0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρότι είχε 87 θέσεις για την Κεντρική Υπηρεσία στον προηγούμενο κύκλο, ελάχιστες καλύφθηκαν (βλ. π.χ. ΦΕΚ Τεύχος Γ’ 1158/23.07.2020). Μάντεψε γιατί. Αντιθέτως, όμως, σέρνεται όλο και χειρότερα.Αφού κατανοείς τι εννοώ, δες σε ποιες ΠΔΕ δεν δόθηκαν θέσεις στην Κινητικότητα
Παρότι είχε 87 θέσεις για την Κεντρική Υπηρεσία στον προηγούμενο κύκλο, ελάχιστες καλύφθηκαν (βλ. π.χ. ΦΕΚ Τεύχος Γ’ 1158/23.07.2020). Μάντεψε γιατί. Τώρα έχει 48 (+2 φωτογραφικές στη Θεσσαλονίκη), να δούμε πόσες θα καλυφθούν.Δεν νομίζω να έπαιξαν ρόλο οι μουσαντένιοι επιστήμονες της Διοίκησης της Εκπαίδευσης. Πάντως, με τόσους ακαδημαϊκούς τίτλους σπουδών σχετικούς με τη Διοίκηση της Εκπαίδευσης, αυτή θα έπρεπε να «πετάει». Αντιθέτως, όμως, σέρνεται όλο και χειρότερα.Αφού κατανοείς τι εννοώ, δες σε ποιες ΠΔΕ δεν δόθηκαν θέσεις στην Κινητικότητα, αλλά την ίδια στιγμή δόθηκαν θέσεις σε όσες από τις υφιστάμενες ΔΔΕ/ΔΠΕ τους οι Διευθυντές είναι «θάλασσα πλατιά».
Ειμαι νεοδιοριστη ειδικής! Μπορω οταν τελειωσω την υπηρετηση οργανικης μου να κανω αιτηση για μετάταξη σε φορείς του υπουργείου παιδειας η και σε αλλα υπουργεία;
Απαιτείται η συμπλήρωση διετίας από τον διορισμό για να έχεις δικαίωμα μετάταξης μέσω κινητικότητας.[/quoteΩραια! Ουτως η αλλως 2 ετη υποχρεωτικα ειναι η υπηρέτηση οργανικης πλεον. Μετα μπορω να κανω αιτηση;
Εγω εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται 5ετια.[/quoteΑπο τον διορισμό;η συνολικα ετη προϋπηρεσίας;
Παράθεση από: ernesto στις Δεκεμβρίου 26, 2020, 01:16:05 pmΕγω εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται 5ετια.[/quoteΑπο τον διορισμό;η συνολικα ετη προϋπηρεσίας;http://apografi.gov.gr/images/esk/law/EGKYKLIOS_17_01_2020.pdf
Εγω εχω την εντυπωση οτι χρειαζεται 5ετια.
έτσι ήταν όπως τα λες... χρειαζόταν 5ετία. Τώρα η εγκύκλιος της κινητικότητας αναφέρει διετία από τον διορισμό.