0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
π.χ. το ότι παιρνουν στη σιβ. από τον πίνακα και δε πιάνονται από δω και πέρα τα μόρια όσων δε προσληφθηκαν από τον πίνακα, δεν είναι πρόοδος;
Παράθεση από: sec στις Ιουλίου 07, 2010, 01:46:44 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Ιουλίου 07, 2010, 01:40:18 pmμιλάει για τα νόμιμα παράθυρα. τουλάχιστον αυτό που αναφέρεις θεωρείται παράνομο και μπορείς να το καταγγείλεις, ενώ πριν δε μπορούσες να κάνεις τίποτα!!!!!Παράνομο; Το να προσληφθεί ΑΚΟ κάποιος έχοντας λιγότερα μόρια και σε άλλη περιοχή από εσένα , ενώ εσύ είσαι ΑΜΟ με 6 ωρίτσες; Χαχαχαααα είσαι όντως γραφική...αφού έκανα το μπάνιο μου σε μια γραφική παραλία επανέρχομαι... χαίρομαι που είμαι γραφική... τουλάχιστον δίνω χαρά σε κάποιους σα και σένα και τους κάνω και γελάνε... ενώ εσύ το παίζεις ο γκρινιάρης στα στρουμφάκια και κάποιος άλλος ο σπιρτούλης που θα σωσει την ελλάδα.δυστυχώς όπως ξαναέχει γίνει απαντάτε άσχετα. και βέβαια είναι αδικία κάποιος με λιγότερα μόρια να κλειθεί ακω, αλλά εγώ μίλαγα για τα παράθυρα που έκλεισαν και που το ζητάγαμε όλοι... ή τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται σχεδόν όλοι............... τουλάχιστον οι αριστερίζοντες έπρεπε να βγούνε και να πουν : άντε έπιασε και κάπου τόπο ο 'αγώνας' μαςπ.χ. το ότι παιρνουν στη σιβ. από τον πίνακα και δε πιάνονται από δω και πέρα τα μόρια όσων δε προσληφθηκαν από τον πίνακα, δεν είναι πρόοδος;
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουλίου 07, 2010, 01:40:18 pmμιλάει για τα νόμιμα παράθυρα. τουλάχιστον αυτό που αναφέρεις θεωρείται παράνομο και μπορείς να το καταγγείλεις, ενώ πριν δε μπορούσες να κάνεις τίποτα!!!!!Παράνομο; Το να προσληφθεί ΑΚΟ κάποιος έχοντας λιγότερα μόρια και σε άλλη περιοχή από εσένα , ενώ εσύ είσαι ΑΜΟ με 6 ωρίτσες; Χαχαχαααα είσαι όντως γραφική...
μιλάει για τα νόμιμα παράθυρα. τουλάχιστον αυτό που αναφέρεις θεωρείται παράνομο και μπορείς να το καταγγείλεις, ενώ πριν δε μπορούσες να κάνεις τίποτα!!!!!
Κοιμήσου ακόμη ύπνο βαθύ. Εσύ ακόμη πιστεύεις ότι έκλεισε παράθυρο; Ζητούσαμε να κλείσουν παράθυρα αλλά ΟΛΑ τα παράθυρα. Όχι να κλείσει το παραθυράκι και να ανοίξει μπαλκονόπορτα.Δεν αφορά όλους η Σιβητανίδειος μόνο τη νότια Ελλάδα
Τελικά το ανέκδοτο δε μας το είπες. Είναι τραγικό να πάει ακω ένας που είναι κάτω από εσένα. Από την άλλη όμως.....άμα εσύ είσαι διατεθιμένος να πας στου διαόλου το κέρατο,ενώ από κάτω όχι?
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουλίου 07, 2010, 01:31:16 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 07, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2010, 01:01:37 pm...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις! ευχαριστω...δυστυχως για μενα ,ευτυχως για καποιον αλλο ,δεν προλαβαινω.. Δεν έχεις καμιά δευτεροβάθμια κοντά σου;;; εχω ,πηρα τηλ και μου ειπαν οτι κλεινουν 1:30 τωρα βγαινω απο τις λιστες ;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 07, 2010, 01:07:00 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2010, 01:01:37 pm...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις! ευχαριστω...δυστυχως για μενα ,ευτυχως για καποιον αλλο ,δεν προλαβαινω.. Δεν έχεις καμιά δευτεροβάθμια κοντά σου;;;
Παράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2010, 01:01:37 pm...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις! ευχαριστω...δυστυχως για μενα ,ευτυχως για καποιον αλλο ,δεν προλαβαινω..
...μέχρι σήμερα γίνονται οι αιτήσεις!
ττουλάχιστον εμένα θα μου μείνουν τα μπανάκια.... ενώ σε κάποιους άλλους η μιζέρια...(εμένα μετά από δέκα χρόνια που πήρα πτυχίο πρώτη χρονιά με πήραν πδσ. αν τοσα χρόνια με έπερναν φέτος θα ήμουν αναπληρώτρια. ο καθένας μιλάει έχοντας υπόψιν τη δική του περίπτωση και αυτό είναι ως ένα σημείο κατανοητό)