*

Αποστολέας Θέμα: Ανησυχία για διόρθωση γραπτών  (Αναγνώστηκε 3472 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
Ανησυχία για διόρθωση γραπτών
« στις: Ιουνίου 06, 2007, 09:38:17 pm »
Συνάδελφοι, θέλω να αναφέρω ότι στη Θεσσαλονίκη γραπτά φιλολόγων και μαθηματικών βγαίνουν έξω από το κέντρο διόρθωσης και επιδεικνύονται σε άλλους. Διορθωτές μαθηματικών και φιλολόγων επέδειξαν σε γνωστό μου τετράδια γραπτών υποψηφίων και έλεγαν ότι τα διορθώνουν στα σπίτια τους. Αναρωτιέμαι πως είναι αυτό δυνατόν να συμβαίνει εδώ στη Θεσ/νίκη, αφού είναι γνωστό ότι στην Αθήνα όλα αυτά είναι πάρα-πολύ αυστηρά, το κέντρο διόρθωσης φυλάγεται μέρα-νύχτα από αστυνομία, οι διορθωτές μπαίνουν χωρίς τσάντες, μετά από πολλούς ελέγχους και με κωδικούς, δεν νοείται να βγει γραπτό έξω. Γιατί αυτό συμβαίνει εδώ στη Θεσ/νίκη, η χαλαρότητα αυτή θα συνεπάγεται και χαλαρότητα στη διόρθωση εννοείται. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Αύριο σκέφτομαι να πάρω τηλ. στο ασεπ και να το καταγγείλω και επειδή μέχρι τώρα δεν έχω πάρει καμιά φορά τηλ. σας παρακαλώ να μου δώσετε τα τηλέφωνά τους. Αν δεν μου απαντήσουν σκέφτομαι να τα στείλω σε κανένα δημοσιογράφο. Έχετε ακούσει και εσείς κάτι ανάλογο;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2007, 12:37:11 pm από Syllas »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Καταγγελία για διόρθωση γραπτών
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:44:34 »

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 06, 2007, 09:50:00 pm »
Αν όντως αληθεύουν αυτά, είναι ΠΟΛΥ ΣΟ

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 06, 2007, 10:24:45 pm »
Πού το έμαθες αυτό;

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 06, 2007, 10:43:19 pm »

Οταν λες "επιδεικνύονται σε άλλους" τί ακριβώς εννοείς;  :o

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:44:34 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 06, 2007, 11:01:55 pm »
Πότε έγινε αυτό;
Και των μαθηματικών που έχουν βγει τα αποτελέσματα; Πώς γίνεται να τα έχουν ακόμη στο σπίτι τους;

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 06, 2007, 11:06:19 pm »
Το ίδιο θα ρώταγα και γω τώρα. Πότε στο είπε ο γνωστό σου αυτό? και με συγχωρείς πόσο εμπιστοσύνη του έχεις. Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο έχε υπόψη σου ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας και ότι θα είσαι υποχρεωμένος να δώσεις το όνομα αυτού που σου το είπε για να διασταυρωθεί αν πράγματι σου είπε κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αυτός που σου το είπε είναι πράγματι πολύ σοβαρό άτομο και είναι διατεθημένος να μπει στον "κόπο" αυτά που είπε σε σένα να τα πεί και στον εισαγγελέα.
Έχω μείνει άφωνη πάντως..... :-[
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 06, 2007, 11:16:03 pm »
Syllas,  πριν βγεις και κάνεις δημόσια τόσο μεγάλη κοινοποίηση θα έπρεπε πρώτα να είσαι σίγουρος γι΄ αυτό. Δεν γίνεται με τα ακούσματα του καθενός να δημιουργείται τέτοια αναστάτωση και μάλιστα με τον τίτλο "καταγγελία". Οι μαθηματικοί που τώρα διαβάζουν το μήνυμα τι να υποθέσουν;

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 07, 2007, 12:04:09 am »
Οι δΥο διορθωτές επιδείξανε τα τετράδια στο γνωστό μου σε χώρο έξω και μακριά από το κέντρο διόρθωσης και του είπανε ότι τα είχαν στο σπίτι. Μου του επιβεβαίωσε δεύτερη φορά, αλλά δε νομίζω να είναι διατεθειμένος να δώσει τα ονόματα γιατί είναι συνάδελφοι. Είδε τα τετράδια με τα μάτια του και τα ονόματα ήταν καλυμμένα με το μαύρο αυτοκόλλητο. Πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε, αν νομίζετε ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε να μείνει στα πλαίσια του φόρουμ, τι να πω.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 07, 2007, 12:07:20 am »
Για πρώτη φορά το άκουσα πριν τρεις βδομάδες, αλλά δεν έδωσα βάση, δεν το πίστευα, προχθές μου διευκρίνισε ότι είδε τα τετράδια με τα μάτια του!

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 07, 2007, 12:23:40 am »
Οι δΥο διορθωτές επιδείξανε τα τετράδια στο γνωστό μου σε χώρο έξω και μακριά από το κέντρο διόρθωσης και του είπανε ότι τα είχαν στο σπίτι. Μου του επιβεβαίωσε δεύτερη φορά, αλλά δε νομίζω να είναι διατεθειμένος να δώσει τα ονόματα γιατί είναι συνάδελφοι. Είδε τα τετράδια με τα μάτια του και τα ονόματα ήταν καλυμμένα με το μαύρο αυτοκόλλητο. Πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε, αν νομίζετε ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε να μείνει στα πλαίσια του φόρουμ, τι να πω.
Όχι προσωπικά δεν λέω να μείνει στα πλαίσια του φορούμ. Απλά τσεκάρισε και πάλι τον γνωστό σου και συμβουλεύσου έναν δικηγόρο. Άμεσα όμως μην αφήσεις να περάσουν πάλι βδομάδες. Επιπλέον για κάνε και το τηλέφωνο ανώνυμα στο ΑΣΕΠ να δεις αντιδράσεις.
Αν ο γνωστός σου δεν είναι μυθομανής τότε αυτό που είδε είναι πράγματι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι η ανοχή μας στα μη αυτονόητα!!! >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2007, 12:26:01 am από mat »
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 07, 2007, 12:44:01 am »
Παράθεση
Syllas,  πριν βγεις και κάνεις δημόσια τόσο μεγάλη κοινοποίηση θα έπρεπε πρώτα να είσαι σίγουρος γι΄ αυτό. Δεν γίνεται με τα ακούσματα του καθενός να δημιουργείται τέτοια αναστάτωση και μάλιστα με τον τίτλο "καταγγελία".

Συμφωνώ ...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 07, 2007, 10:02:01 am »
Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ καλύτερα για όλα αυτά, τα αφήνω εδώ. Να κάνω τον ντετεκτιβ; Αν τα είχα δει εγώ με τα μάτια μου θα το προχωρούσα, αλλά έτσι... Τίτλος: "Ανησυχία για διόρθωση γραπτών".

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 07, 2007, 10:04:35 am »
Μπορείς να πας στο πρώτο σου μήνυμα εδώ και να πατήσεις διόρθωση πάνω δεξιά. Μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο... εφόσον δεν ισχύει...
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ανησυχία για διόρθωση γραπτών
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 07, 2007, 01:33:37 pm »
Tώρα πήρα τηλέφωνο εγώ στο ΑΣΕΠ διότι μετά από αυτό που έγραψε ο/η Syllas δεν μπορούσα να ησυχάσω με τίποτα.
Λοιπόν, από το ΑΣΕΠ μου είπαν πως οι εκπαιδευτικοί που διορθώνουν τα γραπτά μας είναι υπό αστυνομική επιτήρηση. Τα γραπτά διορθώνονται στον χώρο του ΑΣΕΠ και για να με πείσει ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που είπε ο/η Syllas μου είπαν ότι ακόμη κι όταν ο διορθωτής θέλει να πάει στην τουαλέτα είναι υποχρεωμένος να σφραγίσει ξανά το φάκελο του γραπτού που διορθώνει και να τον παραδώσει στον αστυνομικό που φρουρεί την αίθουσα και να τον παραλάβει ξανά αφού επιστρέψει.
Ρώτησα σε ποιές πόλεις διορθώνονται και μου είπε ότι για φέτος πράγματι τα γραπτά διορθώνονται στον ΑΣΕΠ τόσο Αθήνα, όσο και Θεσσαλονίκη. Ενώ παλαιότερα μόνο στον ΑΣΕΠ στην Αθήνα.
Θέλω να πιστεύω ότι μου είπαν αλήθεια. Αλλά και ψέματα να ήταν τουλάχιστον πήραν το μήνυμα ότι κάτι συμβαίνει.
Αλλά ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω ??? γιατι τέτοιες ώρες τέτοιες πληροφορίες χωρίς άλλη διασταύρωση μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχουν στην ψυχολογία μας που είναι ήδη γα...η :-[

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)