0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ειχες διαβασει το λινκ που εβαλα θα καταλαβαινες οτι και εγω αυτο γραφω..ισες ευκαιριες σε ολους στην εκπαιδευση..μαλλον δεν το διαβασες η δεν το καταλαβες...αλλιως δεν εξηγειται...αν μοιραζομασταν κοινες θεσεις πολυτεχνειο και λοιποι θα εβλεπες ποσοι θα περνουσαν απο εμας και ποσοι απο εσας.. αυτο αποδεικνυει το λινκ που δεν καταλαβες...ολα τα υπολοιπα που λες κομπλεξ τεραστιο δειχνουν...αληθεια τους μηχανικους που γνωρισες στη βιομηχανια τους μαλωνες κιολας? τεσπα ...δεν πειραζει...στη ζωη ειναι και αυτα..εγω δυστυχως δεν εχω πιστοιποιηση Η/Υ οπως αναφερεις εσυ στα προσοντα σου..κριμα ειμαι κατωτερος απο εσενα.. μαλλον ο τιτλος μηχανικος υπολογιστων στο πτυχιο μου ειναι λιγοτερο ισχυρος απο το δικο σου ECDL...
Όσον αφορά την 12μηνη - 6μηνη - 3μηνη ακολούθησε το "knowledge through observation"...Εγώ ξέρω ότι πέρσι - πρόπερσι κλπ το σύστημα έβγαζε σε μένα στη θέση της παιδαγωγικής επάρκειας τη λέξη ΝΑΙ, ενώ τώρα (για το 2010-11) βγάζει την ένδειξη: 12μηνη...(Παρακαλώ όσοι το παρατήρησαν ας το επιβεβαιώσουν!)Τώρα τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο... κοντός ψαλμός αλληλούια...
Φίλε μου έχεις απίστευτη πλάκα!Κόβεις και ράβεις ότι θέλεις από αυτά που έγραψα βγάζοντας τα συμπεράσματα που θέλεις, προκειμένου να δικαιολογηθείς στον ίδιο σου τον εαυτό πρώτα.Ναι, μάλλον δεν διαφέρεις από αυτούς που μάλωνα και καλά κάνεις και κυνηγάς την εκπαίδευση γιατί αν κάνεις προς ιδιωτικό τομέα μεριά πολύ γρήγορα θα σου κόψουν τα λαλούμπαλα...Καλή επιτυχία με την πτυχιάρα σου στο δημόσιο..."Αφού παινιέσαι σα λιοντάρι, τότε γιατί γαυγίζεις σαν σκυλί; (Αραβική παροιμία)"
ασ μην ζαλιζουμςε τους υπολοιπους ...
1ον: Δεν γράφουμε με κεφαλαία2ον: Από Σεπτέμβριο λογικά αναμένονται τα αποτελέσματα.Εναλλακτική: Να πάρεις τηλέφωνο σε κάποια γραμματεία της ΑΣΠΑΙΤΕ και να ρωτήσεις σχετικά
Θα ανακοινωθούν στη σελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ;
Καλησπέρα σε όλους. Όντως φέτος στο σύστημα αναφέρεται ο χρόνος επιμόρφωσης, 3μηνη, 12μηνη κ.λ.πΑν ξέρει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ας μας το πει!!!Και μια ερώτηση για τον knaison: πότε θα υποβάλλουν οι συνάδελφοι τις αιτήσεις για το τρίμηνο πρόγραμμα της ασπαιτε;;; Μήπως δε θα ξαναγίνει;;; ...κάτι ακούστηκε...εύχομαι να μην αληθεύει!!! και κάτι ακόμα! πότε επιτέλους θα δούμε τους πίνακες αναπληρωτών;;; από το υπουργείο είπαν πως μετά τους πίνακες θα κάνουμε αιτήσεις για διορισμό!!Ευχαριστώ!
Ρε παιδιά, να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση: Στην ΑΣΠΑΙΤΕ καλεί μόνο όσους έχουν συμπληρώσει 30 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας μέχρι 30.6.08 και όχι 30.6.10. Γιατί;;;;;; Θα καλέσει πιο μετά αυτούς ή καθόλου;;;;;;;; ???Thanks