0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον τρόπο που ανέφερα πριν τον κάνει υπολογιστής (όπως μου είχαν εξηγήσει απο το Υπεπθ). Φέτος τι ακριβώς θα κάνει? Λογικό αυτό που περιγράφτηκε για τις 3 φάσεις αλλά δεν παίρνω και όρκο για την λογική του Υπεπθ.... Να βάλω ΑΜΩ πριν απο το ΑΠΩ ή δεν έχει σημασία? Δηλαδή η πρώτη μου επιλογή για ΑΜΩ αν είναι στην 5η θέση θα είναι 1η όταν ζητήσουν ΑΜΩ? λογικά ναι αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος...
η σιβιτανιδειος και τα εκκλησιαστικα δεν ανηκουν σε καποιες διευθύνσεις? πρέπει να τα δηλώσουμε ξεχωριστά?
Και τα φετινά μόρια όσων πήγαν τουλάχιστον φέτος σε δυσπρόσιτα, είναι άχρηστα.Γιατί είναι άχρηστα τα φετινά δυσπρόσιτα; Αφού θα σε ανεβάσουν πολύ ψηλά στον πίνακα των αναπληρωτών τουλάχιστον για μια ακόμη χρονιά. Ούτως ή άλλως δεν μετρούσαν στον διορισμό.
Για αναπληρωτής απλά γράφεις:Α'ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΓια αναπληρωτής μ.ω γράφεις:Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 23, 2010, 08:53:14 pmη σιβιτανιδειος και τα εκκλησιαστικα δεν ανηκουν σε καποιες διευθύνσεις? πρέπει να τα δηλώσουμε ξεχωριστά?