*

Ψηφοφορία

Θα απεργήσετε ή όχι;

Θα απεργήσω.Θεωρώ πως με διαρκή αγώνα τα μέτρα θα ανατραπούν
56 (44.4%)
Δεν θα απεργήσω γιατί είναι μάταιη κάθε κινητοποίηση. Τα νέα μέτρα δεν μπορούν να ανατραπούν
13 (10.3%)
Δεν θα απεργήσω ως αντίδραση απέναντι στους συνδικαλιστές.Επρεπε να γίνει απεργία στις πανελλαδικές
44 (34.9%)
Δεν ξέρω ακόμα
13 (10.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 126

Η ψηφοφορία έληξε: Ιουνίου 14, 2010, 02:57:28 pm

Αποστολέας Θέμα: Απεργία 20/5  (Αναγνώστηκε 13278 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Απεργία 20/5
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 19, 2010, 06:24:41 pm »
Συνάδελφοι, συμφωνώ μαζί σας στα σημεία ΟΜΩΣ

Είμαστε μεγάλοι και μορφωμένοι άνθρωποι και φρονώ ότι μπορούμε να συνδιαλλεγόμαστε πολιτισμένα.

Συναδελφισσα, συμφωνω μαζι σου στα σημεια ΟΜΩΣ
Επειδη ειμαστε μεγαλοι και κυριως μορφωμενοι ΔΕΝ φρονω οτι μπορουμε να συνδιαλλεγόμαστε πολιτισμενα.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:11:31 »

Αποσυνδεδεμένος sirea

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 19, 2010, 06:28:00 pm »
Εγώ πάντως ψήφισα "δεν θα απεργήσω ως διαμαρτυρία στους συνδικαλιστές που μας πούλησαν". Καταναοώ συνάδελφοι όσα λέτε, αλλά στην προγηούμενη απεργία σε σχολείο 21 καθηγητών απεργήσαμε δύο!!! Κοροϊδία είναι!!! και οι συνδικαλιστές που τα προγουμενα χρόνια - με άλλη κυβέρνηση- εξαπέλυαν ΄μύδρους και έβγαζαν πύρινους λόγους, τώρα ξαφνικά σκέφτονται το ...καλό των μαθητών.... Ξημέρωσε!!!
Αλλά και για να είμαστε δίκαιοι, αυτή την ΟΛΜΕ/ ΕΛΜΕ εμείς την ψηφίζουμε κάθε φορά, έτσι δεν είναι; Εγώ απο το '94 που δουλεύω όλο τις ίδιες φάτσες βλέπω.... Ως πότε;

Συμφωνώ απολύτως.

Άλλωστε η στάση των συνδικαλιστών, η εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας να βγουν επικοινωνιακά μπροστά και να εξηγήσουν τους λόγους της απεργίας του κλάδου, η αδυναμία τους να προκαλέσουν σε δημόσιο διάλογο την υπουργό -η οποία με τη συνεργασία των δημοσιογράφων τους έχει γελοιοποιήσει- και η ανερμάτιστη εν τέλει τακτική τους στη οργάνωση των κινητοποιήσεων, οδηγεί το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα οι συνδικαλιστές δεν θέλουν την επιτυχία του αγώνα.

Αποσυνδεδεμένος προδρομος

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 19, 2010, 06:29:29 pm »
Μπραβο Martha72
απλά φρόντισε καθώς γυρίζω από την αυριανή πορεία στο σπίτι μου και αφού έχω φάει ένα σωρό χημικά να μην σε πετύχω σε κανένα τρένο να μου λες για εμπαιγμό και τα σχετικά γιατί καμιά φορά η οργή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων
Το περιστατικό με τη συνάντηση απεργοσπάστη συναδέλφου σε τρένο δεν είναι τυχάιο και συνέβη στην προηγούμενη απεργία της 5/5 (εγώ με δακρυσμένα μάτια από τα χημικά και αυτή να φωνάζει γιατί πάει καθυστερημένη σπιτάκι της - προτίμησα να μην "ξεσπάσω" πάνω της κατω απο τη φημολογία (εκείνη τη στιγμή) για 3 νεκρούς και την σκέψη μου πως αυτη θα χρησιμοποιηθεί για να επισκιάσει το μεγεθος της πορείας)
Ούτε εγώ έχω ψηφίσει ποτέ δυνάμεις πλειοψηφίας στην ΟΛΜΕ. Δεν θεωρώ ότι με εμπαιζουν, λέξη την οποια συνηθως χρησιμοποιούν σε όρια κατάχρησης οι εκπαιδευτικοί. Απλά λεω στον εαυτό μου αν δεν απεργήσεις τώρα με όλα αυτά που γίνονται δεν προκειται να το κανεις ποτε. Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζω τις κινήσεις κάθε παράταξης και ΟΛΜΕ. διαχρονικά όλοι για την εξυπηρέτηση του μικρομάγαζου τους κινούνταν.
Και επέτρεψε μου και ένα σχόλιο. Τι διαφορά έχει η συμπεριφορά σου που κινείται από την επιχειρηματολογία του εμπαιγμού από τη συμπεριφορά στην οποία προτρέπουν μεγαλοστελέχη της ΠΑΣΚΕ; Προσωπικά απαντώ ουδεμία

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 19, 2010, 06:34:27 pm »
Προσέξτε πως αντιμετωπίζεται η αυριανή απεργία από τους δημοσιογράφους

Περιστατικό 1:
Σήμερα το πρωί στο Mega οικονομέας και καμπουράκης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον ταμία της ΟΛΜΕ. Και οι δύο έλέγαν ότι είναι αδιανόητο 24 ώρες πριν τα παιδιά να μην ξέρουν αν θα δώσουν μάθημα και έλεγαν ότι  οι εκπαιδευτικοι που είναι στα εξεταστικά να μην απεργήσουν. Το τι κράξιμο φάγαμε δεν λέγεται

Περιστατικό 2 και χειρότερο:
Μετά από 5 λεπτά ο ταμίας της ΟΛΜΕ ήταν στον Αυτιά (πάλι από το τηλέφωνο). Ο Αυτιάς μας έκραζε και έλεγε από την απεργία να εξαιρεθούν όσοι είναι στα εξεταστικά. Άρχισε να φωνάζει και έλεγε ότι δεν θα φύγει από το στούντιο αν δεν λυθεί το θέμα! Κάλεσε το κοντρόλ να πάρει τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ (στανταρ συμφωνημένη κουβέντα) και μετά από λίγο βγήκε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και είπε ότι αυτό δεν είναι θέμα της ΑΔΕΔΥ αλλά του κάθε συλλόγου ή της κάθε ομοσπονδίας (έριξε δηλαδή το βάρος στην ΟΛΜΕ). Έφερε και ένα παράδειγμα με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που αν κατάλαβα καλά δεν απεργούν αύριο ή κάποια στιγμή στο παρελθόν δεν απήργησαν

Είδατε πως αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ τους εκπαιδευτικούς. Φανταστελίτε τώρα η απεργία να ήταν σήμερα. Ακόμα παράθυρα θα έβγαζαν

λαικισμος !!! αλλα που θα παει θα ερθει η ωρα τους κι αυτων να βγουν τα αφορολογητα και  μαυρα λεφτα στη φορα. δεν κανεις βιλα και δεν εχεις
ακριβο αυτοκινητο με το μισθο σου μονο !! εχουν συμφερον λοιπον που λαικιζουν.....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:11:31 »

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 19, 2010, 06:44:52 pm »
Εγώ πάντως ψήφισα "δεν θα απεργήσω ως διαμαρτυρία στους συνδικαλιστές που μας πούλησαν". Καταναοώ συνάδελφοι όσα λέτε, αλλά στην προγηούμενη απεργία σε σχολείο 21 καθηγητών απεργήσαμε δύο!!! Κοροϊδία είναι!!! και οι συνδικαλιστές που τα προγουμενα χρόνια - με άλλη κυβέρνηση- εξαπέλυαν ΄μύδρους και έβγαζαν πύρινους λόγους, τώρα ξαφνικά σκέφτονται το ...καλό των μαθητών.... Ξημέρωσε!!!
Αλλά και για να είμαστε δίκαιοι, αυτή την ΟΛΜΕ/ ΕΛΜΕ εμείς την ψηφίζουμε κάθε φορά, έτσι δεν είναι; Εγώ απο το '94 που δουλεύω όλο τις ίδιες φάτσες βλέπω.... Ως πότε;

Συμφωνώ απολύτως.

Άλλωστε η στάση των συνδικαλιστών, η εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας να βγουν επικοινωνιακά μπροστά και να εξηγήσουν τους λόγους της απεργίας του κλάδου, η αδυναμία τους να προκαλέσουν σε δημόσιο διάλογο την υπουργό -η οποία με τη συνεργασία των δημοσιογράφων τους έχει γελοιοποιήσει- και η ανερμάτιστη εν τέλει τακτική τους στη οργάνωση των κινητοποιήσεων, οδηγεί το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα οι συνδικαλιστές δεν θέλουν την επιτυχία του αγώνα.

Όχι ότι είμαι ευχαριστημένος από την ΟΛΜΕ, αλλά τι σόι λογική είναι αυτή; Περιμένουμε απο τους συνδικαλιστές ως άλλος Ιησούς Χριστός να αλλάξουν τα πάντα. Όταν η συμμετοχή και το ενδιαφέρον στις γενικές συνελεσεις είναι το ελάχιστο δυνατό. Είναι μόνο επιθυμητοί για να εξυπηρετησουν μικροσυμφέροντα σε προσωρινες τοποθετησεις για μεγιστα δυνατά μόρια κτλ. και ακριβώς επειδή η πλειοψηφία κινείται με αυτή τη λογικη ψηφίζει και τις συγκεκριμενες πλειοψηφίες χωρις να αλλαζουν οι δυναμεις των παραταξεων διαχρονικα ανεξαρτητα αν οι περισσοτεροι γνωριζουν οτι οι πλειοψηφιες κινουνται για την εξυπηρετηση ημετερων και κυβερνητικων συμφεροντων. Σε όλα αυτά απαιτούμε από αυτούς τους συγκεκριμένους να βάλουν με τη δικτατορία των ΜΜΕ και να μας βγαλουν και ασπροπροσωπους. Έχει αναραωθεί κανείς πως θα ήταν αν μιλαγε στο MEGA; τι υπομονη, εγκράτεια θα επρεπε να επιδειξει;τι απάξιωση και κατασυκοφάντηση θα δεχτεί;τι οργανωμενο λόγο σαν άλη λιανα κανελλ θα πρέπει να επιδειξει στα 1-2 καθαρά λεπτά που θα του επιτρέξουν να μιλησει
Γενικά η κριτική είναι πολύ εύκολη, αλλά ας κοιτάξει και ο καθένας τις ευθύνες του
και ας μην τα περιμενουμε επιτελους ολα ετομα απο αλλους΄
Μήπως οι φοιτητες που μπηκαν στο πολυτεχνείο ήταν πλήρως καλημμένοι από τις φοιτητικές παραταξεις, όπως εσείς απαιτείτε;
Η μηπως οι γάλλοι εργάτες που βγήκαν στους δρόμους και μερικοι εξ αυτών πεθαιναν αλλα κατορθωσαν να πετυχουν εργασιακα δικαιωματα οπως η αδεια μετα αποδοχων  νομιζετε ότι σκεφτοντουσαν αν τους εκφράζει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ η ΟΛΜΕ;

Αποσυνδεδεμένος Martha72

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • THERE'S MORE TO DO
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 19, 2010, 06:50:10 pm »
καλά Μάρκο, έγραψες!! θα στα ψάλλω  αργότερα εσένα... ;D
πάμε τώρα επί της ουσίας - Πρόδρομε, εγώ θα είχα ορμήξει στη θέση σου αν έβλεπα αυτή τη γυναικα να παραπονιέται για άργησε...  Το χειμώνα που οι αγρότες κλείνανε το δρόμο και περιμέναμε δίωρο από το σχόλασμα να ανοίξουν, μια χαρά πέρασα μαζί τους - και όλοι δηλαδή όσοι περιμέναμε- αυτό δεν το είχα δει ποτέ,... να ταλαιπωρείσαι αλλά να εισαι μαζί τους. Όμως το συντονιστικό των αγροτών δε μάσησε ούτε μια στιγμή - εν αντιθέσει με τους δικούς μας.
Συμφωνώ επίσης ότι διαχρονικά όλοι για το μικρομάγαζό τους κινούταν.
THOSE WHO DARE TO TEACH MUST NEVER CEASE TO LEARN

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 19, 2010, 07:02:34 pm »
Επειδή το αποτελέσμα είναι που μετράει ανεξάρτητα από τα κίνητρα που οδηγούν σε αυτό, αυριο λοιπον να είσαι περίφανη που λειτουργεις σαν μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΚΕ.
Περισσότερο κόπτεσαι μην σου βγει το ονομα ότι συμμετέχεις στο ξεπουλημενο παιχνιδι της ΟΛΜΕ, παρά για τα δεκάδες αιτήματα που έχει η απεργία (μισθολογικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά κ.α.)
Για όλα αυτά τι έχεις να πεις; ξερω, οτι δεν θα γίνεις συμμέτοχος στο παιχνίδι της κάθε ΟΛΜΕ
Παραπάνω έγραψα και αυτά:
Μήπως οι φοιτητες που μπηκαν στο πολυτεχνείο ήταν πλήρως καλημμένοι από τις φοιτητικές παραταξεις, όπως εσείς απαιτείτε;
Η μηπως οι γάλλοι εργάτες που βγήκαν στους δρόμους και μερικοι εξ αυτών πεθαιναν αλλα κατορθωσαν να πετυχουν εργασιακα δικαιωματα οπως η αδεια μετα αποδοχων  νομιζετε ότι σκεφτοντουσαν αν τους εκφράζει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ η ΟΛΜΕ;
Προφανώς δεν τα συμμερίζεσαι. Λυπάμαι
Συγγνώμη προκαταβολικά αν λάβεις το μήνυμα ως επιθετικό δεν θέλω να αναλωθούμε σε προσωπική αντιπαράθεση, ειλικρινά

Αποσυνδεδεμένος Martha72

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • THERE'S MORE TO DO
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 19, 2010, 07:20:32 pm »
όχι, όχι, καμία προσωπική αντιπαράθεση. Εκφράζουμε αντίθετες απόψεις όπως και έχουμε το δικαίωμα. Και σου απαντώ:
ειδικά εγώ δε μπορώ να μιλάω ως μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΚΕ δεδομένου ότι ανήκω σε άλλον χώρο!!! :o :o :o
( ο οποίος επίσης με έχει απογοητεύσει).
Τώρα, όσοιν αφορά τα των φοιτητών και των γάλλων εργατών, σου απαντώ ότι βεβαιως και δεν είχαν καμία κάλυψη δεδομένου ότι επρόκειτο για την αυθόρμητη αντίδραση ενός λαού ενάντια σε ένα απολυταρχικό καθεστώς. Άλλο αυθόρμητη αντίδραση όμως και άλλο 24ωρη προειδοποιημένη - όχι προειδοποιητική που για μένα θα έκανε τη διαφορά - απεργία. Άρα, αν βγαίναμε μαζι στους δρόμους εναντίον της ξεφτίλας, της ανεργίας, της φτώχειας που προελαυνει, του ΔΝΤ και όλων αυτών, δε θα ζητούσα κάλυψη από΄κανέναν. Αλλά εν προκειμένω, δεν πρόκειται κι εγώ να καλύψω αυτούς που στάθηκαν λίγοι εκεί που δεν έπρεπε και όταν δεν έπρεπε. Απέχω από αυτούς όχι από τα αιτήματα. Δέχομαι αυτά που λες, νιώθω περήφανη για όσους συναδέλφους απεργήσουν αύριο όμως δε θα τα ειχα καλά με τον εαυτό μου αν έκανα κι εγώ το ίδιο, γιατί απλά νιώθω ότι αυτοί που αποφάσισαν την απεργία ΔΕ με αντιπροσωπεύουν. Αν όμως μου ζητήσεις εσύ, ο οποιοσδήποτε, να βγούμε έξω, να φωνάξουμε ενάντια σε ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, χωρις καπελώματα άλλου ειδους, ευχαρίστως να βγω!!!
Αλήθεια, γίνεται να απέχεις απ΄την εργασια για λόγους διαμαρτυρίας χωρις να σε καλύπτει ο συνδικαλιστικός σου φορέας; Ή να σε καλύπτει άλλος φορέας που θεωρείς αξιόπιστο;  (πχ ΕΠΕΚΑΔΕΑ- το παράδειγμα τυχαιο)

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 19, 2010, 07:37:02 pm »
Συνάδελφοι, συμφωνώ μαζί σας στα σημεία ΟΜΩΣ
όταν η ΟΛΜΕ επέλεξε να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων της αποφάσεις πολλών ΕΛΜΕ και μάλιστα σε μία κρίσιμη για την παιδεια περίοδο, όταν μετέφερε μαζί με την ΑΔΕΔΥ - και κατόπιν υποδείξεων - την ημέρα της απεργίας από τις 19 στις 20/05 τουλάχιστον εγώ δε μπορώ να μου επιτρέψω να απεργήσω έτσι ώστε να έχει η απεργία μεγάλο ποσοστο συμμετοχής για να το καρπωθουν αυτοί που μας πουλάνε μέρα νύχτα. Αν είχαμε έναν άλλο φορέα -εν ανάγκει ας τον ιδρύσουμε αφού η ΟΛΜΕ δε μας εκφράζει - ναι, βεβαίως και θα συμμετείχα. Συμφωνώ με το σκεπτικό σας για την ανεργία και τις δραματικές αλλαγές που έρχονται όμως δε θεωρώ τη μία - εθιμοτυπική και μάλλον τύπου "να χαμε να λέγαμε"- αυριανή απεργία δρατικό μέσο πίεσης για να αλλάξει το σκηνικό. Ναι στη διαμαρτυρία, ναι στις πορείες, ναι στην απεργία διαρκείας αλλά κατά την προσωπική μου πάντα άποψη, το αυριανό είναι εμπαιγμός........

...τα ειπε ολα σε μια κοκκινη γραμμη.....
καληνυχτα. 

( ...η μηπως, καλημερα ? )

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 19, 2010, 07:41:00 pm »
Νέα γενική 24ωρη απεργία στις αρχές Ιουνίου

Του Γιώργου Γάτου – ΗΜΕΡΗΣΙΑ, 19/5/2010

Με συλλαλητήριο την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και τουλάχιστον μια νέα 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία στις αρχές Ιουνίου (ταυτόχρονα με την κατάθεση στη

Αποσυνδεδεμένος aeras69

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 19, 2010, 08:07:53 pm »
Αν ενας επιτηρητης ή εισηγητης κανει απεργια στις ενδοσχολικες εξετασεις , μπορει να τον αναπληρωσει αλλος καθηγητης που δεν απεργει εκεινη την ημερα;  Τι προβλεπει ο νομος;
Ευχαριστω εκ των προτερων

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 19, 2010, 08:11:05 pm »
Η ψηφοφορία δείχνει να "ισορρόπησε" προς το παρόν... 42 λένε πως θα απεργήσουν, 45 πως δεν.

Στους 36 από αυτούς που "δεν θα απεργήσουν γιατί μας πούλησαν οι συνδικαλιστές", έχω να πω το εξής:

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 19, 2010, 08:14:16 pm »
Η ψηφοφορία δείχνει να "ισορρόπησε" προς το παρόν... 42 λένε πως θα απεργήσουν, 45 πως δεν.

Στους 36 από αυτούς που "δεν θα απεργήσουν γιατί μας πούλησαν οι συνδικαλιστές", έχω να πω το εξής:
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος Martha72

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • THERE'S MORE TO DO
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 19, 2010, 08:24:40 pm »
Για πες κι άλλα επ αυτού happiness!! Αυτό θα ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη!!! Τι μπορείς να μας παραθέσεις; Υπάρχει σχετική νομοθεσια; Για λέγε για λέγε....αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε την ΟΛΜΕ και να ειμαστε και νομιμοι, πολύ θα ηθελα να τον ακούσω... :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144