0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ks10 στις Μαΐου 28, 2010, 11:17:55 pmΓνωρίζει κανεις για προσληψεις που κάνουν σε κάποιους δήμους για φύλαξη και απασχόληση παιδιών σε δημοτικά σχολεία το καλοκαίρι? Επιτέλους και μια ερώτηση σχετική με το θέμα και άσχετη με τη "μάχη των φύλων"!χιχιχι!! Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή, όχι τίποτε άλλο!! Νομίζω πως καλύτερα να ρωτήσεις στον δήμο σου αν λειτουργεί ή έχει λειτουργήσει ποτέ κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για την περιοχή μου.ΥΓ: Γιάννη, τί είναι το κερασέλαιο;
Γνωρίζει κανεις για προσληψεις που κάνουν σε κάποιους δήμους για φύλαξη και απασχόληση παιδιών σε δημοτικά σχολεία το καλοκαίρι?
Ευχαριστώ για την απάντηση αγόρια!! Μαριχουάνα διαβάζω, άρα...κοινώς το μυρίζεις και μαστουρώνεις !!! Πείτε το με απλά ελληνικά!χιχιχιχι!!
Fuck school today, lets smoke together a fucking cap of cherry oil. Γαμάτη έκφραση πολύ παιδαγωγική, ελπίζω να κοιμούνται τα παιδάκιαΚερασέλαιο επειγόντως για να φύγουν τα φαρμάκια
Τι αχταρμάς ήταν αυτός, ρε παιδιά 35 θέματα ταυτόχρονα! Άσχετο, το... κερασέλαιο συνοδεύεται από...space cake ή σερβίρεται μόνο του;
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαΐου 29, 2010, 01:28:31 amΤι αχταρμάς ήταν αυτός, ρε παιδιά 35 θέματα ταυτόχρονα! Άσχετο, το... κερασέλαιο συνοδεύεται από...space cake ή σερβίρεται μόνο του; Αμάν κάναμε να μάθουμε και να καταλάβουμε τι είναι το κερασέλαιο, έρχεσαι κι εσύ απο τα βάθη της θάλασσας να μας πεις για space cakes και να μας μπερδέψεις περισσότερο... Χαρδαβέλλα έβλεπες; Δεν βλέπεις ότι το κάψαμε τόση ώρα με τον αχταρμά;χιχιχι!! ΥΓ: Πες μας τι είναι και αυτό το κεικ, και αν είναι καλό θέλω συνταγή... υπογλυκαιμία αυτές τις μέρες!χιχι!!
Παράθεση από: stargate στις Μαΐου 28, 2010, 04:47:14 pmΆρα όταν σπουδάσεις κάτι τέτοιο, οφείλεις να ξέρεις ότι θα τα βρεις μπαστούνια μετά και όπως έλεγε μια φράση "δεν ήξερες , δεν ρώταγες;" Γιατί εσύ ποια σχολή θα συμβούλευες έναν μαθητή να ακολουθήσει δηλαδή;Τι δεν ήξερες δεν ρώταγες; αφού παντού το ίδιο χάλι είναι. Παντού υπάρχει κορεσμός και ανεργία.Όταν με συμβουλεύονται οι μαθητές μου και με ρωτάνε για το ποιά σχολή είναι καλή, δεν έχω λόγια να τους πω. Το να σπουδάσει κάποιος σήμερα και να "σπαταλήσει" χρόνο και χρήμα είναι σαν να υπογράφει συμβόλαιο με τον διάβολο...Οι μόνες σχολές που έχουν άμεση αποκατάσταση σήμερα είναι οι στρατιωτικές, οι αστυνομικές και οι δάσκαλοι (δεν ξέρω για πόσο ακόμα).Πάρε ένα μηχανογραφικό και σκέψου για κάθε σχολή τι αποκατάσταση έχει μετά, και όποια δεν έχει διέγραψέ την. Αμφιβάλω αν θα μείνει καμία...
Άρα όταν σπουδάσεις κάτι τέτοιο, οφείλεις να ξέρεις ότι θα τα βρεις μπαστούνια μετά και όπως έλεγε μια φράση "δεν ήξερες , δεν ρώταγες;"