0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maria_pol στις Ιουνίου 24, 2010, 10:50:18 pmΈστω ότι δηλώνω την Α-
Έστω ότι δηλώνω την Α-
Παράθεση από: gmork στις Ιουνίου 25, 2010, 01:31:55 pmΟταν αναφερει οτι ο ΑΜΩ γίνεται ΑΚΩ μόνο αν προκύψει κενό στην ίδια περιοχή, εννοεί στην ίδια διευθυνση η στην ιδια περιφερεια? Για παραδειγμα αν προσληφθω ως ΑΜΩ στην Α' Αθηνας θα γίνω ΑΚΩ στην Α Αθήνας (εννοείται οτι την εχω δηλώσει για ΑΚΩ) η σε οποιαδήποτε αλλη διευθυνση της Αθηνας (εννοειται οτι της εχω δηλωσει για ΑΚΩ).Διεύθυνση
Οταν αναφερει οτι ο ΑΜΩ γίνεται ΑΚΩ μόνο αν προκύψει κενό στην ίδια περιοχή, εννοεί στην ίδια διευθυνση η στην ιδια περιφερεια? Για παραδειγμα αν προσληφθω ως ΑΜΩ στην Α' Αθηνας θα γίνω ΑΚΩ στην Α Αθήνας (εννοείται οτι την εχω δηλώσει για ΑΚΩ) η σε οποιαδήποτε αλλη διευθυνση της Αθηνας (εννοειται οτι της εχω δηλωσει για ΑΚΩ).
Μια ερωτηση..για τη μεταβατικη περιοδο μονιμων διορισμων ο νεος νομος οριζει οτι οι προσληψεις γινονται 60% απο ΑΣΕΠ και 40 % απο Ενιαιο πινακα προσωρινών αναπληρωτων με πραγματικη προϋπηρεσία. Αυτος ο πινακας του 40% ειναι ο πινακας διορισμων?
με τα μορια απο τα δυσπροσιτα τι θα γινει απο τουδε και στο εξης? εχει ιδεα κανεις? απο την καινουργια σχολικη χρονια εστω πας σε δυσπροσιτο παιρνεις μορια θα ισχυουν?
Παράθεση από: lollipop στις Ιουνίου 25, 2010, 02:13:15 pmμε τα μορια απο τα δυσπροσιτα τι θα γινει απο τουδε και στο εξης? εχει ιδεα κανεις? απο την καινουργια σχολικη χρονια εστω πας σε δυσπροσιτο παιρνεις μορια θα ισχυουν?Ρώτησες ξανά το ίδιο και απαντήθηκε.." ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 9 παρ. 2 του ν. 3848/2010 (περίπτωση 2α1):(Ι) Ο διπλασιασμός της μοριοδότησης των προϋπηρεσιών σε δυσπρόσιτα σχολεία (περιπτ. 3α) και σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (περιπτ. 3β) ισχύει για προϋπηρεσίες προσφερθείσες μέχρι και 30-6-2010."Οι πίνακες "κλειδώνουν" και ότι προυπηρεσία αποκτηθεί στη μεταβατική περίοδο θα προσμετρηθεί με νέο τρόπο στον νέο πίνακα που θα σχηματιστεί με βασικό κριτήριο την επιτυχία στον ΑΣΕΠ..
Παράθεση από: domenica στις Ιουνίου 25, 2010, 02:25:31 pmΠαράθεση από: lollipop στις Ιουνίου 25, 2010, 02:13:15 pmμε τα μορια απο τα δυσπροσιτα τι θα γινει απο τουδε και στο εξης? εχει ιδεα κανεις? απο την καινουργια σχολικη χρονια εστω πας σε δυσπροσιτο παιρνεις μορια θα ισχυουν?Ρώτησες ξανά το ίδιο και απαντήθηκε.." ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 9 παρ. 2 του ν. 3848/2010 (περίπτωση 2α1):(Ι) Ο διπλασιασμός της μοριοδότησης των προϋπηρεσιών σε δυσπρόσιτα σχολεία (περιπτ. 3α) και σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (περιπτ. 3β) ισχύει για προϋπηρεσίες προσφερθείσες μέχρι και 30-6-2010."Οι πίνακες "κλειδώνουν" και ότι προυπηρεσία αποκτηθεί στη μεταβατική περίοδο θα προσμετρηθεί με νέο τρόπο στον νέο πίνακα που θα σχηματιστεί με βασικό κριτήριο την επιτυχία στον ΑΣΕΠ..σορυ το ξερω αλλα θα με τρελανουν εχω μιλησει με 2 ατομα απτην δευτεροβαθμια και μου εχουν πει διαφορετικα πραγματικακαι ειναι απο κει μεσα υποτιθεται. μας εχουν τρελανει τελειως. τις αιτησεις τους μεσα!
Θα πρεπει αμεσα να λαβoume επισημη ενημερωση απο το ΥΠΕΠΘ σχετικα με τους αναπληρωτες μειωμενου ωραριου. Τα ερωτηματα πολλα.1.Αν δηλωσεις ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ως αναπληρωτης κανονικου ωραριου (ΑΚΩ)και σε καλεσουν πιο πριν ως αναπληρωτη μειωμενου ωραριου (ΑΜΩ)σε περιοχη που δηλωσες, θα μπορουν να σε καλεσουν αργοτερα ως ΑΚΩ ή θα φαινεσαι στο συστημα μπλοκαρισμενος και θα πανε στον επομενο;2.Δεν ειναι αδικο αν αρνηθεις ως ΑΜΩ (π.χ για 6 ωρες) να πας, να διαγραφεσαι απο τον πινακα; Δε θα πρεπει να υπαρχει η δυνατοτητα στους ΑΜΩ να αρνουνται εστω 2 φορες;3.Οι αποδοχες των ΑΜΩ ποιες θα ειναι; Αν καποιος κανει 8 ωρες, 10,11 κ.ο.κ,δε θα πρεπει να γνωριζουμε τι αποδοχες θα εχουμε πριν κανουμε τη δηλωση;4.Πως θα μετρανε τα μορια προυπηρεσιας στους ΑΜΩ;5.Αν σε καλεσουν ως ΑΜΩ για 6 ωρες σε μια διευθυνση και αργοτερα στη διπλανη προκυψουν 14 ωρες στη διπλανη διεθυνση την οποια εχεις και εσυ δηλωσει, θα σε καλεσουν εσενα ή θα φαινεσαι μπλοκαρισμενος και θα πανε στον επομενο.