0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διπλοδιοριστεοι εαν υπαρξουν,δεν σημαινει οτι για να καλυψει τις κενες θεσεις θα παρει απο το πινακα του ασεπ.Ειπαμε οτι φετος θα κανει τους μισους διορισμους απο οτι επρεπε κανονικα,ετσι καποιοι που ενω διοριζονταν φετος τελικα θα μεινουν για του χρονου,και ολα αυτα χωρις καμια δεσμευση οτι θα διοριστει ολο το 24 μηνο.ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΕΔΕΙς πιστευβω οτι υα τισ καλυψει με 24 μηνιτες.αυτο ειναι και το πιο δικαιο.Εμενα πρωσοπικα θα με συνεφερε να παρει επιπλεον ατομα απο το πινακα του ασεπ.ομως στο υπουργειο που ρωτησα μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να γινουν συμπληρωματικοι διορισμοι απο το πινακα του ασεπ.
καλησπέρα σας.θέλω να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί και ανόητη.αν κάποιος είναι στον πίνακα του ασεπ κοντά στη θέση 800 πρέπει να κάνει αίτηση διορισμού??οι διορισμοί δηλαδή απο τον πίνακα του ασεπ πως γίνονται??αποφασίζει το υπουργείο ποσους θέλει και μετά αυτοι κάνουν τα χαρτιά τους ή κάνουν πρώτα τα χαρτιά τους αυτοί που είναι σε καλή θέση και απλά μετά όσους πάρει??
Παράθεση από: mariannarhga στις Ιουλίου 30, 2010, 02:30:40 pmκαλησπέρα σας.θέλω να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί και ανόητη.αν κάποιος είναι στον πίνακα του ασεπ κοντά στη θέση 800 πρέπει να κάνει αίτηση διορισμού??οι διορισμοί δηλαδή απο τον πίνακα του ασεπ πως γίνονται??αποφασίζει το υπουργείο ποσους θέλει και μετά αυτοι κάνουν τα χαρτιά τους ή κάνουν πρώτα τα χαρτιά τους αυτοί που είναι σε καλή θέση και απλά μετά όσους πάρει??και εγω καπου εκει ειμαι σε θεση στο πινακα του ασεπ.τωρα δεν ξερω ακριβως τι μπορει να γινει με εμας και αν εχοθμε ελπιδες για διορισμο. ???Αλλα οπως ειπα και πιο πανω προηγουνται κανονικα οι 24 μηνιτες πρωτα.Μακαρι νε εχουν πολλες αναγκες να παρουν φετος ολους τους 24 μηνιτες και το 40%,ωστε του χρονου να εχιυμε καποια ελπιδα μηπως διορισει απο το πινακα του ασεπ επιπλεον ατομα.Αλλωστε εαν ισχυε το καινουργιο νομοσχεδιο που μιλαει για 100% διορισμους των εκπαιδευτικων απο το πινακα του ασεπ, οταν δωσαμε το 2009 εμεις νομιζω οτιθα διοριζομασταν με το βαθμο που γραψαμε.
Τις 53 διπλοδιοριστέες αν τις πάρει από τις επιτυχούσες του ΑΣΕΠ θα φτάσουν μέχρι το νούμερο 655 των επιτυχόντων ? Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι διοριστέες ήταν 602 άτομα,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?
Παράθεση από: Φινιώ στις Ιουλίου 30, 2010, 05:03:15 pmΤις 53 διπλοδιοριστέες αν τις πάρει από τις επιτυχούσες του ΑΣΕΠ θα φτάσουν μέχρι το νούμερο 655 των επιτυχόντων ? Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι διοριστέες ήταν 602 άτομα,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?Επειδή είμαι και εγω στους επιλαχόντες του Ασεπ και το έχω ψάξει αρκετά...από τη στιγμή που φέτος λένε από το υπουργείο ότι θα διορίσει, δυστυχώς, του μισούς διοριστέους του Ασεπ, οι συμπληρωματικοί θα πραγματοποιηθούν του χρόνου τον Αύγουστο αφού πρώτα καλέσει τους άλλους μισούς διοριστέους. Λογικά ο αριθμός θα είναι μεγαλύτερος από 53 διπλοδιοριστέες και θα φτάσει λιγο μετά το 655 αφού φέτος θα υπάρχουν και άλλα άτομα που θα επιλέξουν να διοριστούν από το 24μηνο. Κάποιοι ανέφεραν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν συμπληρωματικοί από τον πίνακα του Ασεπ... να ενημερώσω, λοιπόν, ότι απο τη στιγμή που υπάρχουν διπλοδιοριστέοι, σύμφωνα με γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους το υπουργείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διορίσει απο τον πινακα του Ασεπ τους επόμενους σε σειρά κατάταξης μέχρι να καλυφθούν οι αρχικές θέσεις τις προκήρυξης. Στην περίπτωση, δηλαδή, του τελευταίου διαγωνισμού, το υπουργείο υποχρεούται να διορίσει απο τον πίνακα του Ασεπ 602 άτομα.