*

Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2007-2008  (Αναγνώστηκε 87649 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος varethika

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ για εισαγωγή στην ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ) 2007-2008
« Απάντηση #224 στις: Ιουλίου 12, 2007, 02:25:27 pm »
κι εμενα  μου ειπαν τελος του μηνα ή αρχες αυγουστου.περιεργο παντος.εκτος εαν φετος οι ετησεις ειναι πολυ λιγες!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:30 »

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιουλίου 12, 2007, 03:57:19 pm »
κι εμένα στη θεσσαλονίκη έτσι μου είπανε.. επίσης όσον αφορά στον αριθμό πρωτοκόλλου, μου είπανε να επικοινωνήσω με τη γραμματεία της Αθήνας και θα μου τον δώσουν προφορικά... Μλκ δεν είναι αυτό??? να μην έχεις ένα αποδεικτικό κάτι..Δηλαδή τι να κάνω? να καταγράψω τη συνομιλία???   :-\ Αν κάποιος γνωρίζει κάτι επιπλέον ας μας ενημερώσει..

Αποσυνδεδεμένος shark

• Νέο μέλος
  • *
  • the ocean is deep!
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιουλίου 12, 2007, 06:52:46 pm »
Από τη Γραμματεία του ΕΠΠΑΙΚ της Αθήνας μου είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Ως "αποδεικτικό της αίτησής" μας θα ισχύει ο αριθμός παραστατικού που αναγράφεται στην απόδειξη που λάβαμε από το ταχυδρομείο για τη συστημένη επιστολή που στείλαμε.

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 12, 2007, 09:29:16 pm »
Aπο συτά που διαβάζω συμπερένω οτι μιλάμε μάλλον για την πιο "μαγειρευτή" χρονιά!

Απο την έκδοση ακόμα της προκύρηξης έκανε εντύπωση σε όλους η αφαίρεση της προϋπηρεσίας. Σαν να φωτογραφίζουν δηλαδή συγκεκριμένα άτομα που θέλουν να περάσουν!

Αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη ήρθε τώρα με την πρόωρη έκδοση αποτελεσμάτων. Πρόβλεψη μου είναι οτι θα βγούν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, λίγο πριν δηλαδή την αργία του δεκαπενταύγουστου. Ετσι λόγο διακοπών δεν θα γίνει τόσος μεγάλος ντόρος και οι εντστάσεις θα είναι λιγότερες (πόση ήταν η προθεσμία υποβολής ένστασης?). Οταν θα γυρίσει ο κόσμος απο τα μπάνια πλέον θα είναι αργά και θα έχουν επικυρωθεί ήδη τα αποτελέσματα των επιτυχόντων  8) 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:46:30 »

Αποσυνδεδεμένος north

• Πλήρες μέλος
  • Οικονομολόγος ΠΕ09
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιουλίου 13, 2007, 01:19:00 am »
Συγγνώμη για αυτό που θα πώ αλλά δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε παντού συνωμοσίες; Αφού θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι μόνο με μέσο μπαίνεις και καταδικάζετε αυτή την τακτική, όταν με το καλό βρεθείτε από μέσα τί θα λέτε; Είναι άδικο κι αντιδεοντολογικό από τη μια μεριά  να χλευάζετε και να χλευάζουμε όλοι μια διαδικασία κι από την άλλη να επιθυμούμε διακαώς να συμμετέχουμε σε αυτή.
Με την ίδια λογική - του ότι λόγω καλοκαιριού ο κόσμος λείπει σε διακοπές - δεν θα έπρεπε ούτε οι πίνακες των αναπληρωτών να ανακοινώνονται κατακαλόκαιρο (όπως πέρυσι 21 Ιουλίου) αλλά όποτε βολεύει τον καθένα μας.
Κατανοώ την αγωνία όλων σας γιατί κι εγώ τα έχω περάσει όμως η γκρίνια κι η μεμψιμοιρία δεν ωφελεί. Όλοι κάνουμε την προσπάθεια μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε κι από κει και πέρα είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. Καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα :D
"Εκπαίδευση είναι ό,τι επιβιώνει όταν όλα όσα έχουμε μάθει έχουν ξεχαστεί"  Skinner

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Ιουλίου 13, 2007, 01:50:19 am »
Συγγνώμη για αυτό που θα πώ αλλά δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε παντού συνωμοσίες; Αφού θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι μόνο με μέσο μπαίνεις και καταδικάζετε αυτή την τακτική, όταν με το καλό βρεθείτε από μέσα τί θα λέτε; Είναι άδικο κι αντιδεοντολογικό από τη μια μεριά  να χλευάζετε και να χλευάζουμε όλοι μια διαδικασία κι από την άλλη να επιθυμούμε διακαώς να συμμετέχουμε σε αυτή.
Με την ίδια λογική - του ότι λόγω καλοκαιριού ο κόσμος λείπει σε διακοπές - δεν θα έπρεπε ούτε οι πίνακες των αναπληρωτών να ανακοινώνονται κατακαλόκαιρο (όπως πέρυσι 21 Ιουλίου) αλλά όποτε βολεύει τον καθένα μας.
Κατανοώ την αγωνία όλων σας γιατί κι εγώ τα έχω περάσει όμως η γκρίνια κι η μεμψιμοιρία δεν ωφελεί. Όλοι κάνουμε την προσπάθεια μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε κι από κει και πέρα είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. Καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα :D

Στα πόσα τηλέφωνα βρέθηκες στους επιτυχόντες?  ;)

Αποσυνδεδεμένος north

• Πλήρες μέλος
  • Οικονομολόγος ΠΕ09
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιουλίου 13, 2007, 01:58:20 am »

Στα πόσα τηλέφωνα βρέθηκες στους επιτυχόντες?  ;)

Επειδή είναι πολύ φθηνό το ερώτημά σου να σε ενημερώσω πως 2 φορές είχα κάνει στο παρελθόν αίτηση, την 1η φυσικά λόγω ελλειπών προσόντων (π.χ. μεταπτυχιακό ή εργασιακή εμπειρία) απορρίφθηκα. Τη 2η φορά όμως μετά από πολλά χρόνια με μεταπτυχιακό, εργασιακή (5 χρόνια) και διδακτική εμπειρία (άλλα 2)  2 ξενές γλώσσες επιπέδου proficiency επιλέχτηκα στη 1η θέση ανάμεσα σε 189 υποψηφίους που τηρούσαν τα τυπικά προσόντα και τις προϋποθέσεις. Δεν χρειάστηκε να τηλεφωνήσω σε κανέναν.
Καλό σου βράδυ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 15, 2007, 11:27:26 pm από PE_09 »
"Εκπαίδευση είναι ό,τι επιβιώνει όταν όλα όσα έχουμε μάθει έχουν ξεχαστεί"  Skinner

Αποσυνδεδεμένος melinaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιουλίου 13, 2007, 09:13:36 am »
Κι εγώ πάντως που έκανα τα χαρτιά μου για πρώτη φορά πέρισυ επιλέχθηκα δεύτερη χωρίς κανένα μέσο( με 5 χρόνια επαγγελματική προϋπηρεσία, proficiency, καλό βαθμό πρυχίου και μεταπτυχιακό). Δε ζήτησα ποτέ αριθμό πρωτοκόλλου. Και επίσης δεν ήμουν  σίγουρη ότι θα πάω. Δεν ξέρω άτομο που μπήκε μη αξιοκρατικά. Όλοι είχαν προϋπηρεσία και πολλούς τίτλους.
Καλημέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος cool11

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιουλίου 13, 2007, 10:30:42 am »
Θεωρω οτι η Ασπαιτε ειναι ενα σχεδον σιγουρο και καλο χαρτι για να μπει κανεις σχετικα ευκολα στο χωρο της εκπαιδευσης.
Γι αυτο γινεται αυτος ο χαμος.
Ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα.
Οπως σε ολα στην Ελλαδα, μπαινει αξιοκρατικα πολυς κοσμος, ετσι πιστευω απο οσα εχω ακουσει-δει, αλλα φυσικα και αλεξιπτωτιστες απο το παραθυρο. Αλλα στο ελλαντα παντου ετσι δεν γινεται, δυστυχως?

Ολοι θελουν ασπαιτε γιατι ειναι μια πορτα για την εκπαιδευση.

Εμενα μου κανει εντυπωση, ολο τον υπολοιπο χρονο (εκτος απο ανοιξη-καλοκαιρι-αρχη φθινοπωρου που ειναι η καυτη περιοδος εξελιξεων), τα περισσοτερα θεματα -topics- ψοφανε(λιγες συμμετοχες, μερες να ποσταρει κανεις κλπ). Της ασπαιτε το τοπικ, παντα ενεργο και παντα πρωτο. Παντα χαμος. Ε, δεν λεει κατι αυτο? Δεν σας κανει εντυπωση?

Αποσυνδεδεμένος Feng

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω τη δουλειά μου!
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιουλίου 14, 2007, 12:54:10 pm »
Από τη Γραμματεία του ΕΠΠΑΙΚ της Αθήνας μου είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Ως "αποδεικτικό της αίτησής" μας θα ισχύει ο αριθμός παραστατικού που αναγράφεται στην απόδειξη που λάβαμε από το ταχυδρομείο για τη συστημένη επιστολή που στείλαμε.

ευτυχως που τον κρατησα δλδ!
χμ...
τελη ιουλιου σιμς περφεκτ!
αντε να ξερουμε να οργανωνομαστε απο τωρα..
καλη επιτυχια σε ολους παιδια!

ριχτε κανα μηνυμα οταν βγουν, ε?
οχι οτι εχω παραπονο, ειστε φοβεροι και παντα ενημερωνετε..:)
Υπογραφή Υπο Κατασκευή

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιουλίου 18, 2007, 01:25:42 pm »

PE_09 μην το παίρνεις προσωπικά.

Είναι κοινό μυστικό πάντως το τι γίνεται με ένα μεγάλο κομμάτι τον εισακτέων στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
Οσοι είναι απο Θεσσαλονίκη λογικά θα έχουν πληροφορηθεί οτι ένα απο τα τα σημαντικά στελέχη της ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσ/νίκης (μέχρι και πέρσι τουλάχιστον, γέννους θηλυκού) ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ

Αποσυνδεδεμένος north

• Πλήρες μέλος
  • Οικονομολόγος ΠΕ09
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιουλίου 18, 2007, 01:52:05 pm »
Καλό είναι να προσέχουμε τις εκφράσεις μας κι όσο για το καινούριο θέμα που θίγεις θεωρώ ότι είναι λίγο άστοχο καθώς δεν ενδείκνυται το παρόν τόπικ για τέτοιου είδους συζητήσεις.

Αποσυνδεδεμένος tsixlas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Ιουλίου 18, 2007, 02:06:23 pm »

Την αστοχία που την βλέπεις?

Φυσικά και ενδείκνυται το παρόν τόπικ για να μαθαίνουν κάποιοι για την σαπίλα που κυριαρχεί και στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

Η κυρία βοήθησε συγκεκριμένα "φυντάνια" να αποκτήσουν βαθμό-διαβατήριο για μια πανεπιστημιακή σχολή!
Ποιός μας λέει οτι έδειξε άλλο πρόσωπο στην ΑΣΠΑΙΤΕ? Το πιθανότερο είναι να έκανε και εκεί το ίδιο απλά την έπιασαν για το άλλο  ;)

Αποσυνδεδεμένος jetry

• Έμπειρο μέλος
  • 01110101
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιουλίου 18, 2007, 07:37:39 pm »

PE_09 μην το παίρνεις προσωπικά.

Είναι κοινό μυστικό πάντως το τι γίνεται με ένα μεγάλο κομμάτι τον εισακτέων στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
Οσοι είναι απο Θεσσαλονίκη λογικά θα έχουν πληροφορηθεί οτι ένα απο τα τα σημαντικά στελέχη της ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσ/νίκης (μέχρι και πέρσι τουλάχιστον, γέννους θηλυκού) ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 692
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)