0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πού αναφέρει στην ανακοίνωση του esos για τις δικές μας μετατάξεις?
Σύμφωνα με τα θέματα συζήτησης...Απλά πουθενά.
Το ΚΥΣΔΙΠ στο οποίο αναφέρεσαι (ανάρτηση esos) αφορά της Κεντρικής Υπηρεσίας.Την ίδια μέρα Θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση των Περιφερειακών Υπηρεσιών του ΥΠΑΙΘ, σύμφωνα με αναρτήσεις Αιρετών: Συνεδρίαση του ΚΥΣΔΙΠ, Παρασκευή στις 29η Ιανουαρίου 2021με θέματα του ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟ
Πού το είδατε το παρακάτω τότε?Μπορούν να μας πουν αυτοί που το έγραψαν?Θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση του ΚΥΣΔΙΠ, την Παρασκευή στις 29 Ιανουαρίου 2021με θέματα του ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟ
Επίσης σήμερα στάλθηκε έγγραφο από το Αυτοτελέςς Γραφείο, στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ζητώντας να αποσταλούν στοιχεία από το φάκελο μας όπως επίσης και ακριβή στοιχεία τοποθέτησης μας μέχρι τις 29/1.Καλο θα ήταν να επικοινωνήσετε με τις δνσεις σας γιατί σ εμένα η δδε όπου ανήκω μου ξαναζητησε ΥΔ ότι εμμένω στην αίτηση μετάταξης μου.Συμφωνα με εγκυρότερες πληροφορίες το Κυσδιπ θα γίνει και θα περάσουν όλες!!!Καλή τύχη σε όλους μας
Ξέρει κάποιος-α, αν και εφόσον εγκριθούν, πότε πρέπει να παρουσιαστούμε ? Άμεσα ή μετά την λήξη της Σχολικής Χρονιάς ?