*

Αποστολέας Θέμα: Δουλειά το καλοκαίρι;;; (αδιόριστη φιλόλογος)  (Αναγνώστηκε 27474 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δουλειά το καλοκαίρι;;; (αδιόριστη φιλόλογος)
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:27:47 pm »
Γνωρίζει κανεις για προσληψεις που κάνουν σε κάποιους δήμους για φύλαξη και απασχόληση παιδιών σε δημοτικά σχολεία το καλοκαίρι?

Επιτέλους και μια ερώτηση σχετική με το θέμα και άσχετη με τη "μάχη των φύλων"!χιχιχι!! ;D ;D
Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή, όχι τίποτε άλλο!! :P :P

Νομίζω πως καλύτερα να ρωτήσεις στον δήμο σου αν λειτουργεί ή έχει λειτουργήσει ποτέ κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για την περιοχή μου.

ΥΓ: Γιάννη, τί είναι το κερασέλαιο; 8) 8)

παντως δε πρεπει να εχει σχεση με το δαφνελαιο που βαζουμε στα μαλλια. {χαμογελακια, δε ξερω πως μπαινουν}

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:52:14 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:38:21 pm »
Γνωρίζει κανεις για προσληψεις που κάνουν σε κάποιους δήμους για φύλαξη και απασχόληση παιδιών σε δημοτικά σχολεία το καλοκαίρι?

Επιτέλους και μια ερώτηση σχετική με το θέμα και άσχετη με τη "μάχη των φύλων"!χιχιχι!! ;D ;D
Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή, όχι τίποτε άλλο!! :P :P

Νομίζω πως καλύτερα να ρωτήσεις στον δήμο σου αν λειτουργεί ή έχει λειτουργήσει ποτέ κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για την περιοχή μου.

ΥΓ: Γιάννη, τί είναι το κερασέλαιο; 8) 8)

συνθετικό ρευστό μετάδοσης κίνησης του υδραυλικού συστήματος περιστροφής πύργου (άρματος μάχης). Λένε οτι είναι "πολύ καλό" για τον ανθρώπινο οργανισμό.  ;)
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:38:52 pm »
Κερασέλαιο: συνθετικό ρευστό μετάδοσης κίνησης του υδραυλικού συστήματος περιστροφής πύργου στα αεροπλάνα, χρησιμοποείται και για αρωματοθεραπεία.

Στην αργκό: εννοεί εκχύλισμα ελαίου από μαριχουάνα, είανι αλλιώς  η Δ9-Τετραϋδροκανναβινόλη ή ΤΗC το ενεργό συστατικό της κάναβης που σε φέρνει σε κατάσταση τέρκι. Ο κύριος ρόλος της τετραϋδροκανναβινόλης φαίνεται ότι είναι η προστασία του φυτού από χορτοφάγους και παθογόνους οργανισμούς. Επιπλέον, η μεγάλη οπτική απορρόφησή της στην περιοχή UVB του υπεριώδους φάσματος (210-315 nm) προστατεύει το φυτό από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία.

Στην αργκό λένε ας καπνίσουμε κανένα κερασέλαιο ή
fuck school today I'm smoking a cap of my cherry oil
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2010, 11:46:10 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:44:34 pm »
Ευχαριστώ για την απάντηση αγόρια!! :D

Μαριχουάνα διαβάζω, άρα...κοινώς το μυρίζεις και μαστουρώνεις :-[ !!! 8) 8)  Πείτε το με απλά ελληνικά!χιχιχιχι!! ;D ;D ;D
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:52:14 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:47:29 pm »
Ευχαριστώ για την απάντηση αγόρια!! :D

Μαριχουάνα διαβάζω, άρα...κοινώς το μυρίζεις και μαστουρώνεις :-[ !!! 8) 8)  Πείτε το με απλά ελληνικά!χιχιχιχι!! ;D ;D ;D

εχμ, οχι ακριβώς αλλά τεσπα...
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:47:48 pm »
Fuck school today, lets smoke together a fucking cap of cherry oil. Γαμάτη έκφραση πολύ παιδαγωγική, ελπίζω να κοιμούνται τα παιδάκια

Κερασέλαιο επειγόντως για να φύγουν τα φαρμάκια
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 28, 2010, 11:56:17 pm από giannios »

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 29, 2010, 12:15:58 am »
Fuck school today, lets smoke together a fucking cap of cherry oil. Γαμάτη έκφραση πολύ παιδαγωγική, ελπίζω να κοιμούνται τα παιδάκια

Κερασέλαιο επειγόντως για να φύγουν τα φαρμάκια

Άσ'τα να πανε, εκεί θα καταλήξουμε στο τέλος!! ;D ;D

ΥΓ:Ας διευκρινήσουμε ότι κάνουμε πλάκα, μη μας πλακώσουν οι.. τάξις και ηθικη του φόρουμ!χιχιχιχι! ;) ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 29, 2010, 01:28:31 am »
Τι αχταρμάς ήταν αυτός, ρε παιδιά ???  35 θέματα ταυτόχρονα! ::)
Άσχετο, το... κερασέλαιο συνοδεύεται από...space cake ή σερβίρεται μόνο του; ;) ;D

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 29, 2010, 01:34:12 am »
Άσχετο, το... κερασέλαιο συνοδεύεται από...space cake ή σερβίρεται μόνο του; ;) ;D

Αμάν κάναμε να μάθουμε και να καταλάβουμε τι είναι το κερασέλαιο, έρχεσαι κι εσύ απο τα βάθη της θάλασσας να μας πεις για space cakes και να μας μπερδέψεις περισσότερο... Χαρδαβέλλα έβλεπες; Δεν βλέπεις ότι το κάψαμε τόση ώρα με τον αχταρμά;χιχιχι!! ;D ;D ;D

ΥΓ: Πες μας τι είναι και αυτό το κεικ, και αν είναι καλό θέλω συνταγή... υπογλυκαιμία αυτές τις μέρες!χιχι!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 29, 2010, 01:39:43 am »
Kαι ένα pot brownie για αποτελείωμα, ε;;;

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 29, 2010, 02:20:39 am »

Αμάν κάναμε να μάθουμε και να καταλάβουμε τι είναι το κερασέλαιο, έρχεσαι κι εσύ απο τα βάθη της θάλασσας να μας πεις για space cakes και να μας μπερδέψεις περισσότερο... Χαρδαβέλλα έβλεπες; Δεν βλέπεις ότι το κάψαμε τόση ώρα με τον αχταρμά;χιχιχι!! ;D ;D ;D

ΥΓ: Πες μας τι είναι και αυτό το κεικ, και αν είναι καλό θέλω συνταγή... υπογλυκαιμία αυτές τις μέρες!χιχι!! ;D ;D

Έλα μωρέ, αυτό το ωραίο... το ολλανδικό που σερβίρεται με τον καφέ! ;) ;D
Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά εξ ακοής μαθαίνω ότι είναι καλό! Χμμμ, θα παραμείνω θιασώτης της πατροπαράδοτης συνταγής με σοκολάτα, γιατί τώρα στα γεράματα, το άλλο θα μας στείλει αδιάβαστους! ;D

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 29, 2010, 12:02:53 pm »
Άρα όταν σπουδάσεις κάτι τέτοιο, οφείλεις να ξέρεις ότι θα τα βρεις μπαστούνια μετά και όπως έλεγε μια φράση "δεν ήξερες , δεν ρώταγες;" ;)
Γιατί εσύ ποια σχολή θα συμβούλευες έναν μαθητή να ακολουθήσει δηλαδή;
Τι δεν ήξερες δεν ρώταγες; αφού παντού το ίδιο χάλι είναι. Παντού υπάρχει κορεσμός και ανεργία.
Όταν με συμβουλεύονται οι μαθητές μου και με ρωτάνε για το ποιά σχολή είναι καλή, δεν έχω λόγια να τους πω. Το να σπουδάσει κάποιος σήμερα και να "σπαταλήσει" χρόνο και χρήμα είναι σαν να υπογράφει συμβόλαιο με τον διάβολο...
Οι μόνες σχολές που έχουν άμεση αποκατάσταση σήμερα είναι οι στρατιωτικές, οι αστυνομικές και οι δάσκαλοι (δεν ξέρω για πόσο ακόμα).
Πάρε ένα μηχανογραφικό και σκέψου για κάθε σχολή τι αποκατάσταση έχει μετά, και όποια δεν έχει διέγραψέ την. Αμφιβάλω αν θα μείνει καμία...
Θα τον συμβούλευα να σπουδάσει ότι του αρέσει. Απλά θα του έλεγα να ρωτησει και κάποια άτομα που δουλεύουν στο συγκεκριμένο αντικείμενο για να έχει μια εικόνα της επαγγελματικής αποκατάστασης. Δεν είναι κακό να τονίζουμε και τα αρνητικά μιας πιθανής επιλογής.
Τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι όλες οι σχολές έχουν την ίδια αποκατάσταση. Ανεργία και κορεσμός υπάρχει αλλά αν ανοίξεις μια εφημερίδα ή μπεις στο internet θα δεις ότι υπάρχουν ειδικότητες που ζητάνε άτομα και άλλες που βαράνε μύγες. Προφανώς τεχνικές ειδικότητες είναι πρώτες σε ζήτηση και μετά έρχονται οι υπόλοιπες.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 29, 2010, 12:20:49 pm »
giannios,
απλά μία ερώτηση.
Έχεις πει τόσα πολλά για τιο "ρόλο" της γυναίκας, για το ότι δεν πρέπει να κάνει καριέρα γιατί δεν είναι στη "φύση" της κλπ κλπ κλπ.
Θα ήθελα, λοιπόν, να σε ρωτήσω, τι επάγγελμα θα μπορούσε να κάνει μια γυνάικα σύμφωνα με τη δική σου άποψη, ώτσε να δουλέυει λίγες ώρες και να μπορεί να κάνει οικογένεια;
Και μην μου πεις πωλήτρια, κομμώτρια, δασκάλα και τα άλλα "γυναικεία" επαγγέλματα, γιατί μπορώ α σου πω ότι μία κομμώτρια πχ που είναι όλη μέρα όρθια, δουλέυει πρωί και απόγευμα μέσα στα χημικά, όταν πάει στο σπί της είναι κομμάτια.
Επίσης, μία δασκάλα, αν κάνει σωστά τη δουλειά της (που υποθέτουμε ότι για τέτοιες περιπτώσεις επαγγελματιών μιλάμε), έχει πολύ δουλιεά στο σπίτι τα απογεύματα με την προετοιμασία της επόμενης μέρας, διόρθωμα κλπ.
Μια υπάλληλος γραφείου, επίσης δουλέυει πάρα πολλές ώρες...
Τι δουλειά θα κάνει, λοιπόν, η γυναίκα ώστε να ανταποκρίνεται στα δικάσ ου στάνταρντ;
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 29, 2010, 12:46:33 pm »
Τη κόβω να κλειδώνεται ΚΑΙ αυτό το θέμα τώρα....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182590
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)