0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φανταστείτε τι δούλεμα πέφτει για να εξασφαλίσουν την ψήφο και την ΑΓΩΝΙΑ τους να βγουν τα αποτελέσματα μετά τις εκλογές.... Για αυτό και θα βγούν μετά τις εκλογές με ρητή εντολή. Δεν πιστεύω οτι μόνο 2-3 βουλευτές θα αφήσουν ανικανοποίητο τον ψηφοφόρο τους. Ισως και όλοι να μην τα καταφέρουν μια και έσφιξαν τα πράγματα και στην ΑΣΠΑΙΤΕ.Το σημαντικό είναι να βγούν τα αποτελέσματα μετά τις 13/9 οπότε σας συνιστώ να απολαύσετε το τριήμερο που ακολουθεί
Παιδιά, κανένα νέο;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: iasis στις Σεπτεμβρίου 14, 2007, 05:06:49 pmΠαιδιά, κανένα νέο;;;;;;;;;;; να ρωτήσω κάτι?αν έχεις μεταπτυχιακό που σου παρέχει παιδαγωγική κατάρτιση είναι το ίδιο σαν να έχεις παιδαγωγική κατάρτιση από την ΑΣΠΑΙΤΕ?δηλ΄μπορείς να έχεις και πάλι προτεραιότητα στον πινακα αναπληρωτών?
βγήκαν τα αποτελέσματα Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. . είμαι τρίτος επιλαχών , τα έμαθα από άτομο μέσα
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:24:51 pmβγήκαν τα αποτελέσματα Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. . είμαι τρίτος επιλαχών , τα έμαθα από άτομο μέσαισως με την ανακοινωση αλλαξει κατι...σε ποια πολη δηλωσες και ποσα μορια ειχες?οποτε οι υπολοιποι που δεν εχουμε γνωστους απο μεσα να περιμενουμε απο την τριτη επισημη ανακοινωση λες?
Παράθεση από: anyvacant στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:32:35 pmΠαράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:24:51 pmβγήκαν τα αποτελέσματα Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. . είμαι τρίτος επιλαχών , τα έμαθα από άτομο μέσαισως με την ανακοινωση αλλαξει κατι...σε ποια πολη δηλωσες και ποσα μορια ειχες?οποτε οι υπολοιποι που δεν εχουμε γνωστους απο μεσα να περιμενουμε απο την τριτη επισημη ανακοινωση λες?Δήλωσα για ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας ΠΕ17 και είχα 6,6 πτυχίο(9,9), Advanced(5),ECDL(5),Certificat(4)= 23,9 και βγήκα 3ος στους επιλαχώντες,
Παράθεση από: anyvacant στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:32:35 pmΠαράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:24:51 pmβγήκαν τα αποτελέσματα Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. . είμαι τρίτος επιλαχών , τα έμαθα από άτομο μέσαισως με την ανακοινωση αλλαξει κατι...σε ποια πολη δηλωσες και ποσα μορια ειχες?οποτε οι υπολοιποι που δεν εχουμε γνωστους απο μεσα να περιμενουμε απο την τριτη επισημη ανακοινωση λες?Μετά τις εκλογές θα βγούνε στο Internet , δλδ από Δευτέρα ,Τρίτη ή Τετάρτη, έτσι μου είπε
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:40:23 pmΠαράθεση από: anyvacant στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:32:35 pmΠαράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 15, 2007, 04:24:51 pmβγήκαν τα αποτελέσματα Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. . είμαι τρίτος επιλαχών , τα έμαθα από άτομο μέσαισως με την ανακοινωση αλλαξει κατι...σε ποια πολη δηλωσες και ποσα μορια ειχες?οποτε οι υπολοιποι που δεν εχουμε γνωστους απο μεσα να περιμενουμε απο την τριτη επισημη ανακοινωση λες?Μετά τις εκλογές θα βγούνε στο Internet , δλδ από Δευτέρα ,Τρίτη ή Τετάρτη, έτσι μου είπεευχαριστω γιαννη,καλη συνεχεια και ισως φανεις τυχερος και αλλαξει κατι ως την δευτερα!