0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο νόμος στο άρθρο 47, παράγραφο 5 λέει το εξής: ότι τα σεμινάρια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ θα εξακολουθούν να ισχύουν εφόσον αποκτήθηκαν μέχρι 31/8/2010, μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου και του επόμενου διαγωνισμού ΑΣΕΠ για την πλήρωση θέσεων στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση. Εννοεί προφανώς οποιοδήποτε διαγωνισμό ΑΣΕΠ που θα προκηρυχθεί για την ειδική αγωγή είτε αφορά δασκάλους, είτε νηπιαγωγούς είτε οποιοδήποτε άλλο κλάδο ειδικής. Δεδομένου ότι στους πίνακες αναπληρωτών ειδικής αγωγής που έβγαιναν κάθε χρόνο, ειδικά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝεντάσσονταν EΠΕΙΔΗ είχαν αυτά τα σεμινάρια ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΟΜΟΣ, δεδομένου ότι τώρα καταργούνται ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 5) και λαμβάνοντας υπόψιν ότι ελάχιστοι έχουν master ή διδακτορικό η δευτερο πτυχίο στην ειδική από τους κλάδους δευτεροβάθμιας, θα προσλαμβάνονται πλέον με μόνο κριτήριο την προϋπηρεσία στην ειδική εκτός από τα μόρια του ΑΣΕΠ που θα έχουν;;Δηλαδή ένας που δεν έχει προϋπηρεσία στην ειδική θα μπορεί πλέον να μπαίνει στις λίστες αυτές;;
Κάνεις λάθος Φυσικός. Για όλους τους κλάδους λέει ο νόμος και όχι μόνο για ΠΕ61 και ΠΕ71. Διαβάστε τον προσεκτικά!!!!!!!!!
Το ξαναλέω ποια είναι η απορία μου, γιατί μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Λέω κάτι πολύ συγκεκριμένο Αναφέρομαι στο τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών ειδικής αγωγής στην ειδική αγωγή και δεν πανικοβάλομαιΑναφερόμουν στα σεμινάρια, ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΨ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ και ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΑΝ ο διαγωνισμός θα είναι για ΠΕ61, ΠΕ71 ή ΠΕ 1000Τα σεμοινάρια λέει ο νόμος ότι ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣκαι όχι μόνο για ΠΕ61 και ΠΕ71. Διαβάστε τον προσεκτικά!!!!!!!!! Απλά στον ΠΕ61 και ΠΕ71 καταργούνται άμεσα, ενώ στους υπόλοιπους όσοι τα έχουν μέχρι 31/08/2010 θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι και την διεξαγωγή του δεύτερου διαγωνισμού ειδικής αγωγής του ΑΣΕΠ. Οι διαγωνισμοί αυτοί μπορούν να είναι διαγωνισμοί μόνο για ΠΕ61 και ΠΕ71, αρκεί να είναι διαγωνισμοί ειδικής αγωγής, προκειμένου να αρχίσει να μετράει το χρονικό διάστημα χρησιμοποίησης ακόμα των σεμιναρίων
Emmaki άντε πήγαινε να πάρεις το ΦΕΚ να διαβάσεις το νόμο και μετά μίλα.Διαβάστε πρώτα και μετά μιλήστε. Βαριέμαι να γράφω τώρα αυτά που λέει ο νόμοςΔεν μπορώ κάτι συγκεκριμένο ρωτάω και εσείς έχετε λκολήσει με το ΠΕ61 και ΠΕ71.ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΦΕΚ!!!!!!!!
Παράθεση από: giannios στις Μάιος 21, 2010, 03:06:58 μμEmmaki άντε πήγαινε να πάρεις το ΦΕΚ να διαβάσεις το νόμο και μετά μίλα.Διαβάστε πρώτα και μετά μιλήστε. Βαριέμαι να γράφω τώρα αυτά που λέει ο νόμοςΔεν μπορώ κάτι συγκεκριμένο ρωτάω και εσείς έχετε λκολήσει με το ΠΕ61 και ΠΕ71.ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΦΕΚ!!!!!!!! Απιατώ καλύτερο τρόπο όταν απευθύνεσαι σε μένα!Σου εξέθεσα την άποψη μου, δεν απαιτώ να τη δεχτείς. Σου εξέθεσα τα επιχειρήματα μου, δεν απαιτώ να τα δεχτείς! ΑΠΑΙΤΩ, όμως, να μου μιλάς με τον τρόπο που σου απευθύνομαι! Κεφαλάια γράμματα, δηλαδή φωνές, εκφράσεις του στυλ "έχετε κολλήσει με 61 και 71", "διαβάστε πρώτα και μετά μιλήστε" είοναο προσβήτικά για τους συναδέλφους σου και δεν αρμόζουν σε άνθρωπο που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός. Το ΦΕΚ το έχω διαβάσει, όπως έχω παρακολουθήσει και το θέμα από την αρχή που άρχισαν οι συζητήσεις και όχι πριν από 2 μέρες σαν και σένα! Κάνε μια αναζήτηση σε άλλες αναρτήσεις να δεις τι έχει συζητηθεί. Κάνε και μια βόλτα από πλαίδια ειδικής αγωγής, πληροφορήσου για το τι συμβαίνει εκέι, ποιές είναι οι ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό....Και αν πια σε καέι τόσο πολύ η ειδική αγωγή και φοβάσαι ότι τα σεμινάρια έχουν καταργηθεί, κάνε ένα μεταπτυχιακό να μην έχεις να φοβηθέις κανένναν!
Ενώ ο τρόπος του στυλ " σου επαναλαμβάνω μην πανικοβάλεσαι" όταν πουθενά δεν έχω γράψει ότι είμαι πανικοβλημένος δεν είναι προσβλητικός;Απόψεις εκφράζω και δεν βρίζω κανένα. Το αν με καίει η ειδική αγωγή είναι δικό μου θέμα και δεν καίγομαι φυσικά για τα σεμινάρια όπως αφήνεις να ενοηθεί Το ΦΕΚ το λέει ξεκάθαρα ότι καταργούνται από όλους τους κλάδους. Το τι είχατε πει σε προηγούμενες συζητήσεις για το αν καταργούνται ή όχι, δεν έχει νόημα πια γιατί είναι πλέον νόμος του κράτος ότι καταργούνται από όλους και όλα ως προσόν διορισμού (με εξαίρεση τα χρονικά όρια κατάργησης ανάλογα με το αν είσαι ΠΕ61, ΠΕ71 ή ανήκεις σε οποιοδήποτε άλλο κλάδο)Εγώ όμως άλλο ρώτησα, γιατί έχω δεδομένο ως πολίτης που διάβασα το ΦΕΚ ότι καταργούνται. Και σου ξαναεπαναλαμβάνω, διάβασε το επίσημο ΦΕΚ