0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kourta στις Ιουνίου 29, 2010, 06:44:09 pmΑπορία 1. Αν έχω δηλώσει μια περιοχή ως ΑΜΩ και στη συνέχεια άλλες περιοχές ως ΑΚΩ, στην ουσία θα με καλέσουν ΑΜΩ και οι επόμενες περιοχές ΑΚΩ ακυρώνονται;στην ουσία ακυρώνονται.
Απορία 1. Αν έχω δηλώσει μια περιοχή ως ΑΜΩ και στη συνέχεια άλλες περιοχές ως ΑΚΩ, στην ουσία θα με καλέσουν ΑΜΩ και οι επόμενες περιοχές ΑΚΩ ακυρώνονται;
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουνίου 29, 2010, 06:58:26 pmΠαράθεση από: kourta στις Ιουνίου 29, 2010, 06:44:09 pmΑπορία 1. Αν έχω δηλώσει μια περιοχή ως ΑΜΩ και στη συνέχεια άλλες περιοχές ως ΑΚΩ, στην ουσία θα με καλέσουν ΑΜΩ και οι επόμενες περιοχές ΑΚΩ ακυρώνονται;στην ουσία ακυρώνονται. Eίναι σίγουρο ότι ακυρώνονται; Δηλαδή η Α' φάση αναπληρωτών θα ξεκινήσει μεικτά για ΑΜΩ και ΑΚΩ;
Παράθεση από: Katerina_1 στις Ιουνίου 30, 2010, 09:22:44 amΠαράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουνίου 29, 2010, 06:58:26 pmΠαράθεση από: kourta στις Ιουνίου 29, 2010, 06:44:09 pmΑπορία 1. Αν έχω δηλώσει μια περιοχή ως ΑΜΩ και στη συνέχεια άλλες περιοχές ως ΑΚΩ, στην ουσία θα με καλέσουν ΑΜΩ και οι επόμενες περιοχές ΑΚΩ ακυρώνονται;στην ουσία ακυρώνονται. Eίναι σίγουρο ότι ακυρώνονται; Δηλαδή η Α' φάση αναπληρωτών θα ξεκινήσει μεικτά για ΑΜΩ και ΑΚΩ;Το πιο πιθανό είναι να πάρουν από την αρχή μεικτά αμω και ακω όπως θα βγουν τα κενά από τα σχολεία και θα δηλωθούν στο υπουργείο. Αν δηλώσεις την ίδια περιοχή ακω και αμω αλλά πρώτα ακω δεν κάνεις γκάφα.(εκτος αν θέλεις να δουλέψεις οπωσδήποτε αμω).
υγ. είναι που κατήργησε την ωρομισθία η δ. και επέβαλε την αξιοκρατία. έχω να γλείψω και κείνον τον παπά για τη συστατική...πολύ κούραση!
καλησπερα.να ρωτησω και εγω κατι...γνωριζει κανεις αν αληθευει οτι αιτησεις για συνταξιοδοτηση γινονται μεχρι 10 αυγουστου?το ρωταω αυτο γιατι αν αληθευει...τοτε το υπουργειο οτι εγκυκλιο και να βγαλει ειτε για διορισμο ειτε για αριθμο προσληψεων αναπληρωτων ΔΕΝ γνωριζει τα πραγματικα ΚΕΝΑ.....σωστα?
παιδιά σαν ωρομίσθιος δεν έχεις κυρώσεις αν αρνηθείς, σωστά??
Οι ΑΜΩ θα διδάσκουν από 5 έως 15 ώρες. Πως ξέρουμε εμείς οτι δεν θα μας καλέσουν στην άλλη άκρη της Ελλάδας π.χ για 7 ώρες? Και τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση? Τα χρήματα δεν φτανουν για να νοικιασεις σπίτι κτλ. Κι αν αρνηθούμε να πάμε διαγραφομαστε από τον πίνακα για το τρέχον σχολικό έτος. επίσης τα μόρια δεν μειώθηκαν? Για κάποιον που θα πάει πρωτη φορα αναπληρωτης με κανονικό ωράριο νομίζω πως είναι 0.1 το μήνα. Τα μόρια του ΑΜΩ πόσα θα είναι? Αξίζει να πας μακριά ΑΜΩ ενώ έχεις μια σταθερή δουλεία έστω κι άσχετη με αυτό που σπόυδασες ??