0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 4 του ν. 3391/2005 ορίζεται ότι προσωρινοί αναπληρωτές που προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκ-παίδευσης από τον πίνακα αναπληρωτών διαγράφονται για το σχολικό έτος πρόσληψης, εφόσον δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο εντός δέκα ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους. Εάν αρνηθούν για δεύτερη φορά, διαγράφονται για το σχολικό έτος που διανύεται και για τα δύο επόμενα έτη. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι ανωτέρω διατάξεις εφαρμόζονται και για όσους προσληφθούν ως ανα-πληρωτές με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας. Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, η άρνηση αυτή επηρεάζει και τις εξετάσεις του Ασεπ, ή αυτό είναι κάτι ανεξάρτητο; Δηλαδή αν με πάρουν αμω κάπου μακριά και αρνηθώ για ευνόητους λόγους θα μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στον ΑΣΕΠ αν γίνει τέλη του 2011, αρχές του 2012?
παραδειγμα: μενω θεσσαλια. δηλωνω αμω κ στην πιερια μιας που ειναι κοντα. αλλα για ωρομισθια δηλωνω μονο περιφερεια θεσσαλιας, οποτε η πιερια ειναι εκτος. αν με παρουν αμω στην πιερια για 6 ωρες, μπορουν να μου δωσουν αλλες ωρες ωρομισθιας για να συμπληρωσω το ωραριο μου ? ή θα μου δωσουν μονο αν προκυψουν αλλες 5-9 ωρες? αν προκυψουν 4 ωρες ή κ λιγοτερες τις χανω επειδη δεν θα εχω δηλωσει ωρομισθια εκει?