0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής βρε παιδιά:Αφού οι πίνακες κλειδώνουν και εφόσον όλοι οι φορείς προετοιμάζονται για σεμινάρια με την άδεια του υπουργείου, τα οποία μάλιστα θα είναι και εξάμηνα, ποιος ο λόγος να ξενυτεχτεί κάποιος και να κάνει ΕΠΠΑΙΚ; Αφού πλέον όλες ο ειδικότητες με βάση το νέο νόμο θα μπορούν να πάρουν παιδαγωγικό με πολύ πιο εύκολο τρόπο και μέσα σε σαββατοκύριακα όπως έγινε και με το σεμινάριο ειδικής αγωγής!!! Μια φίλη μου έλεγε ότι θα από συγκεκριμένο φορέα της είπαν ότι οι παρακολουθήσεις θα γίνονται σε αίθουσες σεμιναρίων σε ξενοδοχεία και θα περιλαμβάνεται και e-learning με tests on-line για να μην ταλαιπωρούνται οι υποψήφιοι!Τι λέτε;;;
Παράθεση από: pote tha kanei ksasteria στις Ιουνίου 24, 2010, 05:10:24 pmΗ ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής βρε παιδιά:Αφού οι πίνακες κλειδώνουν και εφόσον όλοι οι φορείς προετοιμάζονται για σεμινάρια με την άδεια του υπουργείου, τα οποία μάλιστα θα είναι και εξάμηνα, ποιος ο λόγος να ξενυτεχτεί κάποιος και να κάνει ΕΠΠΑΙΚ; Αφού πλέον όλες ο ειδικότητες με βάση το νέο νόμο θα μπορούν να πάρουν παιδαγωγικό με πολύ πιο εύκολο τρόπο και μέσα σε σαββατοκύριακα όπως έγινε και με το σεμινάριο ειδικής αγωγής!!! Μια φίλη μου έλεγε ότι θα από συγκεκριμένο φορέα της είπαν ότι οι παρακολουθήσεις θα γίνονται σε αίθουσες σεμιναρίων σε ξενοδοχεία και θα περιλαμβάνεται και e-learning με tests on-line για να μην ταλαιπωρούνται οι υποψήφιοι!Τι λέτε;;;Που είναι οι συνάδελφοι τεχνικών ειδικοτήτων;;;;
Συγγνώμη αλλά επειδή η απάντησή σου μου φαίνεται απόλυτη.. που το διάβασες αυτό στο νέο νόμο;; Σου παραθέτω το απόσπασμα:3. Η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια πιστοποι−είται:α) Με βεβαίωση περί επιτυχούς παρακολούθησης ειδι−κού προγράμματος σπουδών τουλάχιστον εξαμηνιαίαςδιάρκειας, το οποίο παρέχεται από τμήμα ΑνώτατουΕκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.) ή από ομάδες συνερ−γαζόμενων τμημάτων του ίδιου ή περισσότερων Α.Ε.Ι.σε αποφοίτους τμημάτων που έχουν τα ειδικά τυπικάπροσόντα διορισμού στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθ−μια εκπαίδευση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Tοπρόγραμμα αυτό καταρτίζεται με απόφαση του οικείουΑ.Ε.Ι., που εγκρίνεται από τον Υπουργό Παιδείας, Δια
ξερει καποιος να στο πτυχιο/πιστοποιηση που δινει στο τελος η ασπαιτε αναραφεται ο κλαδος που πηρες την επαρκεια?/πχ Πε12, ΠΕ19 κλπ??η λεει μονο ο 'ταδε' με πτυχιο 'αυτο' εχει παιδαγωγικη επαρκεια??το ρωτα γιατι εγω με το πτυχιο μου μπορω να κανω και για ΠΕ12. και για ΠΕ 19 στους οποιυς παιρνουν περισσοτερους.. δεν θελς ομως αν τυγχον επιλεχθω η επαρκεια να με δεσμευει μονο για ΠΕ19.. οποις γνωριζει τον ευχαριστω εκ των προτερων..