0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: loki στις Ιουνίου 23, 2010, 04:16:37 pmΆχρηστα είναι τουλάχιστον τα φετινά μόρια των δυσπρόσιτων γιατί κάποιος προτίμησε το δυσπρόσιτο για να πάρει μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας το επόμενο έτος σύμφωνα με τον παλιό νόμο. Εφόσον λοιπόν κλειδώνουν οι πίνακες στις 30/6, τα μόρια του δυσπρόσιτου πετάχτηκαν. Νόμιμο;;; Δεν νομίζω...1. Δεν παίρνει επιπλέον μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας από τα δυσπρόσιτα ποτέ και κανένας για να διοριστεί. Ισχύουν μετά τον διορισμό.2. Τα διπλά μόρια στα δυσπρόσιτα μετρούν στο πίνακα αναπληρωτών
Άχρηστα είναι τουλάχιστον τα φετινά μόρια των δυσπρόσιτων γιατί κάποιος προτίμησε το δυσπρόσιτο για να πάρει μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας το επόμενο έτος σύμφωνα με τον παλιό νόμο. Εφόσον λοιπόν κλειδώνουν οι πίνακες στις 30/6, τα μόρια του δυσπρόσιτου πετάχτηκαν. Νόμιμο;;; Δεν νομίζω...
Τα διπλά μόρια των δυσπρόσιτων δεν θα μπούν στον κλειδωμένο πίνακα πραγματικής προϋπηρεσίας. Μπαίνουν στον αναπληρωτών προκειμένου να αποκτηθούν νέα μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας με το νέο έτος. Κλειδώνει όμως ο πίνακας. Τα μόρια του δυσπρόσιτου είναι επένδυση για το επόμενο έτος κάτι που το έκοψε.
Παράθεση από: loki στις Ιουνίου 23, 2010, 04:59:11 pmΤα διπλά μόρια των δυσπρόσιτων δεν θα μπούν στον κλειδωμένο πίνακα πραγματικής προϋπηρεσίας. Μπαίνουν στον αναπληρωτών προκειμένου να αποκτηθούν νέα μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας με το νέο έτος. Κλειδώνει όμως ο πίνακας. Τα μόρια του δυσπρόσιτου είναι επένδυση για το επόμενο έτος κάτι που το έκοψε.Mε παράδειγμα. Πέρισυ (2009-2010) κάποιος πήγε σε δυσπρόσιτο. Τα επιπλέον μόρια μπορεί να τον βοηθήσουν να δουλέψει φέτος (2010-2011) αναπληρωτής. Μπορεί και του χρόνου. Αν φέτος πάει σε δυσπρόσιτο όμως δεν θα τον βοηθήσουν του χρόνου για την αναπλήρωση αφού οι πίνακες κλειδώνουν 30.06.2010.
για τους συναδελφους ΠΕ04 προσεξατε την αλλαγη στον διαχωρισμο των ειδικοτητων; λεει οτι <μπορει > να διοριζει ανα ειδικοτητα.... δηλαδη μπορει να παμε παλι ολοι μαζι;
Πολύ απάνθρωπη εγκύκλιος.
εγω εχω αλλη ερωτηση:Τι προυπηρεσια θα παιρνουν οι αναπληρωτες μειωμενου ωραριου; θα ισχυει το 1 μοριο/1μηνα οπως στους κανονικους;φυσικα εννοω για τους πινακες που θα φτιαχτουν μετα τη μεταβατικη περιοδο..