0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 17, 2007, 05:52:11 pmπρεπει να αποθηκευσεις το αρχειο και μετα να το ανοιξεις. αν δ εχεις κατεβασε το winrar για να μπορεσεισ να το ανοιξεις...Συγχαρητηρια σ'οσους τα καταφερανε!Ολα καλα ως εδω.. Απο δω και περα τι γινεται!? Για το τμημα της Θεσσαλονικης καποιος παλιος μπορει να μας ενημερωσει σχετικα με τις ωρες παρακολουθησης και τα μαθηματα??? Θα το εκτιμουσα αφανταστα.. πρεπει σιγα σιγα να κανονισουμε και τις δουλειες μας jetry είσαι στους εισαγόμενους? εγώ θα κάνω ένσταση μιας και δεν μοριοδοτήθηκα για το πιστοποιητικό γαλλικών(4 μόρια).Μοριοδοτήθηκα σύνολο 19,9 μόρια και με τα γαλλικά είμαι στους εισαγόμενους. Θα βάλω όλα τα μέσα, ότι έχω και δεν έχω, εδώ που έφτασα. θα τους σκίσω τους αγράμματους. θα γυρίσω το σύμπαν και θα εκτοπίσω έναν, άτυχο που γέλασε γρήγορα.
πρεπει να αποθηκευσεις το αρχειο και μετα να το ανοιξεις. αν δ εχεις κατεβασε το winrar για να μπορεσεισ να το ανοιξεις...Συγχαρητηρια σ'οσους τα καταφερανε!Ολα καλα ως εδω.. Απο δω και περα τι γινεται!? Για το τμημα της Θεσσαλονικης καποιος παλιος μπορει να μας ενημερωσει σχετικα με τις ωρες παρακολουθησης και τα μαθηματα??? Θα το εκτιμουσα αφανταστα.. πρεπει σιγα σιγα να κανονισουμε και τις δουλειες μας
Παράθεση από: porcupinetree στις Σεπτεμβρίου 18, 2007, 06:27:15 pmΠαράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 18, 2007, 04:52:32 pmΠαράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 17, 2007, 05:52:11 pmπρεπει να αποθηκευσεις το αρχειο και μετα να το ανοιξεις. αν δ εχεις κατεβασε το winrar για να μπορεσεισ να το ανοιξεις...Συγχαρητηρια σ'οσους τα καταφερανε!Ολα καλα ως εδω.. Απο δω και περα τι γινεται!? Για το τμημα της Θεσσαλονικης καποιος παλιος μπορει να μας ενημερωσει σχετικα με τις ωρες παρακολουθησης και τα μαθηματα??? Θα το εκτιμουσα αφανταστα.. πρεπει σιγα σιγα να κανονισουμε και τις δουλειες μας jetry είσαι στους εισαγόμενους? εγώ θα κάνω ένσταση μιας και δεν μοριοδοτήθηκα για το πιστοποιητικό γαλλικών(4 μόρια).Μοριοδοτήθηκα σύνολο 19,9 μόρια και με τα γαλλικά είμαι στους εισαγόμενους. Θα βάλω όλα τα μέσα, ότι έχω και δεν έχω, εδώ που έφτασα. θα τους σκίσω τους αγράμματους. θα γυρίσω το σύμπαν και θα εκτοπίσω έναν, άτυχο που γέλασε γρήγορα.
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 18, 2007, 04:52:32 pmΠαράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 17, 2007, 05:52:11 pmπρεπει να αποθηκευσεις το αρχειο και μετα να το ανοιξεις. αν δ εχεις κατεβασε το winrar για να μπορεσεισ να το ανοιξεις...Συγχαρητηρια σ'οσους τα καταφερανε!Ολα καλα ως εδω.. Απο δω και περα τι γινεται!? Για το τμημα της Θεσσαλονικης καποιος παλιος μπορει να μας ενημερωσει σχετικα με τις ωρες παρακολουθησης και τα μαθηματα??? Θα το εκτιμουσα αφανταστα.. πρεπει σιγα σιγα να κανονισουμε και τις δουλειες μας jetry είσαι στους εισαγόμενους? εγώ θα κάνω ένσταση μιας και δεν μοριοδοτήθηκα για το πιστοποιητικό γαλλικών(4 μόρια).Μοριοδοτήθηκα σύνολο 19,9 μόρια και με τα γαλλικά είμαι στους εισαγόμενους. Θα βάλω όλα τα μέσα, ότι έχω και δεν έχω, εδώ που έφτασα. θα τους σκίσω τους αγράμματους. θα γυρίσω το σύμπαν και θα εκτοπίσω έναν, άτυχο που γέλασε γρήγορα.
Στην ένσταση τι συμπληρώνουμε εδώ?ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:....../....../200
Γεια και χαρά...πέρασα στην ΑΣΠΑΙΤΕ στην Πάτρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με κάτι που διάβασα σε ένα παρεμφερές φόρουμ. Κάποιος είπε ότι η διάρκεια της σχολής είναι 2 έτη, ήτοι ότι ενώ στην ουσία βγαίνει σε έναν χρόνο μπορεί κάποιος αν θέλει να την τελειώσει σε δύο. Για να γίνω πιο σαφής: Μου έχει τύχει μία καλή προσφορά για εργασία στην ΑΘήνα και παράλληλα πληροφορήθηκα ότι έγινα δεκτός στην ΑΣΠΑΙΤΕ και είμαι σε ένα δίλημμα. Μπορώ να γραφτώ και να την παρακολουθήσω από το νέο έτος; Αν ναι, θα αναγκαστώ να πληρώσω "δίδακτρα" και για τα τέσσερα εξάμηνα;Και μιας και σας βρήκα εύκαιρους ας σας θέσω κι άλλα δύο ερωτήματα...α)Ξέρει κανείς τις ώρες των μαθημάτων; Είναι 4-8 όντως;β) Τι ισχύ έχει το λεγόμενο "πιστοποιητικό" της ΑΣΠΑΙΤΕ; Θέλω δηλαδή να ρωτήσω αν "μετράει" το χαρτί σε άλλους διαγωνισμούς του Δημοσίου. (Σαν μεταπτυχιακό, δεύτερο πτυχίο κλπ)Ευχαριστώ εκ των προτέρων.