*

Αποστολέας Θέμα: ...Διοριστέοι Νηπιαγωγοί, εκτίμηση!  (Αναγνώστηκε 55039 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: ...Διοριστέοι Νηπιαγωγοί, εκτίμηση!
« Απάντηση #182 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:22:51 pm »
Ξέρει κάποιος να μου πει πόσες είναι οι διπλοδιοριστέες  στον κλαδο μας και μέχρι ποιο νούμερο, αν τις πάρουν, θα φτάσουν οι προσλήψεις στον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ? Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι κι εγώ αγωνιώ για την τύχη μας 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:31 »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:31:40 pm »
βρε παιδια το εχω ξαναπει,για ποιους συμπληρωματικους διορισμους μιλατε?ειναι δυνατον να διορισει συμπηρωματικα?πρωτα δικαιουνται διορισμο ολο το 24 μηνο,το 40%.Εαν δεν διορισει ολο το 24μηνο και ολο το 40% ,πως θα παρει συπληρωματικα?το ρωτησα στο υπουργειο.δεν παιζει κατι τετοιο.

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:50:10 pm »
παιδια εγω πηρα τηλεφωνο το πρωι και μου ειπαν οτι πιθανοτατα θα βγει στο τελος της αλλης εβδομαδας.............. :(

Αποσυνδεδεμένος doraki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιουλίου 30, 2010, 02:07:56 pm »
Ο npanag είχε κάνει μια εκτίμηση για 53 άτομα διπλοδιοριστέα. Ας πούμε ότι η εκτιμήσή του είναι κοντά με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Είμαι μία από αυτές με ΑΣΕΠ και 40%. Αν όμως πάρει ένα μέρος του  24μηνου, όσοι πάρει από το 40% ουσιαστικά θα είναι κι αυτοί με 24 μήνες τουλάχιστον προϋπηρεσία. Σωστά το έχω καταλάβει ως εδώ? Επίσης, αν πάρει 150 από ΑΣΕΠ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Η ερώτησή μου έχει ως εξής και δε θέλω σε καμία περίπτωση να φανώ προκλητική σε καμία συνάδελφο που δεν ξέρει αν θα μπορέσει να δουλέψει ως αναπληρώτρια: εκεί λοιπόν που ήμουν διπλοδιοριστέα, παίζει να μη διοριστώ καν ή εμένα μου φαίνεται?  

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:31 »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιουλίου 30, 2010, 02:22:03 pm »
διπλοδιοριστεοι εαν υπαρξουν,δεν σημαινει οτι για να καλυψει τις κενες θεσεις θα παρει  απο το πινακα του ασεπ.Ειπαμε οτι φετος θα κανει τους μισους διορισμους απο οτι επρεπε κανονικα,ετσι καποιοι που ενω διοριζονταν φετος τελικα θα μεινουν για του χρονου,και ολα αυτα χωρις καμια δεσμευση οτι θα διοριστει ολο το 24 μηνο.ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΕΔΕΙς πιστευβω οτι υα τισ καλυψει με 24 μηνιτες.αυτο ειναι και το πιο δικαιο.Εμενα  πρωσοπικα θα με συνεφερε να παρει επιπλεον ατομα απο το πινακα του ασεπ.ομως στο υπουργειο που ρωτησα  μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να γινουν συμπληρωματικοι διορισμοι απο το πινακα του ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιουλίου 30, 2010, 02:30:40 pm »
καλησπέρα σας.θέλω να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί και ανόητη.αν κάποιος είναι στον πίνακα του ασεπ κοντά στη θέση 800 πρέπει να κάνει αίτηση διορισμού??οι διορισμοί δηλαδή απο τον πίνακα του ασεπ πως γίνονται??αποφασίζει το υπουργείο ποσους θέλει και μετά αυτοι κάνουν τα χαρτιά τους ή κάνουν πρώτα τα χαρτιά τους αυτοί που είναι σε καλή θέση και απλά μετά όσους πάρει??

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιουλίου 30, 2010, 02:32:54 pm »
διπλοδιοριστεοι εαν υπαρξουν,δεν σημαινει οτι για να καλυψει τις κενες θεσεις θα παρει  απο το πινακα του ασεπ.Ειπαμε οτι φετος θα κανει τους μισους διορισμους απο οτι επρεπε κανονικα,ετσι καποιοι που ενω διοριζονταν φετος τελικα θα μεινουν για του χρονου,και ολα αυτα χωρις καμια δεσμευση οτι θα διοριστει ολο το 24 μηνο.ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΕΔΕΙς πιστευβω οτι υα τισ καλυψει με 24 μηνιτες.αυτο ειναι και το πιο δικαιο.Εμενα  πρωσοπικα θα με συνεφερε να παρει επιπλεον ατομα απο το πινακα του ασεπ.ομως στο υπουργειο που ρωτησα  μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να γινουν συμπληρωματικοι διορισμοι απο το πινακα του ασεπ.
εννοειται οτι ειναι το "δικαιο"....
αν ειναι δυνατον να ασχολουμαστε με κατι μπακαλοχαρτα προκηρυξεις που οριζουν ρητως οτι οι 600 πρωτοι του ΑΣΕΠ διοριζονται στα επομενα 2 σχολικα ετη! τι λεμε τωρα.......
ολοι την καμπουριτσα μας να κοιταξουμε.....γι'αυτο δε θα παμε ποτε μπροστα!

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:31:41 pm »
καλησπέρα σας.θέλω να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί και ανόητη.αν κάποιος είναι στον πίνακα του ασεπ κοντά στη θέση 800 πρέπει να κάνει αίτηση διορισμού??οι διορισμοί δηλαδή απο τον πίνακα του ασεπ πως γίνονται??αποφασίζει το υπουργείο ποσους θέλει και μετά αυτοι κάνουν τα χαρτιά τους ή κάνουν πρώτα τα χαρτιά τους αυτοί που είναι σε καλή θέση και απλά μετά όσους πάρει??

και εγω καπου εκει ειμαι σε θεση στο πινακα του ασεπ.τωρα δεν ξερω ακριβως τι μπορει να γινει με εμας και αν εχοθμε ελπιδες για διορισμο. ???Αλλα οπως ειπα και πιο πανω προηγουνται κανονικα οι 24 μηνιτες πρωτα.Μακαρι νε εχουν πολλες αναγκες να παρουν φετος ολους  τους 24 μηνιτες και το 40%,ωστε του χρονου να εχιυμε καποια ελπιδα μηπως διορισει απο το πινακα του ασεπ επιπλεον ατομα.Αλλωστε  εαν ισχυε το καινουργιο νομοσχεδιο  που μιλαει για 100% διορισμους των εκπαιδευτικων απο το πινακα του ασεπ,  οταν δωσαμε το 2009 εμεις  νομιζω οτιθα διοριζομασταν με το βαθμο που γραψαμε.

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιουλίου 30, 2010, 05:03:15 pm »
Τις 53 διπλοδιοριστέες αν τις πάρει από τις επιτυχούσες του ΑΣΕΠ θα φτάσουν μέχρι το νούμερο 655 των επιτυχόντων ? Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι διοριστέες ήταν 602 άτομα,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιουλίου 30, 2010, 06:23:58 pm »

και εγω καπου εκει ειμαι σε θεση στο πινακα του ασεπ.τωρα δεν ξερω ακριβως τι μπορει να γινει με εμας και αν εχοθμε ελπιδες για διορισμο. ???Αλλα οπως ειπα και πιο πανω προηγουνται κανονικα οι 24 μηνιτες πρωτα.Μακαρι νε εχουν πολλες αναγκες να παρουν φετος ολους  τους 24 μηνιτες και το 40%,ωστε του χρονου να εχιυμε καποια ελπιδα μηπως διορισει απο το πινακα του ασεπ επιπλεον ατομα.Αλλωστε  εαν ισχυε το καινουργιο νομοσχεδιο  που μιλαει για 100% διορισμους των εκπαιδευτικων απο το πινακα του ασεπ,  οταν δωσαμε το 2009 εμεις  νομιζω οτιθα διοριζομασταν με το βαθμο που γραψαμε.
σ ευχαριστω για την απαντηση.και γω το ιδιο πιστευω.αν ισχυε τωρα το καινουριο νομοσχεδιο λογικα θα μας διοριζε.τωρα ο θεος βοηθος.καλη τυχη να εχουμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος MARGARITA_23

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιουλίου 30, 2010, 08:53:29 pm »
Επειδή έχω κάνει ένσταση για τα μόριά μου, το πρωί που μίλησα με το υπουργείο μου είπαν ότι την Δευτέρα θα βγουν οι πίνακες των αναπληρωτών...οπότε δεν νομίζω να μας δώσουν περιθώριο το σαββατοκύριακο για να κάνουμε τα χαρτιά μας...γιατί αλλιώς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα?... :-\
Η γνωση ειναι δυναμη!

Αποσυνδεδεμένος owyea

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:52:44 pm »
Τις 53 διπλοδιοριστέες αν τις πάρει από τις επιτυχούσες του ΑΣΕΠ θα φτάσουν μέχρι το νούμερο 655 των επιτυχόντων ? Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι διοριστέες ήταν 602 άτομα,μπορεί κάποιος να μου απαντήσει?

Επειδή είμαι και εγω στους επιλαχόντες του Ασεπ και το έχω ψάξει αρκετά...από τη στιγμή που φέτος λένε από το υπουργείο ότι θα διορίσει, δυστυχώς, του μισούς διοριστέους του Ασεπ, οι συμπληρωματικοί θα πραγματοποιηθούν του χρόνου τον Αύγουστο αφού πρώτα καλέσει τους άλλους μισούς διοριστέους. Λογικά ο αριθμός θα είναι μεγαλύτερος από 53 διπλοδιοριστέες και θα φτάσει λιγο μετά το 655 αφού φέτος θα υπάρχουν και άλλα άτομα που θα επιλέξουν να διοριστούν από το 24μηνο.
Κάποιοι ανέφεραν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν συμπληρωματικοί από τον πίνακα του Ασεπ... να ενημερώσω, λοιπόν, ότι απο τη στιγμή που υπάρχουν διπλοδιοριστέοι, σύμφωνα με γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους το υπουργείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διορίσει απο τον πινακα του Ασεπ τους επόμενους σε σειρά κατάταξης μέχρι να καλυφθούν οι αρχικές θέσεις τις προκήρυξης. Στην περίπτωση, δηλαδή, του τελευταίου διαγωνισμού, το υπουργείο υποχρεούται να διορίσει απο τον πίνακα του Ασεπ 602 άτομα.

Αποσυνδεδεμένος LEGOLA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:54:52 pm »

Επειδή είμαι και εγω στους επιλαχόντες του Ασεπ και το έχω ψάξει αρκετά...από τη στιγμή που φέτος λένε από το υπουργείο ότι θα διορίσει, δυστυχώς, του μισούς διοριστέους του Ασεπ, οι συμπληρωματικοί θα πραγματοποιηθούν του χρόνου τον Αύγουστο αφού πρώτα καλέσει τους άλλους μισούς διοριστέους. Λογικά ο αριθμός θα είναι μεγαλύτερος από 53 διπλοδιοριστέες και θα φτάσει λιγο μετά το 655 αφού φέτος θα υπάρχουν και άλλα άτομα που θα επιλέξουν να διοριστούν από το 24μηνο.
Κάποιοι ανέφεραν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να γίνουν συμπληρωματικοί από τον πίνακα του Ασεπ... να ενημερώσω, λοιπόν, ότι απο τη στιγμή που υπάρχουν διπλοδιοριστέοι, σύμφωνα με γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους το υπουργείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διορίσει απο τον πινακα του Ασεπ τους επόμενους σε σειρά κατάταξης μέχρι να καλυφθούν οι αρχικές θέσεις τις προκήρυξης. Στην περίπτωση, δηλαδή, του τελευταίου διαγωνισμού, το υπουργείο υποχρεούται να διορίσει απο τον πίνακα του Ασεπ 602 άτομα.

Αποσυνδεδεμένος LEGOLA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιουλίου 30, 2010, 10:01:07 pm »
Παιδιά γειά σας είμαι νέο μέλος σγτο FORUM και νηπιαγωγός. ΄Ο ποιος έχει κάποια πληροφορία για το πόσους νηπιαγωγούς θα διορίσει η θα πάρει αναπληρωτές ας το ανακοινώσει. Πάντως στο FORUM των Φυσικής Αγωγής στην συνάντηση που είχαν με το Υπουργείο τους είπαν πως οι 2000 διορισμοί είναι για δασκάλους και νηπιαγωγούς και οι 800 για άλλες ειδικότητες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182601
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)