0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη για αυτό που θα πώ αλλά δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε παντού συνωμοσίες; Αφού θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι μόνο με μέσο μπαίνεις και καταδικάζετε αυτή την τακτική, όταν με το καλό βρεθείτε από μέσα τί θα λέτε; Είναι άδικο κι αντιδεοντολογικό από τη μια μεριά να χλευάζετε και να χλευάζουμε όλοι μια διαδικασία κι από την άλλη να επιθυμούμε διακαώς να συμμετέχουμε σε αυτή.Με την ίδια λογική - του ότι λόγω καλοκαιριού ο κόσμος λείπει σε διακοπές - δεν θα έπρεπε ούτε οι πίνακες των αναπληρωτών να ανακοινώνονται κατακαλόκαιρο (όπως πέρυσι 21 Ιουλίου) αλλά όποτε βολεύει τον καθένα μας.Κατανοώ την αγωνία όλων σας γιατί κι εγώ τα έχω περάσει όμως η γκρίνια κι η μεμψιμοιρία δεν ωφελεί. Όλοι κάνουμε την προσπάθεια μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε κι από κει και πέρα είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. Καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα
Παράθεση από: PE_09 στις Ιουλίου 13, 2007, 01:19:00 amΣυγγνώμη για αυτό που θα πώ αλλά δεν έχετε βαρεθεί να βλέπετε παντού συνωμοσίες; Αφού θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι μόνο με μέσο μπαίνεις και καταδικάζετε αυτή την τακτική, όταν με το καλό βρεθείτε από μέσα τί θα λέτε; Είναι άδικο κι αντιδεοντολογικό από τη μια μεριά να χλευάζετε και να χλευάζουμε όλοι μια διαδικασία κι από την άλλη να επιθυμούμε διακαώς να συμμετέχουμε σε αυτή.Με την ίδια λογική - του ότι λόγω καλοκαιριού ο κόσμος λείπει σε διακοπές - δεν θα έπρεπε ούτε οι πίνακες των αναπληρωτών να ανακοινώνονται κατακαλόκαιρο (όπως πέρυσι 21 Ιουλίου) αλλά όποτε βολεύει τον καθένα μας.Κατανοώ την αγωνία όλων σας γιατί κι εγώ τα έχω περάσει όμως η γκρίνια κι η μεμψιμοιρία δεν ωφελεί. Όλοι κάνουμε την προσπάθεια μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε κι από κει και πέρα είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. Καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα Στα πόσα τηλέφωνα βρέθηκες στους επιτυχόντες?
Από τη Γραμματεία του ΕΠΠΑΙΚ της Αθήνας μου είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου. Ως "αποδεικτικό της αίτησής" μας θα ισχύει ο αριθμός παραστατικού που αναγράφεται στην απόδειξη που λάβαμε από το ταχυδρομείο για τη συστημένη επιστολή που στείλαμε.
PE_09 μην το παίρνεις προσωπικά. Είναι κοινό μυστικό πάντως το τι γίνεται με ένα μεγάλο κομμάτι τον εισακτέων στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Οσοι είναι απο Θεσσαλονίκη λογικά θα έχουν πληροφορηθεί οτι ένα απο τα τα σημαντικά στελέχη της ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσ/νίκης (μέχρι και πέρσι τουλάχιστον, γέννους θηλυκού) ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ