0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί σκέφτηκαν πάλι οι απάνθρωποι...καινούρια πατέντα για να ικανοποιήσουν ρουσφέτια. Είναι άπιαστοι στο "είδος" τους.ΠαράθεσηΑν π.χ. έχω δηλώσει για Αν.ΜειωμένουΩρ. μόνο21.
Αν π.χ. έχω δηλώσει για Αν.ΜειωμένουΩρ. μόνο21.
Παράθεση από: loki στις Ιουνίου 24, 2010, 12:19:03 pmΤί σκέφτηκαν πάλι οι απάνθρωποι...καινούρια πατέντα για να ικανοποιήσουν ρουσφέτια. Είναι άπιαστοι στο "είδος" τους.ΠαράθεσηΑν π.χ. έχω δηλώσει για Αν.ΜειωμένουΩρ. μόνο21.
Καλησπέρα κι από μένα , θα ήθελα να ρωτήσω κάτι :Στο Έντυπο Α - ΑΙΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ στο
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 24, 2010, 09:01:32 amΠαράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 23, 2010, 08:53:14 pmη σιβιτανιδειος και τα εκκλησιαστικα δεν ανηκουν σε καποιες διευθύνσεις? πρέπει να τα δηλώσουμε ξεχωριστά?αν διαβάσεις όλη την εγκύκλιο θα λυθούν οι απορίες σου. Λέει :Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης θα δηλώνεται η περιοχή πρόσληψης (με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο) κατά σειρά προτεραιότητας (π.χ. για τον κλάδο ΠΕ06 …: 1η προτίμηση: Α-
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 23, 2010, 08:53:14 pmη σιβιτανιδειος και τα εκκλησιαστικα δεν ανηκουν σε καποιες διευθύνσεις? πρέπει να τα δηλώσουμε ξεχωριστά?
η σιβιτανιδειος και τα εκκλησιαστικα δεν ανηκουν σε καποιες διευθύνσεις? πρέπει να τα δηλώσουμε ξεχωριστά?
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουνίου 24, 2010, 11:02:47 amΠαράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 24, 2010, 09:01:32 amΠαράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 23, 2010, 08:53:14 pmη σιβιτανιδειος και τα εκκλησιαστικα δεν ανηκουν σε καποιες διευθύνσεις? πρέπει να τα δηλώσουμε ξεχωριστά?αν διαβάσεις όλη την εγκύκλιο θα λυθούν οι απορίες σου. Λέει :Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης θα δηλώνεται η περιοχή πρόσληψης (με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο) κατά σειρά προτεραιότητας (π.χ. για τον κλάδο ΠΕ06 …: 1η προτίμηση: Α-
Παιδια πηρα τηλ στο υπουργειο και μου απαντησε ενας ευγενικος κυριος.Αν καποιος προσληφθει αμω διαγραφεται απο το συστημα,μπορει μονο να γινει ακω αν προκυψουν παραπανω ωρες στην περιοχη του σε διαφορα σχολεια.Οταν του ειπα οτι ετσι καταστρατηγειται η σειρα καταταξης με βαση τα μορια αφου ο 1 μπορει να παει αμω και ο 100 ακω μου ειπε πως το λογικο ειναι στις πρωτες φασεις να καλεσει ακω και μετα αμω οποτε ειναι ακραιο να καταστρατηγηθει η σειρα.Για νουμερα και εκτιμησεις προσληψεων ειπε δεν μπορουν ακομα να πουν.αποψη μου΄΄έιναι ρισκο να δηλωσεις αμω ακομα και διλα σου γιατι σου στερει να εχεις την οποια πιθανοτητα για ακω[αν εχεις βεβαια καλη σειρα]
Παράθεση από: loki στις Ιουνίου 23, 2010, 04:59:11 pmΤα διπλά μόρια των δυσπρόσιτων δεν θα μπούν στον κλειδωμένο πίνακα πραγματικής προϋπηρεσίας. Μπαίνουν στον αναπληρωτών προκειμένου να αποκτηθούν νέα μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας με το νέο έτος. Κλειδώνει όμως ο πίνακας. Τα μόρια του δυσπρόσιτου είναι επένδυση για το επόμενο έτος κάτι που το έκοψε.Mε παράδειγμα. Πέρισυ (2009-2010) κάποιος πήγε σε δυσπρόσιτο. Τα επιπλέον μόρια μπορεί να τον βοηθήσουν να δουλέψει φέτος (2010-2011) αναπληρωτής. Μπορεί και του χρόνου. Αν φέτος πάει σε δυσπρόσιτο όμως δεν θα τον βοηθήσουν του χρόνου για την αναπλήρωση αφού οι πίνακες κλειδώνουν 30.06.2010.
Τα διπλά μόρια των δυσπρόσιτων δεν θα μπούν στον κλειδωμένο πίνακα πραγματικής προϋπηρεσίας. Μπαίνουν στον αναπληρωτών προκειμένου να αποκτηθούν νέα μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας με το νέο έτος. Κλειδώνει όμως ο πίνακας. Τα μόρια του δυσπρόσιτου είναι επένδυση για το επόμενο έτος κάτι που το έκοψε.