0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 11:49:17 pmΕμείς νομίζω θεωρείται οτι το έχουμε αυτόματα (της Αγγλικής).για την ωρα εχουμε ..μεχρι και το '14.μετα ξαφνικα δν θα εχουμε ...δν θα ξερουμε τι να κανουμε στην ταξη,πως να συμπεριφερθουμε στα παιδια κτλ,κτλ...α ρε αννα αθανατη...μπρρρρ συγκρυο μ επιασε στην σκεψη μονο!
Εμείς νομίζω θεωρείται οτι το έχουμε αυτόματα (της Αγγλικής).
Παράθεση από: tapairnwstokranious!!! στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 12:00:40 amΠαράθεση από: GiannisV στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 11:49:17 pmΕμείς νομίζω θεωρείται οτι το έχουμε αυτόματα (της Αγγλικής).για την ωρα εχουμε ..μεχρι και το '14.μετα ξαφνικα δν θα εχουμε ...δν θα ξερουμε τι να κανουμε στην ταξη,πως να συμπεριφερθουμε στα παιδια κτλ,κτλ...α ρε αννα αθανατη...μπρρρρ συγκρυο μ επιασε στην σκεψη μονο!μετα το '14 θα παθουμε βλακ αουτ που ειπε καποιος σε αλλο topic.
Παράθεση από: Wasted06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:38:58 pmΔηλαδή για να καταλάβω και εγώ και συγνώμη για την αφελής ερώτηση αλλά ανήκω στη κατηγορία των ψαρωμένων ακόμη ..εάν μας καλέσουν ωρομίσθιους όπως πέρυσι και έχουμε και μια επιτυχία ασέπ , από προυπηρεσία μπομπόλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα πρέπει να πέρασουμε τη βάση του Ασέπ 2012 για να τσιμπίσουμε αυτά τα μόρια;μπομπολια? καλα καταλαβες παντως...εκτος αν βγει αλλη κυβερνηση και θελει να κανει τα δικα της πειραματα στις πλατες μας.
Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ και συγνώμη για την αφελής ερώτηση αλλά ανήκω στη κατηγορία των ψαρωμένων ακόμη ..εάν μας καλέσουν ωρομίσθιους όπως πέρυσι και έχουμε και μια επιτυχία ασέπ , από προυπηρεσία μπομπόλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα πρέπει να πέρασουμε τη βάση του Ασέπ 2012 για να τσιμπίσουμε αυτά τα μόρια;
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:50:43 pmΠαράθεση από: Wasted06 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:38:58 pmΔηλαδή για να καταλάβω και εγώ και συγνώμη για την αφελής ερώτηση αλλά ανήκω στη κατηγορία των ψαρωμένων ακόμη ..εάν μας καλέσουν ωρομίσθιους όπως πέρυσι και έχουμε και μια επιτυχία ασέπ , από προυπηρεσία μπομπόλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα πρέπει να πέρασουμε τη βάση του Ασέπ 2012 για να τσιμπίσουμε αυτά τα μόρια;μπομπολια? καλα καταλαβες παντως...εκτος αν βγει αλλη κυβερνηση και θελει να κανει τα δικα της πειραματα στις πλατες μας.Μια συνάδελφος μου είπε ότι ΔΕΝ χρειάζεται να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ. Θα κρατήσουμε αν θέλουμε την καλύτερη από τις 2 τελευταίες βαθμολογίες, κι έτσι θα κάνουμε αίτηση μετά το 2012. Και η προυπηρεσία θα περαστεί. Να υποθέσω ότι κατάλαβε λάθος;
χμμμ και εγώ το έχω ακούσει αυτόαπλώς δε έχω καταλάβει καλά το εξής , εάν δώσουμε ασέπ και δε περάσουμε τη βάση , η προυπηρεσία πάει περίπατο ή εφόσον έχουμε μια επιτυχία ήδη προσμετράται κανονικά;