0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ότι αφορά την καθυστέρηση της απάντησης γνωρίζω ότι αφορούσε το θέμα της μεταφοράς της οργανικής θέσης στη νέα θέση γεγονός που δημιουργούσε πρόβλημα στο σχολείο από το οποίο θα φύγει ο εκπαιδευτικός. Για το θέμα αυτό παραπέμφθηκε ερώτημα στη νομική υπηρεσία του υπουργείου. Επίσης ήταν κάθετα αντίθετοι και από το υπουργείο εσωτερικών και η θέση τους ήταν ότι οι εκπαιδευτικοί ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες των δημοσίων υπαλλήλων και δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται μετάταξη....Δε γνωρίζω αν υπήρξε τελικά μια απάντηση ..
Παράθεση από: leniao στις Ιουνίου 17, 2013, 11:01:07 pmΣε ότι αφορά την καθυστέρηση της απάντησης γνωρίζω ότι αφορούσε το θέμα της μεταφοράς της οργανικής θέσης στη νέα θέση γεγονός που δημιουργούσε πρόβλημα στο σχολείο από το οποίο θα φύγει ο εκπαιδευτικός. Για το θέμα αυτό παραπέμφθηκε ερώτημα στη νομική υπηρεσία του υπουργείου. Επίσης ήταν κάθετα αντίθετοι και από το υπουργείο εσωτερικών και η θέση τους ήταν ότι οι εκπαιδευτικοί ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες των δημοσίων υπαλλήλων και δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται μετάταξη....Δε γνωρίζω αν υπήρξε τελικά μια απάντηση ..Απαντήθηκε αυτό: http://www.nsk.gov.gr/webnsk/pdf.jsp?fileid=30741394
Που ειναι αυτοι οι πίνακες?
Παράθεση από: leniao στις Ιουνίου 17, 2013, 12:50:40 pmΣτη διαδικασία με βάση το Ν.4057. Ζήτησαν τα πτυχία. Αλλά από τότε σιωπή! Η υπάλληλος εξακολουθεί να μας λέει ότι είναι παγωμένη η διαδικασία και ο αιρετός ότι δεν θέλει ο υπουργός!!!προς leniaoΣκέφτομαι πολύ σοβαρά να απευθυνθώ στο Συνήγορο του Πολίτη.Δεν είναι δυνατόν να ΜΗΝ ΔΊΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ.Σε ερώτηση μου γιατί δεν μου απαντάτε κάτι "είτε θετικά - είτε αρνητικά" σας έχω καταθέσει επίσημα έγγραφο σε συγκεκριμένη αναφορά νόμου και έχει περάσει ένας χρόνος και ένας μήνας? Η προισταμένη στη Δ/νση Διοικητικού μου σχολίασε ότι οι συγκεκριμένες μετατάξεις είναι παγωμένες από τον Υπουργό.Τώρα τι να πεις?
Στη διαδικασία με βάση το Ν.4057. Ζήτησαν τα πτυχία. Αλλά από τότε σιωπή! Η υπάλληλος εξακολουθεί να μας λέει ότι είναι παγωμένη η διαδικασία και ο αιρετός ότι δεν θέλει ο υπουργός!!!
Έχω κάνει αίτηση για μετάταξη στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου εδώ και δύο χρόνια. Όλος ο φάκελός μου και η αίτηση μετάταξης στάλθηκαν υπηρεσιακά από τη ΔΔΕ που ανήκω. (Να σημειωθεί εδώ ότι ουδέποτε έχω αποσπαστεί στην Κεντρική Υπηρεσία και άρα δεν υπάγομαι προφανώς σ´αυτόν τον περιβόητο νόμο που αναφέρθηκε πιο πάνω)Εδώ και 2 χρόνια, ΚΑΜΙΑ απάντηση δεν έχω πάρει. Μήπως να ανέβω Υπουργείο αυτες τις μέρες; Τί μπορώ να κάνω; Υπηρεσιακά δεν ήταν υποχρεωμένοι να απαντήσουν στο αίτημά μου εντός 50 ημερών;