0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημοσθένη, υπάρχουν μετατάξεις και μετατάξεις ! Σε κάθε προκήρυξη μετάταξης εμφανίζονται όσοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση καθώς και τα προσόντα που απαιτούνται . Έτσι, όπως σε αυτήν που ποσταρες παραπάνω πχ ορίζονται οι κλάδοι που μπορούν να αιτηθούν ( νυχτοφύλακες, προσωπικό καθαριότητας κτλ) καθώς και η προϋπηρεσία που πρέπει να έχουν ως ελάχιστον προαπαιτούμενο, με τον ιδιο τρόπο για τις εν λόγω μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις ορίστηκε μεταξύ άλλων, ως προσόν μετάταξης, η υπηρέτηση με απόσπαση σε συγκεκριμένο χρόνο στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Μπορεί να ειναι φωτογραφικές αλλά όλες οι μετατάξεις είναι. Εξάλλου, ειδικά για μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις του ΥΠΑΙΘ πάντα υποβάλονταν αιτήσεις και κάποιες πραγματοποιούνταν. Αν πράγματι κάποιος ενδιαφερόταν για να μεταταχθεί στην Διοίκηση θα το ήξερε αυτό.
Μπορεί να ειναι φωτογραφικές αλλά όλες οι μετατάξεις είναι.
ΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΧΩ ΚΛΙΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ? ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ(14) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ 5ΕΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.ΕΠΕΙΔΗ Η 5ΕΤΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΣΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.politeknia@in.gr