0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει, πάω πάσο...για να μην γίνομαι και κακιά! Μακάρι να έχουν οργανωθεί φέτος περισσότερο...μακάρι να έχουν φέτος περισσότερη ακρίβεια τα λόγια τους, μακάρι...Πάντως αυτή την αναμονή και την αγωνία κανένας μας δεν τη θέλει. Λίγο περισσότερο σεβασμό σε αυτη την αγωνία μας και πιο ακριβείς απαντήσεις ζητάω!
Παρεπιπτόντως! Όταν ανοίγετε το site της ΑΣΠΑΙΤΕ, στην αριστερή πλευρά που έχει τις ανακοινώσεις, ιστορικά κλπ μπορείτε να μπείτε;
Παράθεση από: iasis στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 09:16:12 pmΠαρεπιπτόντως! Όταν ανοίγετε το site της ΑΣΠΑΙΤΕ, στην αριστερή πλευρά που έχει τις ανακοινώσεις, ιστορικά κλπ μπορείτε να μπείτε;Εγώ πάντως μπαίνω κανονικά!Μόνο όμως με Internet Explorer, διότι με Mozilla δεν λειτουργούν τα πλαϊνά links.
Παράθεση από: temi_pe20 στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 09:19:36 pmΠαράθεση από: iasis στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 09:16:12 pmΠαρεπιπτόντως! Όταν ανοίγετε το site της ΑΣΠΑΙΤΕ, στην αριστερή πλευρά που έχει τις ανακοινώσεις, ιστορικά κλπ μπορείτε να μπείτε;Εγώ πάντως μπαίνω κανονικά!Μόνο όμως με Internet Explorer, διότι με Mozilla δεν λειτουργούν τα πλαϊνά links.μόνο ένα σημείο δεν ανοίγει...στο: Τμήματα ----- Γενικό τμήμα παιδαγωγικών μαθημάτων -----Νέα-Ενημέρωση
Παράθεση από: anyvacant στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 09:22:35 pmΠαράθεση από: temi_pe20 στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 09:19:36 pmΠαράθεση από: iasis στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 09:16:12 pmΠαρεπιπτόντως! Όταν ανοίγετε το site της ΑΣΠΑΙΤΕ, στην αριστερή πλευρά που έχει τις ανακοινώσεις, ιστορικά κλπ μπορείτε να μπείτε;Εγώ πάντως μπαίνω κανονικά!Μόνο όμως με Internet Explorer, διότι με Mozilla δεν λειτουργούν τα πλαϊνά links.μόνο ένα σημείο δεν ανοίγει...στο: Τμήματα ----- Γενικό τμήμα παιδαγωγικών μαθημάτων -----Νέα-ΕνημέρωσηΛες να είναι και το πιο σημαντικό Link?