0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά, να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση: Στην ΑΣΠΑΙΤΕ καλεί μόνο όσους έχουν συμπληρώσει 30 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας μέχρι 30.6.08 και όχι 30.6.10. Γιατί;;;;;; Θα καλέσει πιο μετά αυτούς ή καθόλου;;;;;;;; ???Thanks
Παράθεση από: Zoiskos στις Αυγούστου 04, 2010, 06:04:07 pmΡε παιδιά, να κάνω κι εγώ μια χαζή ερώτηση: Στην ΑΣΠΑΙΤΕ καλεί μόνο όσους έχουν συμπληρώσει 30 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας μέχρι 30.6.08 και όχι 30.6.10. Γιατί;;;;;; Θα καλέσει πιο μετά αυτούς ή καθόλου;;;;;;;; ???Thanks Γιατί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία 30μηνο λογίζεται η προϋπηρεσία μόνο αυτών που έχουν δουλέψει μέχρι τις 30/6/2008.Προϋπηρεσία μετά τις 30/6/2008 δεν μετράει στο 30μηνο.
Καλησπέρα,για όσους γνωρίζουν θα ήθελα αν μπορείτε να μου διασαφηνίσετε κάτι σχετικά με την αίτηση αναπληρωτών για το ΕΠΠΑΙΚ:τα μόρια που πρέπει να δηλωθούν στην αίτηση είναι τα "καθαρά" μόρια, δηλαδή χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μόρια του ΑΣΕΠ ή/και διπλά μόρια από δυσπρόσιτες περιοχές?? Για εμένα προσωπικά είναι αυτονόητο ότι πρέπει να μπουν τα "καθαρά" μόρια, αλλά σε περίπτωση που δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και γι αυτό παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος το θέμα να με βοηθήσει, τα πράγματα αλλάζουν.Ευχαριστώ!