*

Αποστολέας Θέμα: Περι οργανικων θεσεων..  (Αναγνώστηκε 2498 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Περι οργανικων θεσεων..
« στις: Μαΐου 21, 2010, 08:52:07 pm »
Καλησπερα σας!!
Σημερα βγηκαν οι τοποθετησεις μας για τα οργανικα κενα και πηρα οργανικη θεση σε ενα σχολειο που μετα εμαθα οτι εχει κλεισει με αναστολη.. Διαβασα καπου οτι πρεπει για να υπηρετησω και να ξεχρεωσω την οργανικη μου φετος, θα πρεπει αφου η θεση μου αυτη στο σχολειο δεν υφισταται ή να αποφασισει το ΠΥΣΠΕ σε ποιο σχολειο θα παω ή να κανω δηλωση και παλι για καποιες περιοχες του ιδιου γραφειου στο οποιο ανηκω και οπου παω. Η απορια μου ειναι οτι ειδα τη λιστα με συναδελφους που ζητησαν και μεταθεση απο καποια σχολεια του γραφειου που ανηκω τωρα πια και που ειχαν οργανικη σε καποια αλλα σχολεια και εχω την απορια αν θα μπορω να παρω εγω οργανικη σε αυτα ή αν αυτα τα κενα που δημιουργουνται τωρα απο αυτους θα ειναι λειτουργικα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Περι οργανικων θεσεων..
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:29:40 »

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 22, 2010, 03:33:09 pm »
αν καταλαβα καλα πηρες τωρα οργανικη και οχι περσι. οποτε τωρα εισαι στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ. αρα εφοσον ειναι λαθος του ΠΥΣΔΕ με τον προσδιορισμο των οργανικων εφοσον θα επρεπε απο πριν να ξερουν αν θα κλεισει το σχολειο, θα πρεπει να γινει επαναληψη και επαναδιαπραγματευση  των τοποθετησεων. Δηλαδη απο την αρχη τοποθετησεις , ισως και δηλωσεις με τα νεα δεδομενα.
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 22, 2010, 07:48:16 pm »
Ναι τωρα καναμε δηλωση για να παρουμε οργανικη.. Αυτο το σχολειο απο ο,τι εμαθα εδω και δυο χρονια δε δουλευει κανονικα, αλλα το βαζουν στα οργανικα κενα..Ποιος ξερει αραγε γιατι? Οσο για το οτι θα ξανακανουν τις τοποθετησεις απο την αρχη δε νομιζω, σιγα μην κανουν το κοπο. Απλα θα με στειλουν σε αλλο σχολειο του γραφειου στο οποιο ανηκω και φυσικα θα το αποφασισουν αυτοι και μονο αυτοι. Απλα με ολα αυτα εχω χασει πασα ιδεα γιατι μετα απο το σχολειο που πηρα οργανικη ειχα δηλωσει και αλλα σχολεια και τα εχασα αφου τα πηραν αλλοι και τωρα θα παω σε χειροτερο..

Αποσυνδεδεμένος margavare

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 22, 2010, 08:06:08 pm »
Θα πας στον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας, θα του τα ψάλλεις και ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ.
Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο για ενστάσεις μετά την ανακοίνωση των τοποθετήσεων. ( 3μέρες;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 22, 2010, 08:09:01 pm από margavare »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:29:40 »

Αποσυνδεδεμένος dimf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 24, 2010, 07:38:24 pm »
Καλησπέρα!

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 24, 2010, 08:44:13 pm »
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σας!! Αλλα οταν λεμε ομορο σχολειο εννοουμε αυτα που ειναι κοντινα και του ιδιου γραφειου στο οποιο ανηκω ή και απο αλλο γραφείο. Υπαρχει περιπτωση να με τοποθετησουν οπου εκεινοι θελουν? Επισης απο ο,τι καταλαβα θα μαθω το νεο μου σχολειο τον Αυγουστο και οχι τωρα? Τι να πω? Πραγματικα αυτα τα πραγματα ειναι γελοια και δεν καταλαβαινω που αποσκοπει να δινουν σχολεια κλειστα κι εμεις να τα δηλωνουμε και να την παταμε. Ευχαριστω και παλι!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)