*

Αποστολέας Θέμα: Τρεις νεκροί...  (Αναγνώστηκε 64080 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τρεις νεκροί...
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:20:02 pm »
Τι θα κάνουμε εφεξής;; Έχουμε επόμενη προγραμματισμένη κίνηση-πορεία;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:34:40 »

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:33:54 pm »
6μμ συγκέντρωση διαμαρτυρία έξω από τη

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:44:37 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=wxIuUgrXgFY&feature=related    αιωνία η μνήμη και των τεσσάρων....κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι νεκροί. Αύριο μπορεί στη θέση των νεκρών να είναι οι δικοί μας. Όσο δεν αντιδρούμε στους προβοκάτορες και την επιβολή του ΔΝΤ είναι πιθανόν να είμαστε ανάμεσα στους νεκρούς......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:34:40 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:48:18 pm »
6μμ συγκέντρωση διαμαρτυρία έξω από τη

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:54:38 pm »
ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Το αποφάσισε απόψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδης. Μια απόφαση που θα προκαλέσει θόρυβο και αντιδράσεις. Σύμφωνα με...

τους επιτελείς του υπουργού μόνο μ' αυτό τον τρόπο θα αποφευχθούν περιστατικά ακραίας βίας, όπως το σημερινό. Κατά το σκεπτικό αυτό, ειδικές ομάδες της Αστυνομίας θα αναλαμβάνουν την προσαγωγή στην Ασφάλεια κουκουλοφόρων ή άλλων ατόμων που παρεισφρύουν στις πορείες, με αποκλειστικό σκοπό την πρόκληση επεισοδίων.
Στο μάζεμα αυτό, μαζί με τα ξερά θα πηγαίνουν στην πυρά της Ασφάλειας και πολλά χλωρά...

nonews-news

Αποσυνδεδεμένος rodos5

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:55:54 pm »
Η παράθεση των στοιχείων της eurostat έγινε για να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι στο ίδο καζάνι βράζουμε, όλοι έχουμε χρέη διότι έτσι έχουν φτιάξει το οικονομικοτραπεζικό σύστημα και την εξάρτηση των κρατών από αυτό.
Φυσικά και ακολουθούν και οι υπόλοιπες χώρες (για την ακρίβεια και οι υπόλοιποι λαοί) να υποστούν αυτά που θέλουν να επιβάλουν στον ελληνικό λαό.
Και η αντίσταση, ο αγώνας είναι κοινός.

Συνεχίζουμε, 6μμ αύριο στη
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 05, 2010, 11:03:30 pm από rodos5 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 05, 2010, 10:57:58 pm »
Ελπίζω να μη θεωρηθούν άσχετα αυτά που γράφω, αλλά πριν λίγο γύρισα και ήθελα να "πω" κάποια πράγματα.
Η σημερινή πορεία ήταν η μεγαλύτερη πορεία εργαζομένων από τη μεταπολίτευση και μετά. Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι διαδήλωσαν στην Αθήνα, εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα. Τα ποσοστά απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ήταν πάρα πολύ μεγάλα. Το σύνολο των εργαζομένων και της νεολαίας καταδίκασε με τον πιο δυναμικό τρόπο τα νέα μέτρα που κυβέρνηση, ΔΝΤ, ΕΕ προσπαθούν να επιβάλουν στη χώρα. Η καταστολή και η βία που επέδειξε η αστυνομία είχε ξεκάθαρο στόχο να διαλύσει την πορεία. Τα μπλοκ των εκπαιδευτικών, από τα μαζικότερα μπλοκ εργαζομένων, δέχτηκαν απίστευτη επίθεση. Πιο συγκεκριμένα το μπλοκ αδιόριστων, ωρομίσθιων και αναπληρωτών, έχοντας περιφρούρηση εγκλωβίστηκε από την αστυνομία και ενώ τίποτα "προκλητικό" δε συνέβαινε δέχτηκε απίστευτη επίθεση από την αστυνομία με χημικά και δακρυγόνα μέσα στο πλήθος! Ακόμα κι όταν φωνάζαμε ότι έχουμε ανθρώπους λιπόθυμους από τα χημικά, δε σταματούσαν. Ένα μέρος του μπλοκ έφτασε στα γραφεία της ΔΟΕ, ενώ το άλλο έφτασε μέχρι τη
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:01:57 pm »
ρε παιδια ας αλλαξει καποιος τον τιτλο..ειναι 4 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ...υπαρχει και μια αγεννητη ψυχουλα τεσσαρων μηνων...

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:02:36 pm »

χωρίς άλλα λόγια
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2010, 11:07:40 am από happiness »

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:23:53 pm »
Πριν λίγο μου είπε ο πατερας μου ότι ένας συνάδελφός του που δούλευε σε τράπεζα στην Κοραή μίλησε με κάποιους που κρατούσαν μολοτοφ και προσπαθούσε να τους αποτρέψει να κάψουν την τραπεζα γιατί υπήρχαν άνθρωποι μέσα και του απαντησαν με ΞΕΝΙΚΗ προφορά , ήταν ΞΕΝΟΙ ούτε καν Έλληνες αν εξαιρέσεις κάτι δικά μας 15χρονα , δεν ξέρω ποιος τους βάζει , πάντως είναι καθαρά ανθέλληνας . Είδα εγώ η ίδια νέγρο και πακιστανό να σπάνε τα μαγαζιά όπως και αλβανους. Τι σημαίνουν όλα αυτά?? Γιατι δεν τους έπιανε η αστυνομία ? Γιατι πετούσε δακρυγόνα ενω αυτοί φορούσαν μάσκες ? Το αποτέλεσμα έιναι εργαζόμενοι άνθρωποι νεκροί . Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο , να πεθάνεις την ώρα που βγάζεις το ψωμί σου , οι δημοσιογράφοι όμως δεν είπαν τίποτα για την προελευση των δήθεν "αναρχικών" .Πάντως συνάδελφοι εμείς οι ίδιοι μπορούσαμε να τους σταματήσουμε . ειμασταν χιλιάδες και ήταν περίπου 100 κωλόπαιδα, λυπάμαι και κλαιω που δεν το κάναμε , που δεν τους σπάσαμε τα παϊδια πριν κάψουν τους συνανθρώπους μας .

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:26:02 pm »
Ο mlks προφανώς έχει πάρει μαθήματα από το παρακράτος που στήθηκε στην Ελλάδα μετά τη λήξη της γερμανικής κατοχής. Επίσης, μάλλον συμφωνεί με τον Καρατζαφύρερ. Οπότε, τον αφήνουμε στην άκρη να παραληρεί ως ένας άλλος Άδωνις Γεωργιάδης.
Από εκεί και πέρα, εγώ έχω να πω το εξής: Αφού το ελληνικό κράτος, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟκ, η ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης αντιλήφθηκαν ότι η ιδεολογική τρομοκρατία μηνών δεν έπιασε τόπο, επέλεξαν έναν πιο άμεσο τρόπο να τρομοκρατήσουν το ανερχόμενο λαϊκό κίνημα, δηλαδή την επίθεση και τον θάνατο όχι κάποιων διαδηλωτών- έξυπνο, καθώς θα φούντωνε ακόμη περισσότερο την οργή του κόσμου- αλλά κάποιων εργαζόμενων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εργασιακό χώρο.
Επειδή όμως μιλάμε για νεκρούς εργαζόμενους, και επειδή αυτοί η νεκροί είναι νεκροί δικοί μας, ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε τη μνήμη τους είναι να μην κάνουμε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας και να υποχρεώσουμε τη δοσίλογη κυβέρνηση και τους κατάμαυρους  συμμάχους της να πάρουν το δρόμο της πολιτικής αποδημίας και λήθης. Να μην φοβηθούμε, να μην λυγίσουμε, να μην τους αφήσουμε να κάνουν κουμάντο στη ζωή μας αυτοί οι αδίστακτοι ταγοί των πλουτοκρατών.
Ξεκινάμε από αύριο με τις συγκεντρώσεις στις 6μ.μ., Ομόνοια και Σύνταγμα.

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:26:37 pm »
Δεν εχουμε δει ακομα τιποτα..Θα ερθουν κι αλλες ακομα πιο δυσκολες μερες! Ο πολεμος μας για το δικιο θα σταματησει οταν πριν απο τα μετρα που βαραινουν τις πλατες μας, καταδικαστουν ολοι οσοι μας κυβερνουν δεκαετιες τωρα!!

Μην στεναχωριεσαι δεν θα υπαρξει επομενη φορα. Αυτη την φορα θα σας δεσουμε. Δεν θα παραδωσουμε την Ελλαδα στο χαος.Παραλαβαμε χωρα και δεν θα παραδωσουμε κομιτατο.

τι να πω μωρε!!! πως μπορεις να το συνεχιζεις αυτο το αστειο σου μετα απο τα σημερινα??? τοσες μερες οκ ελεγες τα δικα σου, μην χασει το κομμα σου την εξουσια. οκ γουστο σου κ καπελο σου. αλλα κ σημερα συνεχιζεις???

Αποσυνδεδεμένος προδρομος

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Μαΐου 05, 2010, 11:26:46 pm »
ημουν και εγώ ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες που βρέθηκαν στην σημερινή πορεία. θα ήθελα να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου. Δυστυχώς από τα πολλά χημικά που έφαγα έχω ένα κεφάλι καζάνι και δεν μπορω να διαβάσω τις προηγούμενες αποψεις.
Η σημερινή συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης απο απόψη όγκου, συμμετοχής κτλ Δεν ξέρω αν ήταν 200, 300 ή 500 χιλιαδές. Ξέρω όμως ότι από το μουσείο που βρισκόμουν ο κόσμος εκτείνονταν μέχρι τον ορίζοντα που μπορούσε να δει κάποιος και προφανώς ακόμα παραπέρα. Αν και αργήσαμε να ξεκινήσουμε (στις 2:00 έγινε αυτό) και υπήρχε αφόρητη ζέστη, υπήρχε τρομερό πάθος και αισιοδοξία που πήγαζε απο το πληθος του κοσμου, ότι τελικά υπάρχει αντίσταση στον κόσμο, ότι τελικά μπορεί και να ανατραπεί ο επερχόμενος εργασιακός μεσαιώνας.΄
Η συνέχεια γνωστή, χημικά, ασφυξία αλλά και πάθος από 16χρονα μέχρι 70χρονους να μην ανακοπεί η πορεία.
Κατά το γυρισμό στο σπίτι, πληροφορήθηκα για το θάνατο των 3 ατόμων στην Marfin. Ξαφνικά, ο όποιος ενθουσιασμός μου χάθηκε. Πρώτη σκέψη που έκανα ήταν πως θα ένιωθα αν ηταν δικός μου άνθρωπος αναμεσα σε αυτούς τους 3 και απέραντη στεναχώρια με πλημμύρισε. Δεύτερη σκέψη ήταν τι αντίκτυπο θα έχει το γεγονός αυτό στο σημερινό μήνυμα της πορείας και πως θα χρησιμοποιηθεί
Δεν αργησαν οι σκέψεις μου να επιβεβαιωθούν. Ο θάνατος των 3 ατόμων εσπασε την απεργία της ΕΣΗΕΑ και χρησιμοποιηθήκε για να επισκιάσει και να φέρει σε τελευταία μοίρα τον αγώνα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Το γεγονός φυσικά αξιοποιήθηκε δεόντως από την κυβέρνηση και από την στρατευμένη δημοσιογραφία και τα κατευθυνόμενα κανάλια.
Δεν ξέρω αν ήταν κουκουλοφόροι ή προβοκάτορες. Τελικά τα κατάφεραν. Πραγματοποίησαν δολοφονική επιθεση, σκοτωσαν 3 ανθρώπους (οι ευθύνες της εργοδοσίας τους είναι επίσης δεδομένες) και ακόμα χειρότερα κατάφεραν να μου κλέψουν και την τελευταία ελπίδα που είχα και δημιουργήθηκε από το πλήθος των διαδηλωτών.
Θεωρώ πως όποιος δεν ηταν στην διαδήλωση και τα παρακολούθησε από τηην τηλεοραση έχει στρεβλη εικόνα για την κατασταση
Δυ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144