*

Αποστολέας Θέμα: Τρεις νεκροί...  (Αναγνώστηκε 64153 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τρεις νεκροί...
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:17:41 am »
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2010, 12:19:29 am από GiannisV »
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:00:30 »

Αποσυνδεδεμένος nickolai

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • viva la vida
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:21:27 am »
είμαι ακόμη φοιτήτρια και πλησιάζουν οι εκλογές μας και βλέπω ότι...

Πάλι η ΠΑΣΠΑΡΑ πρώτη δύναμη θα βγει! Και μάλιστα από τη σημερινή νεολαία που τόσο χτυπάνε τα νέα μέτρα.
έτσι, με το δίκιο του θα βγει ο Τζέφρυ την επόμενη μέρα και θα πει:
Η νεολαία, με την απόφασή της να ψηφίσει την Πασπ, έδειξε πόσο σύμφωνη είναι με την πολιτική μας.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για τα μυαλά ΄πάρα πολλών νέων. Και εκνευρίζομαι εγώ απίστευτα.
Νομίζω πως κάποιοι είναι τρελοί._

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 06, 2010, 12:31:03 am από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:00:30 »

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:34:35 am »
Αγωνιστές και Αγωνίστριες
Έλληνες και Αλβανοί
Νεοδημοκράτες  και Νεοδημοκράτισσες
Ινδοί και Πακιστανοί
Πασόκοι και Πασόκες 
Σύντροφοι και Συντρόφισσες

κατεβάστε για απόψε το όπλο  από τον ώμο  ,  ακουμπάτε   στο πολυτελές σαλονάκι,   κλείστε τα μάτια  και αναρωτηθείτε ,έχει χώρο το μπλοκάκι της Ελλάδας για να μας γράψει στην ιστορία της;;
έχουμε  μερίδιο  ευθύνης;;

σήμερα που κατέβηκε όλος ο λαός στην πορεία διαμαρτυρίας , πόσοι διεκδικούσαν διορισμό στο δημόσιο;;
πόσοι για να δημιουργήσουν προβοκάτσια;;
πόσοι για να εκμεταλλευτούν πολιτικά  την συγκέντρωση;; και τοοοοόσες άλλες αιτίες.
πόσοι  για την πραγματική αιτία της απεργίας;;   που ήταν η αφορμή  τα αντιλαϊκά μέτρα και το  διεθνές οικονομικό αφεντικό στον σβέρκο μας. 

Εμείς άραγε φταίμε   για το κατάντημα της Ελλάδας;;   η μόνον οι άλλοι;;

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:34:45 am »
Καταδικάζεις, γενικά και αόριστα, την απώλεια ανθρώπινων ζωών και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Κατονομάζεις ως πραγματικούς δολοφόνους τον
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
  • "What's going on..." MARVIN GAYE
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:42:29 am »
Καταδικάζεις, γενικά και αόριστα, την απώλεια ανθρώπινων ζωών και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Κατονομάζεις ως πραγματικούς δολοφόνους τον

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:45:14 am »

σήμερα που κατέβηκε όλος ο λαός στην πορεία διαμαρτυρίας , πόσοι διεκδικούσαν διορισμό στο δημόσιο;;
πόσοι για να δημιουργήσουν προβοκάτσια;;
πόσοι για να εκμεταλλευτούν πολιτικά  την συγκέντρωση;; και τοοοοόσες άλλες αιτίες.
πόσοι  για την πραγματική αιτία της απεργίας;;   που ήταν η αφορμή  τα αντιλαϊκά μέτρα και το  διεθνές οικονομικό αφεντικό στον σβέρκο μας. 

Μπορεί κάποιος να κάνει το σωστό πράγμα για λάθος λόγο.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:53:19 am »
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος Evnikim

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:57:58 am »
Αχ, τελικά ποτέ δε θα αλλάξουμε... Για κάθε τι που συμβαίνει το μόνο που κάνουμε είναι να απαντούμε σαν αυτόματα, ανάλογα με την πολιτική μας γαλούχηση. Φταίνε οι μπάτσοι, φταίει ο

Αποσυνδεδεμένος RedCommon

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 06, 2010, 12:58:19 am »
Πριν λίγο μου είπε ο πατερας μου ότι ένας συνάδελφός του που δούλευε σε τράπεζα στην Κοραή μίλησε με κάποιους που κρατούσαν μολοτοφ και προσπαθούσε να τους αποτρέψει να κάψουν την τραπεζα γιατί υπήρχαν άνθρωποι μέσα και του απαντησαν με ΞΕΝΙΚΗ προφορά , ήταν ΞΕΝΟΙ ούτε καν Έλληνες αν εξαιρέσεις κάτι δικά μας 15χρονα , δεν ξέρω ποιος τους βάζει , πάντως είναι καθαρά ανθέλληνας . Είδα εγώ η ίδια νέγρο και πακιστανό να σπάνε τα μαγαζιά όπως και αλβανους. Τι σημαίνουν όλα αυτά?? Γιατι δεν τους έπιανε η αστυνομία ? Γιατι πετούσε δακρυγόνα ενω αυτοί φορούσαν μάσκες ? Το αποτέλεσμα έιναι εργαζόμενοι άνθρωποι νεκροί . Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο , να πεθάνεις την ώρα που βγάζεις το ψωμί σου , οι δημοσιογράφοι όμως δεν είπαν τίποτα για την προελευση των δήθεν "αναρχικών" .Πάντως συνάδελφοι εμείς οι ίδιοι μπορούσαμε να τους σταματήσουμε . ειμασταν χιλιάδες και ήταν περίπου 100 κωλόπαιδα, λυπάμαι και κλαιω που δεν το κάναμε , που δεν τους σπάσαμε τα παϊδια πριν κάψουν τους συνανθρώπους μας .
Πραγματικά ελπίζω να μην τυχει ποτε να διδαξεις σε αλλοδαπους ή σε ανθρώπους μη-Ελληνες ή μηπως δεν είναι άνθρωποι? Πραγματικά πώς ξεχωρίζουν οι Αλβανοί από τους Έλληνες; έχεις κάποιο DNAομετρο; Το οποίο δείχνει πόσο Έλληνας είσαι;
Αυτη η βλακεία περι ξένου δάκτυλου ειναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Λιακοπουλου, πραγματικά έχουμε τόσους χούλιγκανς και θελετε να μου πειτε οτι απεξω ηρθαν και τα κανανε; Οι κανόνες παραγωγής συμπεράσματος αυτοί πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια για ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Δειτε εδω http://www.youtube.com/watch?v=w5Qz0fX67Us τον ΝΕΓΡΟ (και οχι τον ανθρωπο) να προσπαθει να σβησει την φωτια με ενα πυροσβεστηρα μαζι με τους πυροσβεστες.
Επισης διαβάστε και μια (για μενα) σοβαρή ανάλυση μακρία από σκοταδισμους, λαικισμους και ξενους εισβολεις
http://antiplhroforhsh.wordpress.com/2010/05/05/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BF-%CE%AC%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF/

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:01:17 am »
Ημουν και εγω στην πορεια,υπηρχε παλμος ,αγωνιστηκοτητα μεχρι που εμαθα για τους 4 νεκρους.Αρχιζα να μουδιαζω και να προβληματιζομαι.το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι μπορει να ηταν καποιο αγαπημενο μου προσωπο στην θεση τους,το δευτερο οτι χυθηκε αιμα επιτηδες για να αμαυροσουν την πορεια.δεν ξερω απο ποιους ,εγκαθετοι της κυβερνησης,απλα καποια τσογλανια ποιος ξερει?Προβληματιστηκα ακομη πιο πολυ βλεποντας την εκμπομπη ραδιο αρβυλα οι οποιο λεγανε για την νοοτροπια των ελληνων και για το οτι ειμαστε εξουσιομανεις.ΕΝμερει εχουν δικιο,ομως δεν πρεπει καποιος  να μας κυβερνα?και λεω στον εαυτο μου ποιος να ναι αυτος?Απεκλεισα ολα τα κομματα εκτος του κκε γιατι διαπιστωσα πως ειναι το μονο που αντιστεκεται.Ομως αναρωτηθηκα πως αν ερχοταν κι αυτο στην εξουσια ισως ναειχαμε μια αλλη μορφη χουντας πχ οπως εγινε στην ρωσια .Μηπως να μην ψηφισω καθολου?Και τι θα βγει με την αποχη?Φοβαμαι για το μελλον και βλεπω οτι ολοι ειναι πουλημενοι,γσεε αδεδυ,και καποιοι που αγωνιστηκαν για την ανατροπη της χουντας τοτε ,τωρα ειναι μερος του συστηματος.Αυτοι ειναι οι προβληματισμοι μου ΑΛΛΑεγω θα αγωνιστω και παλι γιατι η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 06, 2010, 01:02:43 am »
Αχ, τελικά ποτέ δε θα αλλάξουμε... Για κάθε τι που συμβαίνει το μόνο που κάνουμε είναι να απαντούμε σαν αυτόματα, ανάλογα με την πολιτική μας γαλούχηση. Φταίνε οι μπάτσοι, φταίει ο
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182649
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)