0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποια εξέλιξη;
Δεν αφορά τις αιτήσεις μέσω Κινητικότητας. Μόνο μέσω του παλαιού συστήματος μετάταξης του ν.1824 και απαιτείται ανανέωση ενδιαφέροντος αφού πολλοί μπορεί πλέον να μην ενδιαφέρονται, ή να έχουν μετατεθεί, ή να έχουν μεταταχθεί αλλού ή οτιδήποτε άλλο..επίσης δεν επιτρέπεται η πρόσθεση άλλων φορέων-επιλογών.. αυτά που είχαν δηλωθεί με την αίτηση και για τα οποία φυσικά υπάρχει αποδέσμευση από το ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ (επιτρέπεται μόνο η αλλαγή στη σειρά προτίμησης).
Το έγγραφο της αποδέσμευσης για τις αιτήσεις του 2017 υπάρχει κάπου;Ή εννοείς να έχουμε πάρει τώρα αποδέσμευση;Επίσης, κάποιος ανέφερε ότι στόχος του υπουργείου είναι να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις του 2017. Αποδέσμευση σημαίνει ότι πληροίς κάποιες προϋποθέσεις, σωστά;Ισχύει δλδ ότι και για το ΕΣΚ;
Άρα προφανώς εγώ που δε βρίσκω τέτοιο έγγραφο στα κιτάπια μου, μάλλον δεν πληρούσα τότε τις προϋποθέσεις...Οκ, άρα δεν έχω να περιμένω κάτι από το 2017!Ευχαριστώ!
Και τι γινεται αν τοτε πληρούσες τις προϋποθέσεις και τώρα δεν τις πληροίς, άραγε;Προσπαθώ να καταλάβω αν ισχύει για το 2017 ότι και για το ΕΣΚ. Π.χ πληρούσα τότε την προϋπόθεση του ποσοστό του 65% και τώρα δεν το πληρώ...Πάλι θα με καλέσουν;;;
Λογικά μετά τις αποσπάσεις στην ΚΥ του ΥΠΑΙΘ, που θα ανακοινωθούν αύριο μάλλον μετά το ΚΥΣΔΙΠ.