0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαστε υποχρεωμένες να κάνουμε γιορτή , συγκεκριμένα Θεατρικό στο τέλος της χρονιάς?
Εχουμε σκοπό φέτος να καλέσουμε εναν επαγγελματία "ανιματέρ" και να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτυ για τα παιδιά . Δε θέλουμε να μπουν τα παιδιά στη διαδικάσία ενός θεατρικού (εχουμε αρκετά προνήπια ) μέσα στη ζέστη , ( στήσου , κοίτα από εδώ , πιάσε αυτό, αχ δεν τα μάθαμε τα λογάκια ... τώρα θα βγείς ...κλπ) .Το ανακοινώσαμε όμως στους γονείς και αρχισανε λίγο να γκρινιάζουν. Η αλήθεια είναι ότι τους ζητήσαμε να συνδράμουν και με 3
Οπότε τί προτείνεις ? Εχει πλέον ανακοινωθεί στους γονείς. Οι συναδέλφισσες είναι ανένδοτες. Δε συζητούν καν για θεατρικό. Επίσης και εγώ ,επειδή ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα παιδιά πέρισυ...και ουσιαστικά έμεινε στους γονείς η άναμνηση και όχι σε αυτά..προτιμώ να περάσουν όμορφα και να χαρούν με οποιοδήποτε τρόπο....Μέχρι και τον Ιούνιο θα είναι σε μια διαρκή εκπαιδευτική διαδικασία...ας ψυχαγωγηθούν λίγο διαφορετικά την τελευταάι ημέρα....
Θα συμφωνήσω Σοφάκι ότι αφού το ανακοινώσατε πρέπει να το τηρήσετε.Πάντα το επίπεδο των παιδιών παίζει ρόλο σε όλες τις γιορτές.Εξήγησέ τους με ωραίο τρόπο ότι έχετε πολλά μικρά.Για μένα οι καλύτερες γιορτές είναι αυτές που βγαίνουν από τα παιδιά,αλλά αυτό είναι δύσκολο και απαιτεί τουλάχιστον 1.5 μήνα προετοιμασία για αυτό και πολλοί νηπιαγωγοί κάνουν θεατρικά που τα διασκευάζουν το καλοκαίρι.Αφού θα κινηθείτε έτσι,μπορείτε να οργανώσετε και ομαδικά παιχνίδια στην αυλή με στεφάνια,τσουβάλια,σκυταλοδρομίες.Πληροφοριακά,στο δικό μου σχολείο θα κάνουμε τον "ψαροτρομάρα που τον ψάρεψαν τα ψάρια".Τα παιδιά είναι πολλά(42),2 τμήματα και είπαμε να φτιάξουν τα σκηνικά(βυθός)και τα καπέλα τους.Καλή επιτυχία!
Παράθεση από: Lila_76 στις Μαΐου 19, 2011, 09:30:33 amΘα συμφωνήσω Σοφάκι ότι αφού το ανακοινώσατε πρέπει να το τηρήσετε.Πάντα το επίπεδο των παιδιών παίζει ρόλο σε όλες τις γιορτές.Εξήγησέ τους με ωραίο τρόπο ότι έχετε πολλά μικρά.Για μένα οι καλύτερες γιορτές είναι αυτές που βγαίνουν από τα παιδιά,αλλά αυτό είναι δύσκολο και απαιτεί τουλάχιστον 1.5 μήνα προετοιμασία για αυτό και πολλοί νηπιαγωγοί κάνουν θεατρικά που τα διασκευάζουν το καλοκαίρι.Αφού θα κινηθείτε έτσι,μπορείτε να οργανώσετε και ομαδικά παιχνίδια στην αυλή με στεφάνια,τσουβάλια,σκυταλοδρομίες.Πληροφοριακά,στο δικό μου σχολείο θα κάνουμε τον "ψαροτρομάρα που τον ψάρεψαν τα ψάρια".Τα παιδιά είναι πολλά(42),2 τμήματα και είπαμε να φτιάξουν τα σκηνικά(βυθός)και τα καπέλα τους.Καλή επιτυχία!... ;)της Χατόγλου! Συμπτωματικά Lila το έκανα πριν 2 χρόνια και βγήκε καλό!
Παράθεση από: Sophaki στις Μαΐου 17, 2011, 08:44:20 pmΟπότε τί προτείνεις ? Εχει πλέον ανακοινωθεί στους γονείς. Οι συναδέλφισσες είναι ανένδοτες. Δε συζητούν καν για θεατρικό. Επίσης και εγώ ,επειδή ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα παιδιά πέρισυ...και ουσιαστικά έμεινε στους γονείς η άναμνηση και όχι σε αυτά..προτιμώ να περάσουν όμορφα και να χαρούν με οποιοδήποτε τρόπο....Μέχρι και τον Ιούνιο θα είναι σε μια διαρκή εκπαιδευτική διαδικασία...ας ψυχαγωγηθούν λίγο διαφορετικά την τελευταάι ημέρα....Τώρα το είδα.Συμφωνώ με τη άποψη των συναδέλφων.Όντως οι περισσότερες γιορτές γίνονται για να χαρούν οι γονείς και σε καμία περίπτωση τα παιδιά.Και μετά το πέρας της γιορτής η ανάμνηση μένει στους γονείς.Τα παιδιά δε θυμούνται τίποτα.
Παράθεση από: MAITS στις Μαΐου 19, 2011, 09:44:21 amΠαράθεση από: Lila_76 στις Μαΐου 19, 2011, 09:30:33 amΘα συμφωνήσω Σοφάκι ότι αφού το ανακοινώσατε πρέπει να το τηρήσετε.Πάντα το επίπεδο των παιδιών παίζει ρόλο σε όλες τις γιορτές.Εξήγησέ τους με ωραίο τρόπο ότι έχετε πολλά μικρά.Για μένα οι καλύτερες γιορτές είναι αυτές που βγαίνουν από τα παιδιά,αλλά αυτό είναι δύσκολο και απαιτεί τουλάχιστον 1.5 μήνα προετοιμασία για αυτό και πολλοί νηπιαγωγοί κάνουν θεατρικά που τα διασκευάζουν το καλοκαίρι.Αφού θα κινηθείτε έτσι,μπορείτε να οργανώσετε και ομαδικά παιχνίδια στην αυλή με στεφάνια,τσουβάλια,σκυταλοδρομίες.Πληροφοριακά,στο δικό μου σχολείο θα κάνουμε τον "ψαροτρομάρα που τον ψάρεψαν τα ψάρια".Τα παιδιά είναι πολλά(42),2 τμήματα και είπαμε να φτιάξουν τα σκηνικά(βυθός)και τα καπέλα τους.Καλή επιτυχία!... ;)της Χατόγλου! Συμπτωματικά Lila το έκανα πριν 2 χρόνια και βγήκε καλό!Ναι maits ειναι πολύ καλό και βολεύει για πολλά παιδιά.Κι εγώ το έχω ξανακάνει και τα παιδιά το διασκέδασαν πολύ.Και με μικρότερα,φαντάσου φέτος που τα προνήπια και στα 2 τμήματα είναι ελάχιστα....
Με τα χρήματα για τον "ανιματέρ" να δούμε τί θα γίνει!Φαντάζομαι ότι η σχολική επιτροπή δε μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο , έτσι δεν είναι?(Την πληρωμή του Ανιματέρ εννοώ).
Φαντάζομαι ότι η σχολική επιτροπή δε μπορεί να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο , έτσι δεν είναι?(Την πληρωμή του Ανιματέρ εννοώ).