0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσείς οι τρίτεκνοι που αφήσατε το νεογέννητο μωρό σας για να πάτε αναπληρώτριες, περάστε μια βόλτα από το ΑΣΕΠ και με το καλό να διοριστείτε. Όσο για το μωρό σας -να σας ζήσει- σκεφτείτε πως και εμείς που είχαμε δύο μωρά κι όχι τρία -τόσα μας έδωσε ο Θεός- σαπίσαμε στο διάβασμα για να περάσουμε στους ΑΣΕΠ. Επειδή ψήφισε η ακατονόμαστη η γιαννάκου ,ένα νόμο θα την πληρώνουμε εμείς μια ζωή; Έλεος.
Συγχαρητήρια θερμά. Κι εγώ έχω δύο παιδιά κι έχω περάσει τρεις ΑΣΕΠ δουλεύοντας 50 ώρες την εβδομάδα στο φροντιστήριο και κάνοντας ταυτόχρονα και μεταπτυχιακό.
Παράθεση από: inw στις Μαΐου 15, 2010, 06:24:25 pmΜε βλέπουν .Δεν έχω νταντάδες. Τις ειρωνείες αλλού φίλε.εσυ ειρωνευτηκες πρωτηαυτα ειναι τα λογια σου:Εσείς οι τρίτεκνοι που αφήσατε το νεογέννητο μωρό σας για να πάτε αναπληρώτριες, περάστε μια βόλτα από το ΑΣΕΠ και με το καλό να διοριστείτε. Όσο για το μωρό σας -να σας ζήσει- σκεφτείτε πως και εμείς που είχαμε δύο μωρά κι όχι τρία -τόσα μας έδωσε ο Θεός- σαπίσαμε στο διάβασμα για να περάσουμε στους ΑΣΕΠ. Επειδή ψήφισε η ακατονόμαστη η γιαννάκου ,ένα νόμο θα την πληρώνουμε εμείς μια ζωή; Έλεος.δεν καταλαβα δηλαδη επειδη εχω 3 παιδια θα πρεπει να απολογηθω σε εσενα.....
Με βλέπουν .Δεν έχω νταντάδες. Τις ειρωνείες αλλού φίλε.εσυ ειρωνευτηκες πρωτηαυτα ειναι τα λογια σου:Εσείς οι τρίτεκνοι που αφήσατε το νεογέννητο μωρό σας για να πάτε αναπληρώτριες, περάστε μια βόλτα από το ΑΣΕΠ και με το καλό να διοριστείτε. Όσο για το μωρό σας -να σας ζήσει- σκεφτείτε πως και εμείς που είχαμε δύο μωρά κι όχι τρία -τόσα μας έδωσε ο Θεός- σαπίσαμε στο διάβασμα για να περάσουμε στους ΑΣΕΠ. Επειδή ψήφισε η ακατονόμαστη η γιαννάκου ,ένα νόμο θα την πληρώνουμε εμείς μια ζωή; Έλεος.δεν καταλαβα δηλαδη επειδη εχω 3 παιδια θα πρεπει να απολογηθω σε εσενα.....