων!!!  :(  Εκτός αν παρουσιαστούν ξαφνικά πολλά κενά και αναγκαστούν να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς... Αν ήμασταν πέρυσι και τα πράγματα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα, σίγουρα θα σε έπαιρναν, τώρα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα... Εδώ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαγειρέψουν και να εξαφανίσουν τα κενά που υπάρχουν.... Εκτός αν είσαι στο 40%, κι έχεις μεγάλη προϋπηρεσία, τότε μόνο μπορεί να σε πάρουν... Μην απογοητεύεσαι, έχε το νου σου, κάνε τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια και θα δεις τι θα κάνεις μετά! Εύχομαι τα καλύτερα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 06, 2010, 10:13:57 pm »

Εγώ παιδά που είχα ελπίδα να με πάρουν με τους συμπληρωματικούς διορισμούς έστω και του χρόνου μάλλον πρέπει να το ξεχάσω έτσι; η σειρά μου στον πίνακα επιτυχόντων ΑΣΕΠ είναι 666 μπορεί να μου πει κάποιος;
Εάν υπάρχουν διπλοδιοριστέοι πάνω από σένα λογικά θα κατέβει το νούμερο και κάτω από το 602. Θα πρέπει να δεις αν και πόσοι διπλοδιοριστέοι υπάρχουν στους διοριστέους με ΑΣΕΠ. Αυτοί θα προτιμήσουν να διοριστούν με το 40% για να επιλέξουν πρώτοι περιοχή. Άρα θα πάρει επιπλέον από τους παρακάτω. Δεν τα λέω σωστά;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:44:34 »

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 07, 2010, 12:37:16 am »
Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια με διαφωτίσετε

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 07, 2010, 01:24:13 am »
Αγαπητή συνάδερφε Φινιώ, μακάρι να μας πάρουν όλους!!! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εδώ κινδυνεύουν αυτοί που είναι ήδη διοριστέοι β' φουρνιάς, δηλαδή μέχρι το νούμερο 602, επομένως είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς που είναι πέραν των διοριστέων!!!  :(  Εκτός αν παρουσιαστούν ξαφνικά πολλά κενά και αναγκαστούν να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς... Αν ήμασταν πέρυσι και τα πράγματα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα, σίγουρα θα σε έπαιρναν, τώρα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα... Εδώ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαγειρέψουν και να εξαφανίσουν τα κενά που υπάρχουν.... Εκτός αν είσαι στο 40%, κι έχεις μεγάλη προϋπηρεσία, τότε μόνο μπορεί να σε πάρουν... Μην απογοητεύεσαι, έχε το νου σου, κάνε τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια και θα δεις τι θα κάνεις μετά! Εύχομαι τα καλύτερα!  ;)

Παιδιά μην μπερδεύετε τις έννοιες του υπεράριθμου και του επιλαχόντος. Αν κάποιος διοριστέος του 60% τεκμηριώνει δικαίωμα διορισμού και σε κάποιον άλλο (υπερκείμενο ως προς την προτεραιότητα τοποθέτησης) πίνακα πχ 40%, 24μηνο και επιλέξει να διοριστεί απ' αυτόν τότε η θέση που αφήνει κενή στον πίνακα του 60% αναπληρώνεται από επιλαχόντα επιτυχόντα. Το υπουργείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να αναπληρώσει την κενωθείσα θέση (υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους έπ' αυτού) με εγκύκλιο συμπληρωματικών διορισμών. Όποια θέση λοιπόν του 60% κενώνεται απ' την απορρόφηση διπλοδιοριστέου από άλλο πίνακα "ανοίγει" θέση για διορισμό επιλαχόντα. Ψάξτε το και πιέστε, επαναλαμβάνω: ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να διορίσουν τους επιλαχόντες που εμπίπτουν στην προαναφερθείσα περίπτωση...

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 07, 2010, 04:37:46 pm »
Κι εγώ πιστεύω ότι αυτό που λέει η athapris είναι το σωστό.

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 07, 2010, 04:40:36 pm »
Συγνώμη!!! Ο athapris ήθελα να πω!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 07, 2010, 04:57:14 pm »
Δεν διαφωνώ με τον atharpis! Προφανώς έχει δίκιο! Μια προσωπική εκτίμηση έκανα!  8)  Άλλωστε, είμαι και καινούρια στο χώρο και αυτό με τους συμπληρωματικούς διορισμούς δεν το έχω ψάξει πολύ καλά! Επίσης, δεν μου αρέσει γενικώς να "τρέφω ψεύτικες ελπίδες". Είναι γενικά πολύ δύσκολα τα πράγματα αυτήν την εποχή και είμαστε όλοι επιφυλακτικοί! Προσωπικά εύχομαι και προσεύχομαι να διορίσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνάδελφους από όλες τις κατηγορίες!!!!  Η όλη κατάντια που επικρατεί στη χώρα μας, με κάνει να είμαι επιφυλακτική και λιγάκι απαισιόδοξη!  :-\ Όποιος έχει κάποια έγκυρη και αισιόδοξη πληροφορία για τον κλάδο μας και για τους διορισμούς, ας την παραθέσει! Θα χαρούμε όλοι!  ;D

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 07, 2010, 05:07:32 pm »
Κοίτα...Όλοι το ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα!!! Αλλά όχι και να μας παίρνει από κάτω!!! Μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα κάτι άσχημο εμείς πρέπει να θεωρούμε ότι δεν ισχύει. Αρκετή φημολογία διαβάσαμε όλοι τον τελευταίο καιρό.

Αποσυνδεδεμένος owyea

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 08, 2010, 08:45:35 pm »
Αγαπητή συνάδερφε Φινιώ, μακάρι να μας πάρουν όλους!!! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εδώ κινδυνεύουν αυτοί που είναι ήδη διοριστέοι β' φουρνιάς, δηλαδή μέχρι το νούμερο 602, επομένως είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς που είναι πέραν των διοριστέων!!!  :(  Εκτός αν παρουσιαστούν ξαφνικά πολλά κενά και αναγκαστούν να κάνουν συμπληρωματικούς διορισμούς... Αν ήμασταν πέρυσι και τα πράγματα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα, σίγουρα θα σε έπαιρναν, τώρα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα... Εδώ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μαγειρέψουν και να εξαφανίσουν τα κενά που υπάρχουν.... Εκτός αν είσαι στο 40%, κι έχεις μεγάλη προϋπηρεσία, τότε μόνο μπορεί να σε πάρουν... Μην απογοητεύεσαι, έχε το νου σου, κάνε τα χαρτιά σου για αναπληρώτρια και θα δεις τι θα κάνεις μετά! Εύχομαι τα καλύτερα!  ;)

Παιδιά μην μπερδεύετε τις έννοιες του υπεράριθμου και του επιλαχόντος. Αν κάποιος διοριστέος του 60% τεκμηριώνει δικαίωμα διορισμού και σε κάποιον άλλο (υπερκείμενο ως προς την προτεραιότητα τοποθέτησης) πίνακα πχ 40%, 24μηνο και επιλέξει να διοριστεί απ' αυτόν τότε η θέση που αφήνει κενή στον πίνακα του 60% αναπληρώνεται από επιλαχόντα επιτυχόντα. Το υπουργείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να αναπληρώσει την κενωθείσα θέση (υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους έπ' αυτού) με εγκύκλιο συμπληρωματικών διορισμών. Όποια θέση λοιπόν του 60% κενώνεται απ' την απορρόφηση διπλοδιοριστέου από άλλο πίνακα "ανοίγει" θέση για διορισμό επιλαχόντα. Ψάξτε το και πιέστε, επαναλαμβάνω: ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να διορίσουν τους επιλαχόντες που εμπίπτουν στην προαναφερθείσα περίπτωση...

Επειδή με ενδιαφέρει το θέμα που ανέφερες μιας και ο αριθμός μου κατάταξης είναι 624 το έψαξα και βρήκα ότι:

"Σύμφωνα με την αριθ. 411/2004 (Τμήμα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2010, 12:24:46 am από owyea »

Αποσυνδεδεμένος katerina2010

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 09, 2010, 04:16:58 pm »
Δεν μπορεί να κάνει κάποιος εκτίμηση, για το πόσους διοριστέους ΠΕ60 της β' φουρνιάς θα πάρει φέτος??? Λογικά υπάρχουν κενά, έχει όμως κάποιος εικόνα??? Επίσης, οι διπλοδιοριστέοι προηγούνται των διοριστέων αν μπουν με το 40% ??? Ευχαριστώ πολύ!!!!

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:04:25 am »
Ναι, προηγούνται στην τοποθέτηση αν μπούν με το 40%.

Αποσυνδεδεμένος ioulia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 07, 2010, 01:35:37 am »
ναι λέει αμα παραιτηθεί κάποιος ή υπάρξει κάποιο κώλυμα..
όχι άμα διοριστεί κάποιος αντί για την σειρά του ασεπ με την σειρά του 30μήνου...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)