0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μεσα σ αυτο το κατακλυσμο των κακων ειδησεων ειτε στην εκπαιδευση ειτε γενικοτερα στην κοινωνια , η ανακοινωνση του αλφαβητα για την ιδρυση κ καταργηση νηπιαγωγείων μου φανηκε αρκετα αισιοδοξη.σε αντιθεση με τα δημοτικα , νηπιαγωγεία λιγοστα καταργουνται κ παρα πολλα ιδρυοντια σχετικο παντα , επομενως οσοι αποσπασμενοι και να γυρισουν οι αναγκες παραμενουν υψηλες.
Α. Ιδρύονται από το σχολικό έτος 2010-2011 τα παρακάτω μονοθέσια και διθέσια Νηπιαγωγεία κατά Διεύθυνση και Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ως εξής: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ4ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε.· Το 12ο Μονοθέσιο Νηπιαγωγείο Καματερού. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ1ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε.· Το 37ο Διθέσιο Νηπιαγωγείο Αχαρνών.· Το 38ο Διθέσιο Νηπιαγωγείο Αχαρνών.2ο ΓΡΑΦΕΙΟ Π.Ε.· Το 3ο Διθέσιο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου.· Το 2ο Διθέσιο Νηπιαγωγείο
Ανθή, δεν το είδα ότι ανοίγουν τόσα νηπιαγωγεία. Άρα το μήνυμα είναι αισιόδοξο, τουλάχιστον για τους νηπιαγωγούς.
Παράθεση από: Tery στις Μαΐου 13, 2010, 12:45:39 amΑνθή, δεν το είδα ότι ανοίγουν τόσα νηπιαγωγεία. Άρα το μήνυμα είναι αισιόδοξο, τουλάχιστον για τους νηπιαγωγούς. Μακαρι τερυ μου .Ειμαι πολυ περιεργη να δω ποσους θα παρουν.Αραγε με τις συνταξιοδοτησεις τι να παιχτει?
ηρθε επισημο χαρτι στο νηπιαγωγειο που αναφερει 25 παιδια ανα νηπιαγωγο..αρα...δεν θα γινουν 30αρια τμηματα..οσο για τισ συνταξιοδοτησεις οντως θα πρεπει να μαθουμε αν με το καινουριο συνταξιοδοτικο συμφερει να βγουν στην συνταξη..αυτο θα μασ δωσει μια εικονα..τα κενα θα ειναι περισσοτερα απο περισυ θα το δειτε...