0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπήρξε έγγραφο του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο "φρέναρε" τη διαδικασία αιτήσεων κι έτσι οι ενδιαφερόμενοι, οι περισσότεροι, δεν έκαναν αίτηση. Συγκεκριμένα το έγγραφο με λίγα λόγια έλεγε ότι εγώ σαν ΥΔΙΜΗΔ έχω την άποψη ότι οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να πάρουν μετάταξη σε διοικητικές θέσεις με τις διατάξεις του Ν.4057/2012 αλλά τελικά ρώτα το Νομικό σου Σύμβουλο (του ΥΠΑΙΘΠΑ δηλαδή) να σου πει. Αυτό προφανώς δεν έγινε ποτέ.Κι έτσι δεν έγιναν αιτήσεις. Έρχεται φέτος μετά από 1 χρόνο και λέει ότι θα εξετάσουμε τις αιτήσεις όσων τελικά έκαναν αίτηση (των λίγων που την έκαναν "έτσι για να υπάρχει") αφού είχε σταματήσει η διαδικασία από το Υπ. Παιδείας.
Παράθεση από: mackis στις Μαΐου 29, 2013, 08:36:28 pmΥπήρξε έγγραφο του Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης το οποίο "φρέναρε" τη διαδικασία αιτήσεων κι έτσι οι ενδιαφερόμενοι, οι περισσότεροι, δεν έκαναν αίτηση. Συγκεκριμένα το έγγραφο με λίγα λόγια έλεγε ότι εγώ σαν ΥΔΙΜΗΔ έχω την άποψη ότι οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να πάρουν μετάταξη σε διοικητικές θέσεις με τις διατάξεις του Ν.4057/2012 αλλά τελικά ρώτα το Νομικό σου Σύμβουλο (του ΥΠΑΙΘΠΑ δηλαδή) να σου πει. Αυτό προφανώς δεν έγινε ποτέ.Κι έτσι δεν έγιναν αιτήσεις. Έρχεται φέτος μετά από 1 χρόνο και λέει ότι θα εξετάσουμε τις αιτήσεις όσων τελικά έκαναν αίτηση (των λίγων που την έκαναν "έτσι για να υπάρχει") αφού είχε σταματήσει η διαδικασία από το Υπ. Παιδείας.Αυτά είναι...
Ξέρει κανείς αν έχει κάποιος εκπαιδευτικός φέτος/ τώρα ή πότε???τη δυνατότητα αίτησης για μετάταξη σε διοικητική θέση??Τι κινήσεις απαιτούνται?? Πώς βρίσκει κανείς τους φορείς που ζητούν προσωπικό από μετάταξη??
Η διαδικασία μετατάξεων στην Κεντρική Υπηρεσία είναι σε εξέλιξη.
Στη διαδικασία με βάση το Ν.4057. Ζήτησαν τα πτυχία. Αλλά από τότε σιωπή! Η υπάλληλος εξακολουθεί να μας λέει ότι είναι παγωμένη η διαδικασία και ο αιρετός ότι δεν θέλει ο υπουργός!!!