0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει ζητήσει κανείς νεοδιόριστος του 20-21 πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών για μετάταξη από τη δδε του και του το αρνήθηκαν;
Γνωρίζει κανείς ή καμιά όσο είσαι σε θέση διοικητικού αν τρέχουν τα μόρια σαν εκπαιδευτικός έστω κάποια τυπικά κάθε χρόνο;Έστω ότι κάνεις ανάκληση επιστρέφεις τα μόρια που είχες πριν την μετάταξη η έχεις και κάποια μόρια παραπάνω;Σε περίπτωση που επιλέξω ανάκληση πρέπει να μείνω ένα ή δύο χρόνια μετά στην οργανική που έχω χάσει;
αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου νομίζω ότι κάτι παίρνεις ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση ως διοικητικός παρόλο που ακούγεται κάπως αν ξέρει κανένας ας πει
Αν κάνω ανάκληση ναι ξέρω γυρίζω στη διάθεσή το θέμα είναι για ένα χρόνο ή για δύο μέχρι να μπορέσω να κάνω πάλι υπηρεσιακή μεταβολή παραδείγματος χάρη απόσπαση;
απο αυτα που ξερω θα σου πω οτι για να παρεις μορια υπηρεσιας ως εκπκος ή για την ακριβεια μορια "συνολικης υπηρεσιας" οπως λεγονται, θα πρεπει να ανηκεις στο εκπαιδευτικο προσωπικο μιας δδε ή δπε και ειτε να διδασκεις ειτε να εισαι αποσπασμενη πχ σε διευθυνση(βλεπε και στο link που παρεθεσα παραπανω). Αν εισαι μεταταγμενη δεν ανηκεις στην δημοσια εκπαιδευση και επομενως δε λαμβανεις μορια εκπαιδευτικης υπηρεσιας για αυτο το διαστημα (σχετ ειναι η νομοθεσια που παρεθεσα παραπανω πχ ο 4547)αποσπαση μπορεις να αιτηθεις τον απριλη του σχολ ετους που θα τεθεις στη διαθεση πυσδε. Οταν ξαναπαρεις οργανικη θα πρεπει να την υπηρετησεις ενα ετος για να αιτηθεις μεταθεση.Ελπιζω να συνεισέφερα στην εξάλειψη ή εστω στη μειωση των προβληματισμών σου. Καλη συνεχεια ευχομαι
Καλησπέρα και από μένα. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ,αν κατάλαβα καλά σε περίπτωση που επιστρέψεις στην εκπαίδευση, απόσπαση μπορείς να κάνεις μετά από δύο έτη , ενώ ουσιαστικά μετάθεση αρκεί να πας ένα σχολικό έτος και να αιτηθείς κανονικά μετάθεση τον Οκτώβριο όπως όλοι; Σωστά;
εστω οτι παιρνω σημερα ανακληση μεταταξηςαποσπαση κανω απριλιο 26 και μεταθεση αιτηση νοεμβριο 25 σωστα; αρα 2 και 2 χρονια ειναι αντιστοιχα... μεχρι να βγει η μεταθεσηερωτηση. οταν ειχα παρει μεταταξη δεν ειχα υπηρετησει την οργανικη στην τοτε δνση σε σχολειο διοτι ημουν με αποσπασεις στο γραφειοπαιζει ρολο;