0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλσπέρα! είμαι κι εγώ μια απο τις εκπαιδευτικούς που έχοντας απηυδήσει απο την έλλειψη μεταθέσεων κ χωρίς καμια ελπίδα να πάω κοντά σο σπίτι μου, έκανα αίτηση μετάταξης, το καλοκαίρι, στη διεύθυνση δευτ/θμια ςκαι πρωτ/θμιας της περιοχής που με ενδιαφέρει. Μου κοινοποιήθηκε χαρτι αποδέσμευσης απο το κυσδε και τωρα τι??απλα περιμένω?(δεν έχω βύσμα, εννοείται )αυτο με το αρνητικο απαντητικό έγγραφο με αφορά και την μεταφορά πίστωσης?
Καλημέρα solidarite. Πρώτον, το έγγραφο αποδέσμευσης που σου κοινοποιήθηκε, τί γράφει;;;;Αποδέσμευση χωρίς ταυτόχρονη μεταφορά πίστωσης και θέσης ή με ταυτόχρονη μεταφορά πίστωσης και θέσης;;; Αν έχεις αποδεσμευτεί με μεταφορά πίστωσης και θέσης, τότε απλά περιμένεις, πότε και αν θα αποφασίσει η πολιτική ηγεσία να προχωρήσει-κινήσει το θέμα των μετατάξεων...μέχρι τότε βλέπουμε...αν, από την άλλη πλευρά έχεις αποδεσμευτεί χωρίς μεταφορά πίστωσης και θέσης, τότε ανήκεις στην κατηγορία των συναδέλφων, οι οποίοι/ες θα λάβουν κάποια χρονική στιγμή, το έγγραφο με την απάντηση του Υπουργείου ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το αίτημα σου, λόγω μη μεταφοράς πίστωσης και θέσης...το έγγραφο αποδέσμευσης που έχεις στα χέρια σου γράφει οπωσδήποτε πώς αποδεσμέυτηκες....δες το και αν έχεις κάποια άλλη απορία, ύστερα από αυτά που έγραψα, ξαναγράψε εδώ....εύχομαι τα καλύτερα....
Σε ευχαριστώ πολύ Chris 75!Κοίταξα το έγγραφο και είναι, ω τι έκπληξη , χωρις μεταφοορά πίστωσης και θέσης.Οπότε κάποια στιγμή θα λάβω το αρνητικό απαντητικό έγγρφο. Και μετα τι γίνεται? πώς κινούμαστε? επίσης, με ποια κριτήρια γίνεται η αποδέσμευση με μεταφορά πίστωσης κ θέσης ή χωρις? Ευχαριστώ κ πάλι για οποιαδήποτε απάντηση!
Σύμφωνα με πληροφορίες από αιρετό της διοίκησης, το ερώτημα προς το Γ.Λ.Κ. τέθηκε αυτοβούλως από διοικητικούς υπαλλήλους και όχι από την πολιτική ηγεσία!!!
Μιλώντας πάντα για το ελληνικό δημόσιο και όχι το....Σουηδικό!!!!!σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξύπνησε μια μέρα ο/η διευθυντής ανθρωπίνου δυναμικού του υπουργείου και να έστειλε από μόνος του!!!!!!τέτοιο έγγραφο στο ΓΛΚ....είναι επίσημο ερώτημα του υπουργείου μας προς άλλή υπηρεσία και μάλιστα το ΓΛΚ!!!! με αρ. πρωτ. κλπ....δεν μιλάμε για συζήτηση σε κυλικείο ή καφετέρια!!!!!!
Τα νέα δεν είναι καλά, ιδίως για αυτούς που δεν έχουν μεταφορά θέσης. Άντε μου στο δια.... . Τότε γιατί μας αποδεσμεύσατε αφού ξέρατε ότι δεν θα μας μετατάξετε. Το ίδιο διάστημα το ΚΥΣΠΕ αποδέσμευε με μεταφορά ... ΓΙΑΤΙ