0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος σε πόσες ημέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα απο τη στιγμή κάνουμε ένσταση;;;
Παράθεση από: carina στις Οκτωβρίου 12, 2010, 05:45:07 pmΚαλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος σε πόσες ημέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα απο τη στιγμή κάνουμε ένσταση;;; Αυτο που ξερω ειναι οτι θα σου ερθει η απαντηση με ταχυδρομειο στη διευθυνση που δηλωσες. Δε θα ανακοινωθουν αποτελέσματα ενστασεων στο internet π.χ. 1-2 βδομαδες υπολογισε.
Παράθεση από: mirror στις Οκτωβρίου 12, 2010, 12:26:09 amθα ηθελα πληροφορίες για πάτρα, αν γνωρίζει κάποιος. που γίνονται τα μαθάματα, τις ώρες κ.τ.λ. ευχαριστώΣου στέλνω pm για λεπτομέρειες...
θα ηθελα πληροφορίες για πάτρα, αν γνωρίζει κάποιος. που γίνονται τα μαθάματα, τις ώρες κ.τ.λ. ευχαριστώ
Θέλω να μάθω ποια γλώσσα είναι εύκολη ώστε να αποκτήσω από τώρα μέχρι τον επόμενο Μαίο-Ιούνιο ένα πτυχίο ισοδύναμο του lower ή του proficiency, όπου ξαναβγαίνει η προκήρυξη ΑΣΠΑΙΤΕΘέλω μέσασε 7 μήνες να πάρω Lower, ιδέες για καμιά γλώσσα;; Eννοείται ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δουλεύω παράλληλα. Πείτε μου την πιο εύκολη γλώσσα, φυσικά πέρα από αγγλικά
καλησπερα.ειμαι πρωτη στον πινακα μη εισαγωμενων στην ειδικοτητα μου. λιγες μερες μετα την ληξη της προκυρηξης το καλοκαιρι πηρα το μεταπτυχιακο μου. βεβαια τους το ειχα αναφερει αυτο με υπευθυνη δηλωση. αν το καταθεσω τωρα πιστευετε θα το δεχτουν??? εχω γενικα ελπιδες?