*

Αποστολέας Θέμα: Τρίτεκνοι φιλόλογοι  (Αναγνώστηκε 19555 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τρίτεκνοι φιλόλογοι
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:14:50 pm »

Εχεις απόλυτο δίκαιο !
Σε μερικούς το γεγονός ότι έχουμε τρία ή περισσότερα παιδιά δημιουργεί μεγάλο κόμπλεξ τελικά...

σκεψου ανθρωπους που έκαναν  3 παιδια  αλλα το ένα πέθανε απο κάποια αρρωστια, απο ατυχημα, απο.........
σκεψου ανθρώπους που έχουν δωσει του κόσμου τα λεφτα στις εξωσωματικες και ο,τι συνεπαγεται αυτο οικονομικα και συναισθηματικα..............
σκεψου ανθρωπους που δεν πρόλαβαν να κανουν παιδια επειδή έχασαν τον συζυγο..........
σκεψου............... και την άλλη πλευρα, αυτην στην οποια δεν θα ήθελες να εισαι και το απευχομαι
ας δουμε λίγο τον κόσμο με τα ματια του άλλου , θα βοηθησει και μας και τους άλλους

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:06:56 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:16:32 pm »
Δεν μας φταιει κανενας τριτεκνος.Συμφωνα με τον νομο πηγαν και τωρα τους ξεγελασε η διαμαντω.Οι τριτεκνοι δεν αιφνιδιασαν κανεναν

Κ όχι μόνο αυτοί...  ::)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος daka

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:28:35 pm »
Eιμαι  σε δυσπροσιτο  μονη  με  3παιδια  που δεν τα εκανα για να διοριστω  δεν κανω κοπανες απο το σχολειο  δεν εχω κανει χρηση  γονικες αδειες   για να εκμεταλλευτω καταστασεις.Μαγκια μου δεν εχω να απολογηθω σε κανεναν.Aπλα κυνηγαω  το ονειρο μου.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:38:01 pm »
καλό είναι να μη βάζουμε όλους τους συναδέλφους στο ίδιο καζάνι.
ο καθένας να κοιτάζει τη δουλειά του.
πιστεύω πως έχετε αρνητικές εμπειρίες από συναδέλφους τρίτεκνους ή πολύτεκνους, αλλά θα πρέπει να ξέρετε συνάδελφοι πως όλα είναι θέμα ανθρώπου.Δεν είναι όλοι το ίδιο.
Λυπάμαι πολλές φορές εδώ μέσα με κάποιες απόψεις που εκφράζονται.
Τους συναδέλφους μου τους έχω στο μυαλό μου ως ανθρώπους μορφωμένους, με παιδεία,με ευγένεια,σεβασμό κλπ
Δυστυχώς, καθημερινά αποδεικνύεται πως δεν είναι έτσι.
Και δεν αναφέρομαι μόνο στο φορουμ ή στο θέμα της τριτεκνίας.
Δεν είμαι τρίτεκνη, δεν τους υποστηρίζω.
Υποστηρίζω το δίκιο!
Ας πάψουμε να τρωγόμαστε, να βολευόμαστε κλπ κλπ και όλα θα μας πάνε καλά, και θα μας σέβονται!
Ο καθένας έχει τους λόγους του να είναι αγχωμένος ή τρομοκρατημένος!
Μιλάμε για το μέλλον μας!
Για όλα όμως υπάρχει ένας όμορφος τρόπος!
Με σεβασμό

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:06:56 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:52:19 pm »
Αυτό εσύ το ονομάζεις "δίκιο", όπως αναφέρεις, mitsy, στο μήνυμά σου;;;  ???  ???

Για του λόγου το αληθές, ήδη έχουν αρχίσει τις κινήσεις/πιέσεις τους:

Επιστολή τρίτεκνων εκπαιδευτικών προς τον υπ. Παιδείας
Δευτέρα, 11 Μάιος 2009

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 11/5/2009

Αξιότιμε κ. Υπουργέ και κ. Υφυπουργοί,
κάνουμε έκκληση στη λογική σας για επιτάχυνση του μόνιμου διορισμού μας κοντά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας μας.

Η περιπλάνηση μας για χρόνια σε διάφορες περιοχές της χώρας οδηγεί ουσιαστικά στη διάλυση και στην εξουθένωση των οικογενειών μας.

Είναι παράλογο, άδικο και εξοργιστικό όχι μόνο να αθετείτε τα υπεσχημένα περί εξομοίωσης μας με τους πολύτεκνους αλά να αρνείστε να ικανοποιήσετε και αυτονόητα πράγματα.

ΖΗΤΑΜΕ να ψηφιστεί στο θερινό τμήμα της βουλής σχετικό άρθρο με το οποίο θα μπει τέλος στον εμπαιγμό και την ταλαιπωρία εκατοντάδων οικογενειών .

Η Κεντρική συντονιστική επιτροπή

http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1316&Itemid=177
[/size]

http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12473.0
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος xb

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:57:14 pm »

Δεν μας φταιει κανενας τριτεκνος.Συμφωνα με τον νομο πηγαν και τωρα τους ξεγελασε η διαμαντω.Οι τριτεκνοι δεν αιφνιδιασαν κανεναν

Ο «αγώνας» των τριτέκνων είναι συνώνυμο του απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού, ορίστε κάποιες ανακοινώσεις της συντονιστικής των τριτέκνων από τις απαρχές του… αγνού αγώνα τους - δώστε προσοχή στα με κόκκινο χρώμα σημεία των παρακάτω κειμένων:

===============================
ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΥΠΕΠΘ
–κοινοποίηση προς Πρωθυπουργό

1) οι νέοι τρίτεκνοι που εισήχθησαν στους προσωρινούς ενιαίους πίνακες την αναπληρωτών την 2-8-2006 προήλθαν όλοι μόνο από ενστάσεις που αφορούσαν την ορθή καταχώρηση των μορίων τους ή και από εκπρόθεσμη κατάθεση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης ; γιατί εμείς γνωρίζουμε πως ενστάσεις γίνονται μόνο για τα μόρια.

2) έχει γίνει ενδελεχής έλεγχος των πιστοποιητικών οικογενειακής κατάστασης, δηλαδή όχι μόνο αν οι υποψήφιοι είναι τώρα τρίτεκνοι ή όταν έγινε ο έλεγχος αλλά αν ήταν τρίτεκνοι όταν κατέθεσαν τα δικαιολογητικά ; ο έλεγχος αυτός γίνεται και από τις κεντρικές υπηρεσίες ή μόνο από τις κατά τόπους διευθύνσεις ;

3) είναι δυνατό υποψήφια αναπληρωτής ( στον προσωρινό πίνακα ΠΕ02 ) να έχει προταχθεί επειδή ανήκει σε ειδική κατηγορία και συγχρόνως να παραμένει και η ένδειξη ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ , τελικά θα προσληφθεί ως ειδική κατηγορία ή με το 20%ως ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ , κανονικά θα πρέπει να κληθεί να επιλέξει η ίδια γιατί δεν είναι δυνατόν να προσληφθεί και με τις δύο ιδιότητες ή θα προσληφθεί ως ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ή με πρόταξη λόγω ειδικής κατηγορίας και η ένδειξη ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ θα πρέπει να διαγραφεί από το σύστημα, το πληροφορικό σύστημα βέβαια μπορεί να δεχτεί παράλληλα και τις δυο ιδιότητες αν του δοθούν, όμως κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική και δεν πρόκειται να το αποδεχτούμε.

4) γίνεται έλεγχος και διασταύρωση στοιχείων για να ελεγχθεί μήπως κάποιοι εργαζόμενοι σε ιδιωτικά σχολεία εργάζονται συγχρόνως παράτυπα και στην ΠΔΣ συγκεντρώνοντας μόρια; ; όταν υπογράφουμε σύμβαση για ΠΔΣ υπογράφουμε και μια Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εργαζόμαστε στην ιδιωτική εκπαίδευση , πως ελέγχεται η αλήθεια της δήλωσης αυτής ; γίνεται αντιπαραβολή με κάποια μητρώα εκπαιδευτικών εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση ; ή το όλο θέμα επαφίεται στην έμφυτη προδιάθεση της ειλικρίνειας ;

4) Τι θα γίνει με τους Γυμναστές γιατί αποκλείστηκαν από τα Αθλητικά και από την πρώτη φάση του προγράμματος ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ πότε θα βγει συμπληρωματική προκήρυξη για κάλυψη των κενών θέσεων;

5) Πολλοί υποψήφιοι αναπληρωτές τρίτεκνοι θα προσλαμβάνονταν ούτως ή άλλως ως αναπληρωτές επειδή έχουν πολλά μόρια, τι θα γίνει με αυτούς ; θα προσμετρηθούν στο 20% ; αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα έχουμε τον τέλειο εμπαιγμό , για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο τρίτεκνων Θεολόγων και εύκολα θα καταλάβετε, επειδή είναι λίγοι, τι εννοούμε , ένα ποσοστό της τάξης του 30% περίπου ήταν και την προηγούμενη χρονιά αναπληρωτές και φέτος θα προσμετρηθούν στο 20%, οι υπόλοιποι πότε; ποτέ ;

Για το θέμα αυτό ζητάμε κάτι πολύ απλό, το σύστημα να λειτουργήσει σε δυο φάσεις στην πρώτη φάση να σαρώσει τους κανονικούς αναπληρωτές και στην δεύτερη τους τρίτεκνους, όσοι τρίτεκνοι απορροφηθούν στην πρώτη φάση μαζί με τους κανονικούς να μην συμμετάσχουν στην δεύτερη φάση επιλογής, δηλαδή να μην προσμετρηθούν στο 20%γιατί δεν έχουν ανάγκη του ευεργετήματος.

Όλα αυτά είναι απολύτως λογικά και πανεύκολο να εφαρμοστούν ,θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε αν θέλετε να μιλήσετε μαζί μας λογικά ή όχι , αν επιλέξετε το δεύτερο δρόμο ναι μεν είναι δικό σας θέμα αλλά όχι και δικό σας απόλυτο δικαίωμα στη Δημοκρατία πάντα υπάρχουν δι-έξοδοι.

Αντί λοιπόν για καθημερινές συνεντεύξεις εντυπωσιασμού κοιτάξτε τα απλά προβλήματα που υπονομεύουν τα δικαιώματα μας και τη δυνατότητα μας για επιβίωση γιατί στο τέλος να το ξέρετε και το ξέρετε καλά, εμείς θα διαμορφώσουμε το κλίμα, απλά διανύουμε φάση καλοκαιρινής ανακωχής , εσείς θα επιλέξετε την επόμενη φάση και τότε οι γενικολογίες και οι λοιπές αοριστίες δεν θα έχουν καμιά τύχη , ευτυχώς τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα είναι για μας ανοικτά.

ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟ

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:10:50 pm »
Ποσες τριτεκνες μητερες αφησαν το νεογεννητο μωρο τους για να πανε αναπληρωτριες συμφωνα με το νομο?!!
Oι τριτεκνες αφηναν το μωρο τους για να πανε να αναπληρωσουν τους /τις  μονιμους/ες να παρουν αδεια ανατροφης να ειναι κοντα στο νεογεννητο μωρο τους. Ειρωνια.... ::)

Ναι αλλά και η μόνιμη για να γίνει μόνιμη τί μπορεί να τράβηξε μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο; Και αν το πάρεις και αλλιώς χρήση του νόμου έκανε κι αυτή. ;) Δεν τους χαλάει τους τρίτεκνους μια αναπλήρωση και πιο γρήγορη μονιμότητα και μάλιστα χωρίς ούτε μισό ΑΣΕΠ την ώρα που άλλοι ξεσκιζόμαστε!!! ;) Και στην τελική αν δεν θέλουν ας μην πηγαίνουν,δεν τους αναγκάζει κανένας ούτε τους ξεγελά κανείς!!
Αλλά ας καταλάβουν ότι σε κάποια πράγματα είναι προκλητικοί, είναι σαν να μπαίνει ένας που έχει κερδίσει το τζόκερ και να ζητάει να μιλήσει για την οικονομική κρίση μαζί και με άλλους τυχερούς, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος καίγεται με τις περικοπές!! Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν έχει κανείς κάτι προσωπικό με τους ίδιους τους τρίτεκνους,ούτε τους κατηγορεί κανείς για τις ρυθμίσεις που άλλοι τους προσέφεραν. Καλά κάνουν και τις χρησιμοποιούν,όλοι το ίδιο θα κάναμε. Αλλά και λίγη διακριτικότητα προς τους άλλους που παιδεύονται δεν βλάπτει, τον ίδιο σεβασμό που ζητούν ας τον δείξουν και στους υπόλοιπους. Κι άλλοι ταλαιπωρούνται σε δυσπρόσιτα,κι άλλες οικογένειες έχουν γίνει 2 και 3 κομμάτια,δεν είναι ανάγκη να είναι όλοι πολύτεκνοι, επιλογές είναι αυτές και κανείς δεν αναγκάζει κανέναν.
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:11:06 pm »
δεν το έχω υπόψιν αυτό που παραθέτεις, δεν με έχει απασχολήσει.
ασχολούμαι με τον δικό μου(αν και εφόσον)διορισμό.
Ελπίζω να μην με απασχολήσει και στο μέλλον, δεν θέλω να δηλητηριάζομαι.
Όπως και να' χει, νομίζω μπορούμε να συζητήσουμε ,γι'αυτό εξάλλου υπάρχει και το φόρουμ αυτό, ήρεμα και πολιτισμένα.
Εμείς,αλήθεια, τί δουλειά έχουμε σε αυτό το θέμα;;
ο άνθρωπος κάλεσε τους τρίτεκνους να συζητήσουν κι εκείνοι τα δικά τους, όπως κι εμείς.
Καλύτερα να μας προβληματίσει αν θα είμαστε σε πάσης φύσεως θέση να κάνουμε εμείς παιδιά με όλα όσα ακούμε καθημερινά!
Μπράβο στους συναδέλφους λοιπόν!
Και μη ξεχνάτε, ο νομοθέτης ευθύνεται για τη θέσπιση των νόμων.
Εγώ κι εσείς και όλοι τους εκμεταλλευόμαστε!! ;D
Γι'αυτό φτάσαμε κι εδώ εξάλλου!
Ας είναι να μεγαλώσουν σωστοί και υπεύθυνοι πολίτες όλα τα παιδιά τρίτεκνων και πολύτεκνων και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο!και θα είμαστε καλύτερη κοινωνία από καλύτερες γενιές!

Αποσυνδεδεμένος daka

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:16:34 pm »
ο καθενας  δινει τον αγωνα του  οπως  μπορει. Αντι να ασχολεισαι  με το τι εκαναν οι τριτεκνοι διεκδικησε  κι εσυ οτι μπορεις.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:26:56 pm »
Τελικά ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει ...

Αυτό όμως που παίρνουμε εμείς από τα παιδιά μας ,εσείς δε θα το νοιώσετε παρά μόνο αν

έρθετε στη θέση μας !

Τιμωρείστε μας που παλεύουμε για τις οικογένειες μας ,το δικαίωμα αυτό όμως δεν θα μας το στερήσουν

υστερικές κραυγές που ξεκινούν από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι εκπαιδευτικοί !
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:33:40 pm »
εντάξει,συνάδελφοι,ας μη δίνουμε συνέχεια.
είμαστε όλοι σε υπερένταση!
η αιτία των λογομαχιών είναι ότι πολλές φορές η μειοψηφία καθορίζει τη πλειοψηφία.
υπάρχουν προφανώς αρνητικές εμπειρίες από συναδέλφους τρίτεκνους.
δεν είστε όλοι ίδιοι!
ούτε κι εμείς!
να είστε καλά!
να χαίρεστε τις οικογένειες σας!
άντε και στα δικά μας παιδιά!
αν αρχίσω από τώρα, σε πόσα χρόνια κατοχυρώνω δικαίωμα διορισμού;;; ;D ;D ;D
καλό απόγευμα σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:36:24 pm »
 Αυτοί που έχουν δύο παιδιά δεν παλεύουν για την οικογένειά τους;  Γιατί οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι να ευνοούνται και όσοι έχουν 2 παιδιά ή και 1 να είναι στο σωρό μαζί με τους άτεκνους.; Εγώ δεν έχω ακόμη παιδιά, αλλά το δίκαιο θεωρώ πως είναι να μοριοδοτούνται όλοι αναλογικά με τον αριθμό των παιδιών τους.   Π.χ. 1 μόριο όσοι έχουν ένα παιδί, 3 οι τρίτεκνοι, 5 όσοι έχουν 5 παιδιά κτλ...  

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:38:01 pm »
η  λεξη  ΟΥΣΤ  kozzi  απο μονη  της  δειχνει  την παιδεια που εχεις.Δεν εβρισα κανεναν το μονο που ζητησα  ηταν επικοινωνια
με τριτεκνους εκπαιδευτικους.

...και ειμαι και αρκετα ευγενης στις προσφωνησεις μου, αφου δε θελω να ανατρεχω σε ανακοινωσεις των αντιστοιχων συλλογων με τους ωμους εκβιασμους ...
η παιδεια καθενος καλο ειναι να προσαρμοζεται στις "απαιτησεις" και να μπορει να εναρμονιζεται στο κλιμα, περα απο στυλιστικες επιλογες...
παιδεια ειναι και το "ουστ" , την καταλληλη στιγμη...μπορει να "παιδευσει" καλυτερα απο τα καθωσπρεπει ...
η  λεξη  ΟΥΣΤ  kozzi  απο μονη  της  δειχνει  την παιδεια που εχεις.Δεν εβρισα κανεναν το μονο που ζητησα  ηταν επικοινωνια
με τριτεκνους εκπαιδευτικους.

Εχεις απόλυτο δίκαιο !
Σε μερικούς το γεγονός ότι έχουμε τρία ή περισσότερα παιδιά δημιουργεί μεγάλο κόμπλεξ τελικά...

κομπλεξ...λες τελικα να ειναι αυτο?? ...(μ εκανε και κομπλεξικο η ατιμη....μουλαρωσε και δεν ελεγε να κανει τριτο...)
να τα χαιρεστε τα βλασταρια σας, να σας κανουν περηφανους, να παρετε  κι αλλα επιδοματα , κι αλλες φοροαπαλλαγες... κι ελπιζω να ειναι εξαιρεσεις ( λεμε τωρα) καποιοι χρονια καλοι επαγγελματιες μαραγκοι, μικροεπιχειρηματιες, με πτυχια , που ξαφνικα ετρεχαν στα μαιευτηρια για το τριτο - διαβατηριο- ,αφησαν τις δουλειες και 15 χρονια μετα θυμηθηκαν οτι καποτε ειχαν σπουδασει κατι.........
Τελικά ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει ...

Αυτό όμως που παίρνουμε εμείς από τα παιδιά μας ,εσείς δε θα το νοιώσετε παρά μόνο αν

έρθετε στη θέση μας !

Τιμωρείστε μας που παλεύουμε για τις οικογένειες μας ,το δικαίωμα αυτό όμως δεν θα μας το στερήσουν

υστερικές κραυγές που ξεκινούν από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι εκπαιδευτικοί !

α παπα....τι λογια κι αυτα....
υστεριες, κατα φαντασιαν εκπαιδευτικοι, τιμωροι ....
υποσχομαι οτι δε θα πω τιποτε στις 2 (δυο) - μονο- κορες μου...δε θα τις πω οτι μπορει να βρουν καποτε στο σχολειο τους  καθηγητες - υποδειγματα ηρωισμου...
δε θα μου συγχωρησουν ποτε το οτι ετρεχα και τρεχω 400 χλμ μακρια τους σαν ενας κατα φαντασιαν εκπαιδευτικος....

Αποσυνδεδεμένος daka

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 10, 2010, 07:39:19 pm »
ετσι πως  τα  εκανε  η διαμαντω  ποτε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871