0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις έκανα απόπειρα να μπώ μέσω του Internet Explorer. Όντως το συγκεκριμένο link δεν το ανοίγει. Λέτε να περνανε τα αποτελέσματα τώρα;;;;
Πάντως εγώ από ότι είδα σε παλαιότερη σελίδα αυτού του θέματος, τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο Γενικές πληροφορίες του ΕΠΠΑΙΚ...Πολύ πιθανό όμως να έχουν κατεβασμένη τη σελίδα αυτή και να τα βγάλουν εκεί...αύριο ας πούμε
Μήπως μπορεί κάποιος να απαντήσει τι σημαίνει αυτό που βγάζει το συγκεκριμένο link στις ανακοινώσεις;"Server Error in '/' Application.--------------------------------------------------------------------------------The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested Url: /nea_genpaidag.aspx"
το ιδιο μηνυμα εμφανιζε και χτες. Ωρες ωρες μπορουσες κανονικα να δεις τη σελιδα (οχι και τιποτα βασικα ενα link για αναζητηση μιας και δεν υπηρχε τιποτα καινουριο) και μετα παλι εμφανιζε το μηνυμα που αναφερθηκε πιο πανω. Παντως σημερα και παλι απο Θεσσαλονικη μου ειπαν οτι εχουν ανακοινωση πως θα εχουν τα αποτελεσματα απο 12/9 και μετα. Το ποσο μετα μου ειπε επι λεξη η κυρια με την οποια μιλησα, δεν το ξερει κανενας!!!!