*

Αποστολέας Θέμα: ποια θα είναι η μορφη του επομενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ;;;;;;;;;;;;;;  (Αναγνώστηκε 11636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: ποια θα είναι η μορφη του επομενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ;;;;;;;;;;;;;;
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 09:19:38 pm »
πραγματικα, το μεγαλο προβλημα ειναι στη Νεοτερη Ιστορια!!! Χάος !!!!!!!

( σου εχω καλα βοηθηματα και καλες σημειωσεις....μη φοβου! ;)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 11:22:12 pm »
εγω περυσι εβγαλα την υλη γρηγορα , αλλα φετος αργω λιγο γιατι διαβαζω λιγο πιο εξωνυχιστικα  και εχω αγχωθει... ξεκινησα εδω και ενα μηνα με γραμματολογιες, σχολικα και τετοια και ευελπιστω μεχρι το πασχα να χω βγαλει μια φορα και τις ιστοριες(μια αναγνωση καλη τα παντα και μια καλη αναγνωση μαζι με τεστακια την υλη του 2008) δεν ξερω για εσας ομως εγω ξεκινησα και διαβαζω καπου 3 ωρες την ημερα.εξαλλου οπως ειπε και ο Μάρκος το διαβασμα, δεν θα πω πως με ενθουσιαζει, αλλα νιωθω πως ειναι κομματι μας και μας χρειαζεται οπως και να χει.
αχχχ  ρε μαρκο.... με αγχωσες τωρα... νιωθω πως εχω μεινει πισω...  :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 11:28:55 pm »
Vania μου, σε καλο δρομο εισαι.....μην αναησυχεις!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 12:20:00 am »
Συγνώμη που παρεμβαίνω στην συζήτηση, αλλά όλο αυτό μου θυμίζει μέλη  ινδουιστικής σέκτας   που ακολουθούν κάποιον φακίρη   περιμένοντας καθοδήγησή και για το τι θα κάνουν στην τουαλέτα…
Καλά ρε γκουρού Μάρκο με τις φιλολογικές βραδιές σου, να σε ρωτήσω κάτι; Πως είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο να ξεσκιστείς στο διάβασμα;
Εδώ ο διαγωνισμός στα καλά του ήταν ένα ρίσκο και ελάχιστοι τον έπαιρναν εντελώς στα σοβαρά.
 Μπορεί το παραμικρό στραβοπάτημα να σε ρίξει στο καναβάτσο…
Είπαμε ότι το μη χείρον βέλτιστο αλλά, μεταξύ μας, μεγάλη απάτη…
Τι νομίζεις; Ότι η Διαμαντοπούλου εννοεί τα περί αξιοκρατίας και θα σε ανταμείψει κατάλληλα;
Να σου πω τι θα γίνει;
Θα σε βάλει και εσένα στην κληρωτίδα και ότι ήθελε προκύψει…
Και καλά να έχει βγει η ύλη , να έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνει ο ασεπ και κυρίως πόσες θέσεις θα αφορά, να πω εντάξει, καταλαβαίνω ας πούμε το ενδιαφέρον.
Αλλά τώρα, χωρίς να είναι τίποτα ξεκάθαρο παρά αυτή η φυλλάδα, το έθνος, που έγραψε ότι θα γίνει ασεπ το 12 ποιο το νόημα;
Δεν υπάρχουν άλλα ποιο σημαντικά στην ζωή απ’ τον να περιμένουμε τους βαρβάρους;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:05:48 am »
Συγνώμη που παρεμβαίνω στην συζήτηση, αλλά όλο αυτό μου θυμίζει μέλη  ινδουιστικής σέκτας   που ακολουθούν κάποιον φακίρη   περιμένοντας καθοδήγησή και για το τι θα κάνουν στην τουαλέτα…
Καλά ρε γκουρού Μάρκο με τις φιλολογικές βραδιές σου, να σε ρωτήσω κάτι; Πως είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο να ξεσκιστείς στο διάβασμα;
Εδώ ο διαγωνισμός στα καλά του ήταν ένα ρίσκο και ελάχιστοι τον έπαιρναν εντελώς στα σοβαρά.
 Μπορεί το παραμικρό στραβοπάτημα να σε ρίξει στο καναβάτσο…
Είπαμε ότι το μη χείρον βέλτιστο αλλά, μεταξύ μας, μεγάλη απάτη…
Τι νομίζεις; Ότι η Διαμαντοπούλου εννοεί τα περί αξιοκρατίας και θα σε ανταμείψει κατάλληλα;
Να σου πω τι θα γίνει;
Θα σε βάλει και εσένα στην κληρωτίδα και ότι ήθελε προκύψει…
Και καλά να έχει βγει η ύλη , να έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνει ο ασεπ και κυρίως πόσες θέσεις θα αφορά, να πω εντάξει, καταλαβαίνω ας πούμε το ενδιαφέρον.
Αλλά τώρα, χωρίς να είναι τίποτα ξεκάθαρο παρά αυτή η φυλλάδα, το έθνος, που έγραψε ότι θα γίνει ασεπ το 12 ποιο το νόημα;
Δεν υπάρχουν άλλα ποιο σημαντικά στην ζωή απ’ τον να περιμένουμε τους βαρβάρους;
Δεν φταιει ο Μαρκος που καμια 100.000 εκπαιδευτικοι κανουν αιτηση καθε φορα στον ΑΣΕΠ.Ο Μαρκος ενημερωνει οσους ενδιαφερονται (παραπανω εγραψα ποσοι ειναι αυτοι δηλαδη ολοι).Οσοι δεν ενδιαφερεστε (???) σε αλλα νηματα παρακαλω εκτος εαν εχετε καμια πληροφορια. ;D

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:40:59 am »
mk75 είπαμε να είμαστε ρεαλιστές.
Τι θα σημαίνει για 100.000 να διοριστεί το 1%;
Μπορείς να καταλάβεις λίγο πιθανότητες;
Αν ναι , τότε γιατί κόπτεσαι για τον διαγωνισμό και παροτρύνεις τον κόσμο να διαβάζει από τώρα στο ξεκάρφωτο; Μήπως τότε δεν είσαι μόνο μια ξανθιά Θεσσαλονικιά αλλά έχεις κάποιο πονηρό σκοπό; Ας πούμε φροντιστήριο για τον ασεπ ή κάτι σχετικό;
Και γιατί αυτή η υποστήριξη για τον Μάρκο που "ενημερώνει τον κόσμο που ενδιαφέρεται";
Δεν μπορεί ο κόσμος να ενημερωθεί κάπως πιο επίσημα απ’ το υπουργείο για παράδειγμα;

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:52:10 am »

αααα, τις φιλολογικες βραδιες στο σπιτι μου ΔΕΝ τις γλιτωνετε !!!
Α' φιλολογικη βραδια με θεμα: Μεγας Ανατολικος του Εμπειρικου! και αμεσως μετα "Γλωσσικη προπαιδεια"

Ααα ενδιαφέρομαι κι εγώ για το θέμα της Α' φιλολογικής βραδιάς!  :D
Θα φέρω και δικά μου βιβλία Ιστορίας να συνεισφέρω.. (έχω 2 τόμους νεότερης ιστορίας, αλλά γραμμένης κάπως διαφορετικά...)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος mk75

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:56:32 am »
mk75 είπαμε να είμαστε ρεαλιστές.
Τι θα σημαίνει για 100.000 να διοριστεί το 1%;
Μπορείς να καταλάβεις λίγο πιθανότητες;
Αν ναι , τότε γιατί κόπτεσαι για τον διαγωνισμό και παροτρύνεις τον κόσμο να διαβάζει από τώρα στο ξεκάρφωτο; Μήπως τότε δεν είσαι μόνο μια ξανθιά Θεσσαλονικιά αλλά έχεις κάποιο πονηρό σκοπό; Ας πούμε φροντιστήριο για τον ασεπ ή κάτι σχετικό;
Και γιατί αυτή η υποστήριξη για τον Μάρκο που "ενημερώνει τον κόσμο που ενδιαφέρεται";
Δεν μπορεί ο κόσμος να ενημερωθεί κάπως πιο επίσημα απ’ το υπουργείο για παράδειγμα;

To θεμα του Τοπικ ειναι η μορφη του διαγωνισμου και οχι η πιθανοτητα να περασεις η οποια δεν αλλαξε και πολυ.Εαν εχεις κατι πανω σε αυτο ευχαριστως να το ακουσουμε.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 10:36:10 am »
Πως είσαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο να ξεσκιστείς στο διάβασμα;

Nα σου απαντησω φιλε μου. 1ον) δεν ειπα για "ξεσκισμα", αλλά το εντελως αντιθετο μαλιστα. Διαβαζε πιο προσεκτικα σε παρακαλω.

2ον) και βεβαια υπαρχουν και μαλιστα πολλα σημαντικα. Ο,τι ειναι σημαντικο ομως για σενα δεν σημαινει πως το ιδιο ειναι και για τον αλλον.

3ον) ποτε δεν ειπωθηκε και απο κανεναν εδω μεσα πως ο διαγωνισμος ειναι "σοβαρος". Οπως μερικοι δεν θελουν να πανε, υπαρχουν και αλλοι που θελουν.

προσωπικη μου γνωμη: ΟΛΟΙ θα πανε τελικα!

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:25:14 am »
για αλλη μια φορα θα συμφωνησω με  τον μάρκο~ κανενας δεν σας πιεζει να διαβασετε. απο εκει και περα ειναι επιλογη του καθενος να προετοιμαστει απο νωρις για τον ασεπ που ισως γινει το 12. ισως και να μην γινει καν. ισως αυριο να ερθει και η συντελεια του κοσμου ! κανενας δεν ξερει τιποτε. απλα υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που ειναι πιο οργανωτικοι και παιρνουν σοβαρα την πιθανοτητα να γινει ασεπ. εξαλλου μεχρι το 12 θα χουν περασει 3 χρονια απο τον προηγουμενο ασεπ. θα χει περασει και το μεταβατικο σταδιο των 2 χρονων , αρα γιατι να μην γινει???
τελος παντων, ο καθενας αποφασιζει οπως εκεινος ξερει. πχ , εγω τωρα εχω πολυ χρονο και τωρα μπορω να τον αφιερωσω για διαβασμα. απο το καλοκαιρι για προσωπικους και επαγγελματικους λογους το προγραμμα μου στενευει αισθητα. θελω να πω  πως ο καθενας βαζει καποιο πλανο στη ζωη του. αλλοι βεβαια δεν βαζουν καν και περνιμενουν την τελευταια στιγμη να σωσουν οτι μπορουν. εγω , και προφανως και αλλοι συναδελφοι , δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια των ανθρωπων. και το 2008 ξεκινησα 16 μηνες νωριτερα το διαβασμα και την ιδια περιπου κοβεντα ειχαμε , οτι δλδ ειναι νωρις εφοσον δεν ηταν σιγουρος ο ασεπ και τετοια... ειπαμε. ο καθενας σκεπτεται διαφορετικα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:45:25 am »
Εγώ συμφωνώ με την παρέμβαση του Μάρκου, που ουσιαστικά λέει το εξης:

Ο διαγωνισμός είναι η αφορμή για να ασχοληθώ με θέματα που με ενδιαφέρουν, όπως είναι τα διάφορα θέματα ιστορίας. Επιπλέον είναι αρκετά εποικοδομητικό σε διάφορες συναντήσεις φιλολόγων να συζητούνται διάφορα θέματα που άπτονται της διδακτικής προετοιμασίας σε διάφορα σχέδια μαθήματος.
Αν λειτουργήσει μ' αυτό το τρόπο μια ομάδα,  μπορεί να αναπτυχθεί μια δυναμική που μπορεί να οδηγήσει τα μέλη της ομάδας πολύ πιο μακρυά από μια καλή  επιτυχία στον διαγωνισμό...
Και το κυριότερο: Δεν θα υπάρξει κόπωση, αφού θα υπάρχει χαρά σ' αυτή τη διαδικασία...

Ελπίζω να κατάλαβα σωστά...

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:28:33 pm »
Οι ρυθμοι του καθε ατομου ειναι διαφορετικοι π.χ εγω Π04 με 13 μηνες το (2008)διαβασμα εγραψα μονο 72 βεβαια με οικογενεια δουλεια κλπ και φιλοι μου πχ ενας με 8 μηνες εγραψε 79 τωρα δεν ξαναδινω γιατι δεν αντεχω ολο αυτο για μια ''τι ειδους οικονομικη και ποιοτικη αποκατασταση'' τελος προσωπικη θεση και αποψη.
Αλλα η εμπειρια μου 3 φορες ΑΣΕΠ μου εχει δειξει τα εξης ΑΠΑΙΤΕΙπερα απο διαβασμα 1 ετοιμοτητα 2μη στρεσογονα ψυχολογια 3 ''παω εκει για να τα γραψω ολα4'' εντονο δημιουργικο οιστρο'' 5 Τυχη συνολο με το διαβασμα 6 παραγοντες .Γι'αυτο μην αγχωνεστε ποτε θα γινει ασεπ και με τη μορφη αλλα αν ειστε σ'αυτους που σ'αυτες τις συνθηκες θελετε να δωσετε ψαξτε γιατι δεν διοριστηκατε τη προηγουμενη φορα η για τους καινουριους σωστο σχεδιασμο για ολα τα παραπανω.ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι μονο το διαβασμα και διαβαζω πολυ γραφω 80 .Οχι απλα αν ''δουλεψω τ'αλλα4 +Τυχη εχω πιθανοτητες να γραψω80.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2011, 01:31:19 pm από anixia »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 02:39:41 pm »
13 μήνες;;; Στον κλάδο φυσικών, 1 τρίμηνο αρκούσε χαλαρά για το γνωστικό (επανάληψη στην ύλη της φυσικής, δεν μαθαίνεις κάτι νέο, γνωστά πρέπει να είναι  ;) + παράλληλα τα υπόλοιπα 3.. όχι σε βάθος, ίσα-ίσα για τον διαγωνισμό, έτσι κι αλλιώς κουφά βάζουν  :D). Άντε βάλε και ένα 2μηνο για διδακτική. Και όλα αυτά όχι εντατικά.
Τι να πούν και οι ΠΕ02 με τους τόνους ύλης σε ιστορία κλπ.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 03:02:23 pm »
Με ποσες ωρες τη μερα;Και τι βαβμους πηρες;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 10, 2011, 03:04:45 pm από anixia »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς