0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα,εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα αρχισουν οι εγγραφες στο ΕΠΠΑΙΚ?
Πέρασα κι εγώ στην Αθήνα. Λόγω εργασίας όμως (9.00-17.00) θα έχω πρόβλημα στις πρώτες ώρες. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν δεν πηγαίνω μέχρι τις 5.30; Με βάση το περυσινό πρόγραμμα τα μαθήματα ξεκινούν στις 4. Όποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.
Οκ, σας ευχαριστώ. Έτσι όπως το βλέπω μάλλον καλύτερα να μην πάω γιατί με τη δουλειά δεν αλλάζει το πρόγραμμα. Χρειάζομαι σοβαρό λόγο να πάρω παράταση για εξάμηνο/χρόνο ή απλή αίτηση;
Παράθεση από: sakisf στις Οκτωβρίου 16, 2010, 11:37:32 pmΟκ, σας ευχαριστώ. Έτσι όπως το βλέπω μάλλον καλύτερα να μην πάω γιατί με τη δουλειά δεν αλλάζει το πρόγραμμα. Χρειάζομαι σοβαρό λόγο να πάρω παράταση για εξάμηνο/χρόνο ή απλή αίτηση;Δεν μπορείς να πάρεις από τη δουλειά σου κάποια άδεια 6 μηνών χωρίς αποδοχές; Τέλος Μαΐου θα έχεις ξεμπερδέψει με την ΑΣΠΑΙΤΕ...
Παράθεση από: sakisf στις Οκτωβρίου 16, 2010, 12:20:35 pmΠέρασα κι εγώ στην Αθήνα. Λόγω εργασίας όμως (9.00-17.00) θα έχω πρόβλημα στις πρώτες ώρες. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν δεν πηγαίνω μέχρι τις 5.30; Με βάση το περυσινό πρόγραμμα τα μαθήματα ξεκινούν στις 4. Όποιος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ.το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Είμαι αναπληρωτής εκτός Αθηνών και το νωρίτερο που μπορώ να φτάνω είναι 6 παρά!