0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:27:19 pmΠαράθεση από: AlexandeR στις Μαΐου 05, 2010, 08:18:13 pmΠαράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:16:55 pmΠαράθεση από: dimari στις Μαΐου 05, 2010, 08:13:25 pmΠαράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:10:13 pmΠαιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος η Marfinψάχνει για τρείς υπαλλήλους.από τον pitsirikos, twitterΔεν νομίζω πως ειναι ωρα για τετοια αστειακιαμόνο αστειάκι δεν είναι.αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του κεφαλάιου , dimariΤο κεφάλαιο το έγραψε αυτό ή κάποιος ακόμα ανεγκέφαλος που θέλει να κάνει black humour;;;το Κεφάλαιο ενώ ήξερε ότι θα γίνει μεγάλη πορεία (όπου πορεία υπάρχουν πάντα και οι κουκουλοφόροι)δεν φρόντισε να κλείσει το κατάστημά του στη Σταδίου (όπου περνά η πορεία), ή δεν "άφησε" τους υπαλλήλους του να απεργήσουν (ιδιωτικοί υπάλληλοι, βλέπεις)μόνο φρόντισε μετά το δεκέμβρη του '08 να φτιάξει πιο γερές πόρτες ασφαλείας και τοιχεία για το κάθε κατάστημά του.Αυτά! Alexander!Αυτό που γράφεις τώρα είναι τελείως διαφορετικό θέμα, αν θέλεις το συζητάμε.Και απέχει πολύ από το να ισχυρίζεσαι ότι η συγκεκριμένη τράπεζα ψάχνει αυτή ακριβώς τη στιγμή για ανέργους, ώστε να αναπληρώσει τους τρεις αδικοχαμένους υπαλλήλους της!!!
Παράθεση από: AlexandeR στις Μαΐου 05, 2010, 08:18:13 pmΠαράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:16:55 pmΠαράθεση από: dimari στις Μαΐου 05, 2010, 08:13:25 pmΠαράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:10:13 pmΠαιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος η Marfinψάχνει για τρείς υπαλλήλους.από τον pitsirikos, twitterΔεν νομίζω πως ειναι ωρα για τετοια αστειακιαμόνο αστειάκι δεν είναι.αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του κεφαλάιου , dimariΤο κεφάλαιο το έγραψε αυτό ή κάποιος ακόμα ανεγκέφαλος που θέλει να κάνει black humour;;;το Κεφάλαιο ενώ ήξερε ότι θα γίνει μεγάλη πορεία (όπου πορεία υπάρχουν πάντα και οι κουκουλοφόροι)δεν φρόντισε να κλείσει το κατάστημά του στη Σταδίου (όπου περνά η πορεία), ή δεν "άφησε" τους υπαλλήλους του να απεργήσουν (ιδιωτικοί υπάλληλοι, βλέπεις)μόνο φρόντισε μετά το δεκέμβρη του '08 να φτιάξει πιο γερές πόρτες ασφαλείας και τοιχεία για το κάθε κατάστημά του.Αυτά! Alexander!
Παράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:16:55 pmΠαράθεση από: dimari στις Μαΐου 05, 2010, 08:13:25 pmΠαράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:10:13 pmΠαιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος η Marfinψάχνει για τρείς υπαλλήλους.από τον pitsirikos, twitterΔεν νομίζω πως ειναι ωρα για τετοια αστειακιαμόνο αστειάκι δεν είναι.αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του κεφαλάιου , dimariΤο κεφάλαιο το έγραψε αυτό ή κάποιος ακόμα ανεγκέφαλος που θέλει να κάνει black humour;;;
Παράθεση από: dimari στις Μαΐου 05, 2010, 08:13:25 pmΠαράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:10:13 pmΠαιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος η Marfinψάχνει για τρείς υπαλλήλους.από τον pitsirikos, twitterΔεν νομίζω πως ειναι ωρα για τετοια αστειακιαμόνο αστειάκι δεν είναι.αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του κεφαλάιου , dimari
Παράθεση από: ange.pe71 στις Μαΐου 05, 2010, 08:10:13 pmΠαιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος η Marfinψάχνει για τρείς υπαλλήλους.από τον pitsirikos, twitterΔεν νομίζω πως ειναι ωρα για τετοια αστειακια
Παιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος η Marfinψάχνει για τρείς υπαλλήλους.από τον pitsirikos, twitter
Παράθεση από: mlks στις Μαΐου 05, 2010, 08:08:40 pmΤην τωρινή κατάσταση την παρομοιάζω με ένα κάποιον που μόλις έπαθε ένα ατύχημα.-Έχεις πάθει ατύχημα (σε χτύπησε ένα φορτηγό στη μέση του δρόμου)-Περιμένεις το ασθενοφόρο καθώς αιμορραγείς-Έρχεται το ασθενοφόρο και σε πηγαίνουν στο νοσοκομείο-Σε βάζουν στο χειρουργείο-Αναρρώνεις για ένα μήνα-Γίνεσαι καλά και παίρνεις εξιτήριο-Κοιτάζεις να συνεχίσεις από εκεί που διακόπηκε η ζωή σουΕμείς, λοιπόν, είμαστε στη φάση που περιμένουμε αιμόφυρτοι το ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να βγούμε από το νοσοκομείο, θα έχουμε χάσει καμιά δεκαριά κιλά. Επίσης, μέχρι να έχουμε αναρρώσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με σκοπό να φτιάξουμε τη ζωή μας. Όταν και επίσημα θα αρχίσει η δημοσιονομική προσαρμογή, η διαδικασία και τα βήματα μέχρι να μπορούμε να μιλάμε και πάλι για ανάπτυξη, είναι περίπου τα ίδια σαν να πάθαμε ατύχημα.Μία ερώτηση μόνο. Αισθάνεσαι ωραία ως πολίτης μιας χώρας που δεν έχει λόγο στο τι γίνεται στα οικονομικά της, που εξαρτάται από άλλους, που το μέλλον της εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσει ο Ευρωπαίος και από το πόσο θα θέλει να κερδίσει στην πλα΄τη τη δική σου;Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία!Επίσης, δεν αισθάνομαι ωραία όταν μου λένε ότι γι'αυτό το "ατύχημα" που λες εσύ, καλούμαι να πληρώσω εγώ και όλοι οι μισθωτοί οι οποίοι δεν προκάλεσαν το ατύχημα, ενώ την ίδια στιγμή ο αυτουργός του "ατυχήματος" με βλέπει και γελάει!!!!!
Την τωρινή κατάσταση την παρομοιάζω με ένα κάποιον που μόλις έπαθε ένα ατύχημα.-Έχεις πάθει ατύχημα (σε χτύπησε ένα φορτηγό στη μέση του δρόμου)-Περιμένεις το ασθενοφόρο καθώς αιμορραγείς-Έρχεται το ασθενοφόρο και σε πηγαίνουν στο νοσοκομείο-Σε βάζουν στο χειρουργείο-Αναρρώνεις για ένα μήνα-Γίνεσαι καλά και παίρνεις εξιτήριο-Κοιτάζεις να συνεχίσεις από εκεί που διακόπηκε η ζωή σουΕμείς, λοιπόν, είμαστε στη φάση που περιμένουμε αιμόφυρτοι το ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να βγούμε από το νοσοκομείο, θα έχουμε χάσει καμιά δεκαριά κιλά. Επίσης, μέχρι να έχουμε αναρρώσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με σκοπό να φτιάξουμε τη ζωή μας. Όταν και επίσημα θα αρχίσει η δημοσιονομική προσαρμογή, η διαδικασία και τα βήματα μέχρι να μπορούμε να μιλάμε και πάλι για ανάπτυξη, είναι περίπου τα ίδια σαν να πάθαμε ατύχημα.
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 05, 2010, 08:33:21 pmΠαράθεση από: mlks στις Μαΐου 05, 2010, 08:08:40 pmΤην τωρινή κατάσταση την παρομοιάζω με ένα κάποιον που μόλις έπαθε ένα ατύχημα.-Έχεις πάθει ατύχημα (σε χτύπησε ένα φορτηγό στη μέση του δρόμου)-Περιμένεις το ασθενοφόρο καθώς αιμορραγείς-Έρχεται το ασθενοφόρο και σε πηγαίνουν στο νοσοκομείο-Σε βάζουν στο χειρουργείο-Αναρρώνεις για ένα μήνα-Γίνεσαι καλά και παίρνεις εξιτήριο-Κοιτάζεις να συνεχίσεις από εκεί που διακόπηκε η ζωή σουΕμείς, λοιπόν, είμαστε στη φάση που περιμένουμε αιμόφυρτοι το ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να βγούμε από το νοσοκομείο, θα έχουμε χάσει καμιά δεκαριά κιλά. Επίσης, μέχρι να έχουμε αναρρώσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με σκοπό να φτιάξουμε τη ζωή μας. Όταν και επίσημα θα αρχίσει η δημοσιονομική προσαρμογή, η διαδικασία και τα βήματα μέχρι να μπορούμε να μιλάμε και πάλι για ανάπτυξη, είναι περίπου τα ίδια σαν να πάθαμε ατύχημα.Μία ερώτηση μόνο. Αισθάνεσαι ωραία ως πολίτης μιας χώρας που δεν έχει λόγο στο τι γίνεται στα οικονομικά της, που εξαρτάται από άλλους, που το μέλλον της εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσει ο Ευρωπαίος και από το πόσο θα θέλει να κερδίσει στην πλα΄τη τη δική σου;Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία!Επίσης, δεν αισθάνομαι ωραία όταν μου λένε ότι γι'αυτό το "ατύχημα" που λες εσύ, καλούμαι να πληρώσω εγώ και όλοι οι μισθωτοί οι οποίοι δεν προκάλεσαν το ατύχημα, ενώ την ίδια στιγμή ο αυτουργός του "ατυχήματος" με βλέπει και γελάει!!!!!Δυστυχως ομως δεν εχεις καταλαβει οτι αυτο δεν ειναι το τελος. Προσωπικα ασπαζομαι αυτο που λενε οτι χωρις αναδιαπραγματευση διαγραφη χρεους εχουμε μονο παραταση απο την τελικη καταληξη την επισημη τελικη χρεωκοπια.
Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Μαΐου 05, 2010, 08:19:48 pmΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.Μ.Ε,ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΤΗΣ ΚΝΕ,ΤΟΥ Μ.Α.Σ,ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΞΙΑΡΕΤΙΚΗ.ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ,ΣΤΟΥΣ 40.000 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 60.000 ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ,ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ.ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.Μ.Ε,ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΤΗΣ ΚΝΕ,ΤΟΥ Μ.Α.Σ,ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΞΙΑΡΕΤΙΚΗ.ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ,ΣΤΟΥΣ 40.000 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 60.000 ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ,ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ.ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ 4 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜ
Παράθεση από: mlks στις Μαΐου 05, 2010, 08:39:08 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαΐου 05, 2010, 08:33:21 pmΠαράθεση από: mlks στις Μαΐου 05, 2010, 08:08:40 pmΤην τωρινή κατάσταση την παρομοιάζω με ένα κάποιον που μόλις έπαθε ένα ατύχημα.-Έχεις πάθει ατύχημα (σε χτύπησε ένα φορτηγό στη μέση του δρόμου)-Περιμένεις το ασθενοφόρο καθώς αιμορραγείς-Έρχεται το ασθενοφόρο και σε πηγαίνουν στο νοσοκομείο-Σε βάζουν στο χειρουργείο-Αναρρώνεις για ένα μήνα-Γίνεσαι καλά και παίρνεις εξιτήριο-Κοιτάζεις να συνεχίσεις από εκεί που διακόπηκε η ζωή σουΕμείς, λοιπόν, είμαστε στη φάση που περιμένουμε αιμόφυρτοι το ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να βγούμε από το νοσοκομείο, θα έχουμε χάσει καμιά δεκαριά κιλά. Επίσης, μέχρι να έχουμε αναρρώσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με σκοπό να φτιάξουμε τη ζωή μας. Όταν και επίσημα θα αρχίσει η δημοσιονομική προσαρμογή, η διαδικασία και τα βήματα μέχρι να μπορούμε να μιλάμε και πάλι για ανάπτυξη, είναι περίπου τα ίδια σαν να πάθαμε ατύχημα.Μία ερώτηση μόνο. Αισθάνεσαι ωραία ως πολίτης μιας χώρας που δεν έχει λόγο στο τι γίνεται στα οικονομικά της, που εξαρτάται από άλλους, που το μέλλον της εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσει ο Ευρωπαίος και από το πόσο θα θέλει να κερδίσει στην πλα΄τη τη δική σου;Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία!Επίσης, δεν αισθάνομαι ωραία όταν μου λένε ότι γι'αυτό το "ατύχημα" που λες εσύ, καλούμαι να πληρώσω εγώ και όλοι οι μισθωτοί οι οποίοι δεν προκάλεσαν το ατύχημα, ενώ την ίδια στιγμή ο αυτουργός του "ατυχήματος" με βλέπει και γελάει!!!!!Δυστυχως ομως δεν εχεις καταλαβει οτι αυτο δεν ειναι το τελος. Προσωπικα ασπαζομαι αυτο που λενε οτι χωρις αναδιαπραγματευση διαγραφη χρεους εχουμε μονο παραταση απο την τελικη καταληξη την επισημη τελικη χρεωκοπια.Δεν είναι το τέλος, είναι μόνο η αρχή!Αλλά αφού όλα αυτά τα ξέρουμε, γιατί αρνηθήκαμε τη βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας; Μήπως για να μην δυσαρεστηθούν οι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι "σύμμαχοι" και "φίλοι" μας; Φοβηθήκαμε τον "κομμουνιστικό" κίνδυνο???Ο καθένας προ των ευθυνών του!Άλλωστε ο Κον Μπεντιτ σήμερα είπε ότι δεν πρόκειται η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα, ό,τι μέτρα και να πάρει!
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 05, 2010, 08:42:24 pmΠαράθεση από: mlks στις Μαΐου 05, 2010, 08:39:08 pmΠαράθεση από: emmaki στις Μαΐου 05, 2010, 08:33:21 pmΠαράθεση από: mlks στις Μαΐου 05, 2010, 08:08:40 pmΤην τωρινή κατάσταση την παρομοιάζω με ένα κάποιον που μόλις έπαθε ένα ατύχημα.-Έχεις πάθει ατύχημα (σε χτύπησε ένα φορτηγό στη μέση του δρόμου)-Περιμένεις το ασθενοφόρο καθώς αιμορραγείς-Έρχεται το ασθενοφόρο και σε πηγαίνουν στο νοσοκομείο-Σε βάζουν στο χειρουργείο-Αναρρώνεις για ένα μήνα-Γίνεσαι καλά και παίρνεις εξιτήριο-Κοιτάζεις να συνεχίσεις από εκεί που διακόπηκε η ζωή σουΕμείς, λοιπόν, είμαστε στη φάση που περιμένουμε αιμόφυρτοι το ασθενοφόρο. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να βγούμε από το νοσοκομείο, θα έχουμε χάσει καμιά δεκαριά κιλά. Επίσης, μέχρι να έχουμε αναρρώσει, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με σκοπό να φτιάξουμε τη ζωή μας. Όταν και επίσημα θα αρχίσει η δημοσιονομική προσαρμογή, η διαδικασία και τα βήματα μέχρι να μπορούμε να μιλάμε και πάλι για ανάπτυξη, είναι περίπου τα ίδια σαν να πάθαμε ατύχημα.Μία ερώτηση μόνο. Αισθάνεσαι ωραία ως πολίτης μιας χώρας που δεν έχει λόγο στο τι γίνεται στα οικονομικά της, που εξαρτάται από άλλους, που το μέλλον της εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσει ο Ευρωπαίος και από το πόσο θα θέλει να κερδίσει στην πλα΄τη τη δική σου;Εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία!Επίσης, δεν αισθάνομαι ωραία όταν μου λένε ότι γι'αυτό το "ατύχημα" που λες εσύ, καλούμαι να πληρώσω εγώ και όλοι οι μισθωτοί οι οποίοι δεν προκάλεσαν το ατύχημα, ενώ την ίδια στιγμή ο αυτουργός του "ατυχήματος" με βλέπει και γελάει!!!!!Δυστυχως ομως δεν εχεις καταλαβει οτι αυτο δεν ειναι το τελος. Προσωπικα ασπαζομαι αυτο που λενε οτι χωρις αναδιαπραγματευση διαγραφη χρεους εχουμε μονο παραταση απο την τελικη καταληξη την επισημη τελικη χρεωκοπια.Δεν είναι το τέλος, είναι μόνο η αρχή!Αλλά αφού όλα αυτά τα ξέρουμε, γιατί αρνηθήκαμε τη βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας; Μήπως για να μην δυσαρεστηθούν οι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι "σύμμαχοι" και "φίλοι" μας; Φοβηθήκαμε τον "κομμουνιστικό" κίνδυνο???Ο καθένας προ των ευθυνών του!Άλλωστε ο Κον Μπεντιτ σήμερα είπε ότι δεν πρόκειται η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα, ό,τι μέτρα και να πάρει!Και εγω το ιδιο πιστευω. Χωρις κουρεμα οτι βγαζει ο λαος θα πηγαινει εκει. Το χρεος ειναι δυναμικο εξαιτιας των ρητρων που υπαρχουν.