0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, εγώ που'μαι Ηράκλειο (είμαι ΠΕ06) και δεν θέλω να φύγω εκτός νομού φέτος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω του ότι έχω παλιό αμάξι, πρέπει να δηλώσω:Α'Ηρακλείου ΑΚΩ,
ερώτηση κρίσεως: φέτος απέκτησα την συγκλονιστική προυπηρεσία σε ολοήμερο δημοτικό των 102 ωρών, συνολικά μου γράφουν ότι αντιστοιχεί σε 1 μήνα προυπηρεσίας, κάτι δεν μου στρώνει όμως....
Παράθεση από: iLLuSioN στις Ιουνίου 29, 2010, 08:44:24 pmερώτηση κρίσεως: φέτος απέκτησα την συγκλονιστική προυπηρεσία σε ολοήμερο δημοτικό των 102 ωρών, συνολικά μου γράφουν ότι αντιστοιχεί σε 1 μήνα προυπηρεσίας, κάτι δεν μου στρώνει όμως....τόσα πρέπει να ναι.. αλλά δε θυμάμαι με τι διαιρούμε στη πρωτοβάθμια ακριβώς
όλες οι επιλογές για ακω και αμω και για Αβάθμια και για
θέλω το 0,02 μου!!!!! Είναι υπερπολύτιμο στους καινούριους πίνακες αναπληρωτών....η άννα εμένα περιμένει να προσλάβει!!χεχε!!
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Ιουνίου 29, 2010, 07:39:34 pmΠαιδιά, εγώ που'μαι Ηράκλειο (είμαι ΠΕ06) και δεν θέλω να φύγω εκτός νομού φέτος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και λόγω του ότι έχω παλιό αμάξι, πρέπει να δηλώσω:Α'Ηρακλείου ΑΚΩ,
Συνάδελφοι καλησπέρα.2) Μπορώ να δηλώσω 25 περιοχές άκω και 15 άμω?Ευχαριστώ για το χρόνο σας.