0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μολις τελειωσα τη σχολη μου (γεωπονια επισης) ο φιλος μου πηγε στρατο. εγω αρχισα να ψαχνω δουλεια. ε λοιπον εναν ολοκληρο χρονο δεν βρηκα τιποτα και εχασα αδικα εναν χρονο απο την ζωη μου.(επισης ημουν απσιτευτο βαρος για τους γονεις μου που καθομουν στο σπιτι και δεν εκανα τιποτα).το ιδιο κι αυτος με τον στρατο. οποτε ακομη και να πηγαινα στρατο παλι θα εχανα εναν χρονο απο την ζωη μου. τωρα μετα απο 2 χρονια κανουμε και οι 2 δουλειες του ποδαριου. ακομη πιστευετε οτι ειμαι τυχερη?αυτη τη στιγμη γιαννιος αμφισβητεις και το δικο σου πτυχιο με αυτα που λες αλλα δεν με ενδιαφερει.τελος μη σωσετε να αφησετε ποτε σας εγκυο μια γυναικα, αφου αυτη θα απολαμβανει τη μητροτητα ενω εσεις θα δουλευετε σαν σκυλια(ελεος)
Παράθεση από: ermionoula στις Μαΐου 28, 2010, 10:52:25 pmμολις τελειωσα τη σχολη μου (γεωπονια επισης) ο φιλος μου πηγε στρατο. εγω αρχισα να ψαχνω δουλεια. ε λοιπον εναν ολοκληρο χρονο δεν βρηκα τιποτα και εχασα αδικα εναν χρονο απο την ζωη μου.(επισης ημουν απσιτευτο βαρος για τους γονεις μου που καθομουν στο σπιτι και δεν εκανα τιποτα).το ιδιο κι αυτος με τον στρατο. οποτε ακομη και να πηγαινα στρατο παλι θα εχανα εναν χρονο απο την ζωη μου. τωρα μετα απο 2 χρονια κανουμε και οι 2 δουλειες του ποδαριου. ακομη πιστευετε οτι ειμαι τυχερη?αυτη τη στιγμη γιαννιος αμφισβητεις και το δικο σου πτυχιο με αυτα που λες αλλα δεν με ενδιαφερει.τελος μη σωσετε να αφησετε ποτε σας εγκυο μια γυναικα, αφου αυτη θα απολαμβανει τη μητροτητα ενω εσεις θα δουλευετε σαν σκυλια(ελεος)Ermionoula, κανείς δεν είπε οτι είσαι τυχερή. Υπάρχουν και άτυχες γυναίκες, και άτυχοι άνδρες, και αδικημένες γυναίκες και αδικημένη άνδρες. Αυτό που δε νομίζω οτι αντιλαμβάνονται όσες/οι προσπαθούν να επικεντρώσουν στο "οι γυναίκες αδικούνται" είναι οτι η κοινωνία δεν είναι ούτε "φαλλοκρατική", ούτε "κολποκρατική", είναι συμφεροντοκρατική. Κουμάντο κάνουν τα συμφέροντα, και τα σμφέροντα ούτε πατρίδα έχουν ούτε φύλο.Ευχαριστούμε για τις ευχές σου.
Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.Μίλησα με βάση τη βιβλιογραφία για τις επαγγελματικές ευκαιρείες ανδρών και γυναικών, για τις μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα τους, για την ανισότητα που υπάρχει στην επαγγελματική ανέλιξη, και αντιπαρατέθηκε ως επιχείρημα ο στρατός και τα χρήματα που βγάζει η κομμώτρια!!!!Μίλησα για αξιολόγηση πανεπιστημίων για να πάψουν τα αστεία που συμβαίνουν εκεί σε ακαδημαϊκό και ερευνητικό επίπεδο, και πήρα πάλι την απάντηση ότι η λύση είναι κλείσιμο όλων των πανεπιστημίων!Μίλησα για σπουδές και την "τρέλλα" που μπορεί να κουβαλάει κάποιος και να θέλει να σπουδάσει κάτι συγκεκριμένο, και μου αντιπαρατέθηκε το επιχείρημα ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τελέιώσει κάποιο πανεπιστήμιο και όμως έχουν διαβάσει του κόσμου τα λογοτεχνικά βιβλία. Άραγε με την ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων φαίνεται ο καλλιεργημένος ή ο επιστήμων;
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 28, 2010, 10:59:13 pmΠαράθεση από: ermionoula στις Μαΐου 28, 2010, 10:52:25 pmμολις τελειωσα τη σχολη μου (γεωπονια επισης) ο φιλος μου πηγε στρατο. εγω αρχισα να ψαχνω δουλεια. ε λοιπον εναν ολοκληρο χρονο δεν βρηκα τιποτα και εχασα αδικα εναν χρονο απο την ζωη μου.(επισης ημουν απσιτευτο βαρος για τους γονεις μου που καθομουν στο σπιτι και δεν εκανα τιποτα).το ιδιο κι αυτος με τον στρατο. οποτε ακομη και να πηγαινα στρατο παλι θα εχανα εναν χρονο απο την ζωη μου. τωρα μετα απο 2 χρονια κανουμε και οι 2 δουλειες του ποδαριου. ακομη πιστευετε οτι ειμαι τυχερη?αυτη τη στιγμη γιαννιος αμφισβητεις και το δικο σου πτυχιο με αυτα που λες αλλα δεν με ενδιαφερει.τελος μη σωσετε να αφησετε ποτε σας εγκυο μια γυναικα, αφου αυτη θα απολαμβανει τη μητροτητα ενω εσεις θα δουλευετε σαν σκυλια(ελεος)Ermionoula, κανείς δεν είπε οτι είσαι τυχερή. Υπάρχουν και άτυχες γυναίκες, και άτυχοι άνδρες, και αδικημένες γυναίκες και αδικημένη άνδρες. Αυτό που δε νομίζω οτι αντιλαμβάνονται όσες/οι προσπαθούν να επικεντρώσουν στο "οι γυναίκες αδικούνται" είναι οτι η κοινωνία δεν είναι ούτε "φαλλοκρατική", ούτε "κολποκρατική", είναι συμφεροντοκρατική. Κουμάντο κάνουν τα συμφέροντα, και τα σμφέροντα ούτε πατρίδα έχουν ούτε φύλο.Ευχαριστούμε για τις ευχές σου.παρακαλω(ελπιζω να μην το λες ειρωνικα)
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 28, 2010, 10:59:13 pmΠαράθεση από: ermionoula στις Μαΐου 28, 2010, 10:52:25 pmμολις τελειωσα τη σχολη μου (γεωπονια επισης) ο φιλος μου πηγε στρατο. εγω αρχισα να ψαχνω δουλεια. ε λοιπον εναν ολοκληρο χρονο δεν βρηκα τιποτα και εχασα αδικα εναν χρονο απο την ζωη μου.(επισης ημουν απσιτευτο βαρος για τους γονεις μου που καθομουν στο σπιτι και δεν εκανα τιποτα).το ιδιο κι αυτος με τον στρατο. οποτε ακομη και να πηγαινα στρατο παλι θα εχανα εναν χρονο απο την ζωη μου. τωρα μετα απο 2 χρονια κανουμε και οι 2 δουλειες του ποδαριου. ακομη πιστευετε οτι ειμαι τυχερη?αυτη τη στιγμη γιαννιος αμφισβητεις και το δικο σου πτυχιο με αυτα που λες αλλα δεν με ενδιαφερει.τελος μη σωσετε να αφησετε ποτε σας εγκυο μια γυναικα, αφου αυτη θα απολαμβανει τη μητροτητα ενω εσεις θα δουλευετε σαν σκυλια(ελεος)Ermionoula, κανείς δεν είπε οτι είσαι τυχερή. Υπάρχουν και άτυχες γυναίκες, και άτυχοι άνδρες, και αδικημένες γυναίκες και αδικημένη άνδρες. Αυτό που δε νομίζω οτι αντιλαμβάνονται όσες/οι προσπαθούν να επικεντρώσουν στο "οι γυναίκες αδικούνται" είναι οτι η κοινωνία δεν είναι ούτε "φαλλοκρατική", ούτε "κολποκρατική", είναι συμφεροντοκρατική. Κουμάντο κάνουν τα συμφέροντα, και τα σμφέροντα ούτε πατρίδα έχουν ούτε φύλο.Ευχαριστούμε για τις ευχές σου.Συμφωνώ με τον Γιάννη!Αγόρια, τί έγινε;
Γνωρίζει κανεις για προσληψεις που κάνουν σε κάποιους δήμους για φύλαξη και απασχόληση παιδιών σε δημοτικά σχολεία το καλοκαίρι?
Παράθεση από: ks10 στις Μαΐου 28, 2010, 11:17:55 pmΓνωρίζει κανεις για προσληψεις που κάνουν σε κάποιους δήμους για φύλαξη και απασχόληση παιδιών σε δημοτικά σχολεία το καλοκαίρι? η ακυρη ερωτηση