0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jetry στις Ιουνίου 24, 2007, 10:39:22 amοχι καλό μου εθνική τράπεζα είναι... Να συμπληρώσω οτι από την ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης μου είπαν οτι για τις ξένες γλώσσες επικύρωση από ΚΕΠ δεν δέχονται.. Είδα σε κάποιο προηγούμενο post οτι κάποιος δεν είχε κανένα πρόβλημα με επικυρώσεις επικυρώσεων από το ΚΕΠ.. Μας δουλεύουν λιγάκι??? Τι πάει να πει "για τις ξένες γλώσσες επικύρωση από ΚΕΠ δεν δέχονται";;; Σου αντιγράφω μέρος από τον κανονισμό αξιολόγησης υποψηφίων: "Στην περίπτωση που υποβάλλονται αντίγραφα του τίτλου, τα φωτοαντίγραφα πρέπει να είναι νομίμως επικυρωμένα (από δικηγόρο ή το Υπουργείο Εξωτερικών ή Προξενική αρχή της αντίστοιχης χώρας ή υπηρεσίες των χωρών που έχουν τέτοια ευθύνη και να φέρουν απαραίτητα ημερομηνία, ονοματεπώνυμο του αρμόδιου για την επικύρωση και σφραγίδα)"(νομίζω ότι τα ΚΕΠ φέρουν τέτοια ευθύνη... απλώς όπως έχουμε πει δεν μπορείς να βγάλεις μία απλή φωτοτυπία από το πτυχίο και να πας να στο επικυρώσουν γιατί θεωρείται ιδιωτικό έγγραφο και τέτοια δεν επικυρώνουν στα ΚΕΠ. Ή θα πρέπει να έχεις πάρει επίσημο αντίγραφο από το φορέα και να το στείλεις απευθείας στην ΑΣΠΑΙΤΕ ή θα βγάλεις φωτοτυπία το πτυχίο, θα πας σε δικηγόρο να στην επικυρώσει, αυτό μετά θα το ξαναβγάλεις φωτοτυπία και το τελικό έγγραφο είναι αυτό που μπορείς να επικυρώσεις στα ΚΕΠ).
οχι καλό μου εθνική τράπεζα είναι... Να συμπληρώσω οτι από την ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης μου είπαν οτι για τις ξένες γλώσσες επικύρωση από ΚΕΠ δεν δέχονται.. Είδα σε κάποιο προηγούμενο post οτι κάποιος δεν είχε κανένα πρόβλημα με επικυρώσεις επικυρώσεων από το ΚΕΠ.. Μας δουλεύουν λιγάκι???
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν κάποιο μέλος του forum είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει με e-mail ή pm, εφόσον τα διατηρεί ακόμη στο αρχείο του, τα αποτελέσματα εισαγωγής στα παραρτήματα