0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
iasis καταρχήν έχεις απόλυτο δίκιο, και κατά δεύτερον σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Κατέβασα και αποθήκευσα τόσο τους μη εισαγόμενους και αποκλειόμενους Αθήνας, όσο και τους αντίστοιχους της Θεσσαλονίκης και διαπίστωσα οτι τα ονόματα τα οποία ανέφερες δεν βρίσκονται ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να κινηθείς δικαστικά (διώξη στους αξιολογητές - κριτές, εφόσον είσαι σίγουρη οτι εισαι αδικημένη, γιατί η δίωξη κατά προσώπων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση) αλλά αν είναι δυνατόν να είναι οσο το δυνατόν πιο μαζική η κίνηση αυτή. Η μαζική "τρομοκρατία" έιναι πιο δυνατή και συνήθως είναι αυτή που αποφέρει αποτελέσματα. θα σου στείλω με mail τους πίνακες.Και κάτι ακόμα. Όταν έμαθα τα αρχικά αποτελέσματα, την επόμενη κι όλας μέρα πήγα στην ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα, με μάρτυρες, και απάιτησα να δώ τον φάκελό μου. Ήμουν 2 ώρες εκεί με τους υπεύθυνους, είδαμε τον φάκελο, δεν υπήρχε κανένα λάθος και παράληψη, μου είχαν κόψει 11 μόρια απο το πουθενά, και τους έκανα ρεζίλι. Στο τέλος μου απάντησαν οτι πρόκειται για "ανθρώπινο λάθος" (δηλαδή προέχουν τα βύσματα στην αξιολόγηση και σένα σε βγάλαμε απέξω).! Έβαλα την
Εκανα ένα λάθος παραπάνω: τα αποτελέσματα βρίσκονται στο link τμηματα-τμημα παιδαγωγικών μαθηματων-νεα και ενημέρωση και όχι στις ανακοινώσεις.Καιι μια άλλη παράληψη...Συγχαρητήρια σε όσους δικαιώθηκαν!!!!!! Συγχαρητήρια giannispolo και eirini και βέβαια σε όλους τους υπόλοιπους!!!!!!
Aπορώ γιατί εγώ είμαι έξω!!!!
Παρακαλώ iasis. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Πάντως μην απελπίζεσαι. Και εγώ με τη δεύτερη κατάφερα να μπώ, και με αρκετή δυσκολία και ψυχολογική κούραση, και πέρυσι τράβηξα τα ίδια με σένα (δυστυχώς δεν το έτρεξα δικαστικώς)... Αισιοδοξία. Πιστεύω, οτι όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, κάποια στιγμή το πετυχαίνουμε! Και πάλι, καλό κουράγιο. Αν θεωρείς οτι υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να βοηθήσω, μη διστάσεις να με ρωτήσεις.